FIV la Sibiu (30)
Raspunsuri - Pagina 11
lorelei78 spune:
Eu ieri am avut o durere graznica,am fost in Z a 6-a dupa FET.Am asociat-o cu primul FIV cand tot in Z a 6-a m-a durut burta si in z a 7-a mi-a si venit ciclul.Am avut mari emotii,dureri nu mai am dar ieri odata cu durerile a fost o fff mica pata de nu stiu ce fel(ca nu stiam daca e de la utrogestan sau e altceva).
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
maria81 spune:
roxa-m eu zic ca sunt suficiente analizele
oricum pt dosar iti trebuie doar AMH si FSH
ar fi bine sa ai adeverinta de la casa de asigurari de sanatate de la medicul de familie si copiile legalizate dupa actele de identitate si certificat de casatorie, ca sa depui si dosarul daca tot te duci la Polisano
pe ce data ai intalnirea?
o sa sun si eu sa vad daca pot depune dosarul vinerea viitoare
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
gabri-ela spune:
maria in timpul sarcinii nu ti se da niciun tratament pt virusul hepatic B. I se face copilului la nastere vaccinul si o imunoglobulina pt acest virus. Dar eu inaine de FIV si FET am facut o cura de silimarina si Liv 52, asa preventiv. Mai ales ca bagam hormoni in mine si sa ajut si eu putin ficatul. O sa ti se dea sa faci si viremia pt a se depista cantitatea virusului. Bafta multa!
lorelei eu in Z7 de la FET am avut o usoara sangerare si cred ca am avut-o de la implantare. Asa ca sa nu te sperii. Poate aparea. Bafta multa si pumnii sunt stransi pt tine!
Cand faci testul?
37 + Teodora
MULTUMESC DOAMNE!
lelu spune:
lorelei78 asta cred si eu ca e .... pata e de la nidatie
vaiiii ce emoti am, Doamne ajuta! Cred ca esti graviduta
lorelei78 spune:
Fetele,pata a fost ieri si fff mica,nu stiu exact culoarea ca pusesem utrogestan-ul si ala e albicios.Luni fac testul.Azi e z a 7-a.Vroiam sa merg maine sa fac testul,dar sotul a zis ca e suficient sa se enerveze luni,sa nu mai fie suparat si in week-end.Vedem.M-am rugat f mult!
Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.
roxa-m spune:
Maria 81, am toate actele, cred, am vorbit deja la Sibiu si mi-a zis sa merg direct cu dosarul. Eu am facut mai multe IUI de ceva vreme, nereusite, bineinteles, acuma intrebarea maea este: trebuie sa aduc dovezi ca am facut aceste IUI?
Lyette spune:
Lorelei
Am patit si eu la fel....era ceva rozuliu in combinatie cu utrogestanul. M-am cam intristat, fiindca am crezut ca urmeaza ciclul, dar se pare ca nu a fost asa.........
Cred si eu ca e de bine din moment ce ciclul intarzie....
Ma adresez celor care au ajuns la stadiul de gravida!
Cate saptamani ati continuat sa luati utrogestan? Eu am intrat acum in saptamana a 13-a.
popif spune:
lorelei si eu zic sa mai astepti pana luni, nu de alta dar ca sa vezi un beta super imeeeensss!, .. dar eu vreau, cred si simt ca e de binee..
Lyette, ai deja 13 saptamani?.. sarcina usoara in continuare!
Tamys, esti in concediu? Daca da, sa fie un concediu placut!... Cand incepi stimularea?
tamys spune:
Lyette ce a trecut timpul nici nu imi vine sa cred
lorelei fata eu sunt sigura ca esti inasrcinata
popif sunt terminata nu mai imi vine ciclul trebuia sa-mi vina acum 3 zile si imi intarzie eu trebuie sa incep stimulare din a 2 a zi a ciclului dar imi intarzie o fi de la clexan azi este a 31 zi si nici un semn sa-mi vina ciclul