FIV la Sibiu (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

misspii-draga de tine!ai mare dreptate! si eu as fi facut amnio..insa la fel ca si gabriela am antigen hep b pozitiv-si la fel ca si ea riscam sa il infectez pe bebe..dublu test,ecografiile si morfofetala au iesit bine..sper din tot sufletul sa fie totul bine in continuare si piticuta sa se nasca sanatoasa!
uff-stiu cat de greu a fost ptr mine cand mi-au zis ca un bebel s-a oprit din evolutie..imi inchipui ce e in sufletul tau!insa..trebuie sa fii tare ptr victor!

Doamne ajuta pana la capat!
+24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

uratica eu mi-am cumparat inunoglobulina cand am implinit 7 luni. De atunci trebuie avut in casa cumparat la frigider.
Din pacate nu am reusit sa fac rost de varianta intramusculara. Nu se mai gaseste in Romania ci doar varianta intravenoasa care se face in primele 12 ore de la nastere.
Am gasit in Grecia si varianta intramusculara, dar nu am riscat transportul. Trebuie tinut la rece si neagitat pt ca altfel isi pierde din proprietati.
Varianta intravenoasa se numeste HEPATECT si a costat la farmacia Dona cu tot cu card, 780 RON.
Tu ti-ai facut viremia in aceasta perioada? Cat o ai?
La mine a iesit 157 copii/ml si cica pot alapta la valoarea asta, iar daca voi avea rani sa folosesc aparatori din silicon.

37+ Teodora

MULTUMESC DOAMNE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

gabi-
dap-mi-am facut viremia..si la mine e mica!trebuie oricum sa o mai repet cand ajung in luna a saptea..cat despre alaptat-eu nu cred ca o sa alaptez-nu vreau sa risc sa ia bebele virusul prin lapte-dar o sa vad pana atunci..cat despre silicoanele ce se pun pe piept..eu una nu sunt de acord cu ele-ptr ca bebe cum e mic se chinuie mult sa suga..eu am o nepotica de 3 luni jumate-iar cumnatamea a alaptat cu aparatori de silicon..si bebe nu poate suge bine laptele asa-plange,e nervoasa mereu si nu se hraneste cum trebuie..si vreau sa zic ca e ff slabuta aia mica..acum trebuie sa ia tot felul de vitamine si plus lapte praf ca sa compenseze..are 3 luni jumate si abia acum are 4,800 kg..ceea ce e ff putin..
nu vreau sa-mi chinui bebele asa!

cat despre imunoglobulina eu mai incerc sa vad daca pot sa fac rost de intramuscular-daca nu am incotro o sa iau si eu intravenos..si mie tot de transport imi e frica..hmm..

ce misto-tu mai ai putin si iti tii piticuta in brate..nastere usoara si bebe sanatos!

Doamne ajuta pana la capat!
+24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetelor
si eu sunt o graviduta dupa FET ,la sibiu...
la fel ca majoritatea fetelor ,nu mi-am pus f. mari sperante in FET ,dupa un FIV nereusit,asa ca am stat mai relaxata si fara asteptari prea mari...asa ca lorelei,fii cat mai relax daca poti si nu mai cauta semne,nici eu nu am avut ...eu am facut test de pp in z 11 si in aceeasi zi beta care au iesit amandoua pozitive ,respectiv 197 beta...iti doresc sa reusesti si sa ne urmezi
gabriela ,ce faci mamicuta...am si eu cred fetita ,dar nu este sigur dr. meu ,caci statea cu picioarele incrucisate
intreba cineva de amniocenteza...eu am ales sa nu fac nici test de sange pt. TT sau DT , caci imi iesise masuratorile ok,iar amnio ,nici eu nu vreau nici cel mai mic risc
pupici si la celelalte gravidute uratica, monaramona alecori ,simonel.lynette,toate cele bune
misspii,un mare si pt. tine si bebel

minunea mea 16+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

iaura eu intrebam de amnio, nici eu nu o sa o fac. Toate masuratorile sunt si la mine OK, dar stiu ca nu te poti baza pe asta ca bebe sa fie OK, dar eu am incredere ca Dumnezeu mi-a dat copilul asta dupa 12 ani de incercari nu ca sa fie bolnav! Am incredere ca va fi bine, si doctorita mea a fost de parere ca e riscant, la cat de greu am obtinut sarcina.
Legat de simpotmele de sarcina, eu nu am facut FET, ci doua FIV, dar banuiesc ca in caz de sarcina simpotmele sunt identice, adica sigur sunt. Nu cautati fetelor semne in primele 10-12 zile dupa ET, ca nu sunt, sau la marea majoritate nu sunt. Greata si sanii mariti si durerosi sunt de la hormoni. Eu nu am avut semne si eram insarcinata, nici sangereare de nidatie, nimic. Cam la doua saptamani dupa ET am avut o durere violenta de mijloc si de burta, care nu m-a tinut mult, chiar ma asteptam ca imi vine menstruatia, banuiesc ca atunci a fost acea vestita implantare a embrionului. Si nici dupa nu am avut cine stie ce semne, cand era confirmata sarcina, sanii nu ma dor deloc, cum se vaita unele fete ca nu mai pot sa ii atinga, sunt decat mariti si mai plini, greata doar usor, nu am varsat niciodata si bebe e OK.
Deci nu va mai stresati cautand semne, relaxati-va si ocupati-va mintea cu altceva si o sa vedeti diferenta. Succes la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Buna fetelor,
Ma inscriu si eu la cursa pt FIV Sibiu, dupa mai multi ani de incercari nereusite.
Vreau sa intreb fetele care si-au depus dosarul pt FIV gratis la aceasta clinica daca procedura este suportata integral de stat sau daca diferenta este suportata de pacienta. As mai vrea sa intreb fetele care au trecut prin asa ceva cam la ce suma sa ma astept? (tratament + ecografii si alte cheltuieli)
Multumesc
Va doresc tuturor aspirantelor sa vi se implineasca visul cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyette spune:

simonel
medicul mi-a spus doar ca e ok rezultatul testului......si sa fac si triplu test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

roxa-m procedura este suportata integral de stat, asa mi-a spus dl dr. Ispasoiu si aceasta cuprinde:
a)prelevarea ovocitelor prin punctie foliculara;
b)recoltarea spermei si procesarea acesteia;
c)inseminarea ovocitelor;
d)transferul embrionar;
e)monitorizarea evolutiei cazului pāna īn saptamāna a 13-a de sarcina inclusiv.
in plus la finalul procedurii cuplul da o declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte ca acesta a fost beneficiarul unei proceduri FIV/ET īn cadrul subprogramului si nu a platit coplata pentru realizarea acesteia.

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

sper sa ma primiti si pe mine in familia voastra, deoarece si eu o sa i-au drumul sibiului cat mai curand

uratica, gabriela din pacate si eu am aceeasi problema ca si voi, sincer uitasem de ea, din cauza ca in ultimii ani m-am concentrat f mult asupra problemei infertilitatii

as vrea sa va intreb daca pe timpul sarcinii trebuie luat vreun tratament ceva sau trebuie doar bebe vaccinat

sarcina usoara la toate gravidutele si la aspirante macar cate un bebe cat mai curand

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa-m spune:

Maria 81 Merci pt raspuns
Acuma sa speram doar ca ne vor fi aceeaptate dosarele.
Oare ce analize sunt necesare inainte de FIV?
Ma gandesc ca pana in august cand o sa merg la "intalnirea" cu dr Ispasoiu sa nu pierd vremea degeaba, sa fac ceva analize, pe langa cele pe care deja le-am facut.
Ce parere aveti despre valorile urmatoare:
Hormon anti-Mullerian (AMH) 2,22
Estradiol 332 pmol/L
FSH 6.8 mUI/mL
LH 6.8 mUI/mL
Toate sunt facute in ziua 3 a ciclului.

Mergi la inceput