FIV la Sibiu (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camrynna spune:

Buna ,fetelor , cred ca unele ma mai tin minte , sunt Camrynna ( Alexandra ) si sunt la FIV 4 ...
Ieri am inceput cu Gonal F pen , la doza de 300 mg, sambata merg la eco sa vad foliculii ..
Ce noutati am : la histeroscopia diagnostica din luna aprilie a acestui an, a descoperit medicul un polip , si mi-a spus ca , scapand de el , sansele de implantare sunt mult mai mari ...si ca acela ar fi constituit un factor impotriva instalarii embrionilor...
Bafta tuturor in situatia mea si felicitari mamicilor si gravidutelor.

Camrynna ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Mult succes Alexandra, sper ca de data asta sa fie cu multtttt noroc, iti doresc asta din suflet si sper ca sa se prinda embrionasii si sa ne dai o veste minunata pentru ca meriti.Te pup si te imbratisez cu mult drag .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

Alexandra, multa bafta!
Cu cine faci Fiv-ul?
A trebuit sa astepti din aprilie pana acum din cauza ca ti-a extirpat polipul si trebuia sa faci o pauza?.. sau din alte motive?
Te inteb pentru ca si eu o sa fac saptamana urmatoare o histero si in cazul in care o sa gaseasca si la mine ceva pe acolo sa stiu ca o sa trebuiasca sa mai aspept...
Luiza, sa-ti traiasca bebelul, sa cresca mare si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonneL spune:

misspii multumesc pentru ce mi-ai spus, eu stiu ca ai dreptate, dar tot ce implica un risc de pierdere al sarcinii ma da inapoi, o sa vad ce o sa fac. Sa fie sanatos baietelul si sa va bucurati de el, e tare dragalas!
Lyetteeu mi-am facut Dry test, e cumva similar dublului test, deci tot cu eco si analiza de sange, numai ca proba de sange se pune pe o hartie, un fel de sugativa si se analizeaza asa uscat, de aceea ii zice dry test. Rezultatul la eco a fost foarte bun, stii ca iti masoara niste chestii pe acolo care pot semnala sau nu vreo boala genetica. Rezultatul la sange inca nu il am, dar ca si la dublu test nu e relevant 100%. Amniocenteza e cea mai sigura metoda, si se recomanda in anumite conditii, printre care varsta mamei si rezultatul la dublu test de ex. Eu sunt din Ploiesti.
Daca afli amanunte mai multe despre dublu test de la medic spune-mi si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

camrynna,ti-am citt acum mai mult timp postarile de anul trecut.Te-ai decis sa faci FIV la Sibiu?Iti doresc mult succes!
La mine niciun semn,sunt in Z 5-a de la FET.Doamne ajuta-ne si pe noi!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

lorelei, stai linistita ca nici eu nu am avut nici un simpton dupa ET, in schimb cu 2 zile inainte sa trebuiasca sa fac testul am trecut pe langa clinica si am zis hai sa-l fac ca +-2 zile tot acolo e si ar trebui sa iasa...pe amiaz am fost la cineva in vizita si m-a servit cu sirop homemade (yummi...preferatul meu) surpriza greata instantaneu...am zis hopa...ce se intampla aici...sper seara,dupa ce aveam rezultatul (pozitiv) alta vizita, alt sirop homemade aceeasi greata...primele simptome...in schimb acum pot sa beau fara probleme sirop ca l-am obisnuit pe kinder

camrynna tin pumnii sa fie bine de data asta

misspi si tie si lui Victor

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Simonnel imi pare tare rau ca -ti raspund la intrebare asa de tarziu, dar de trei zile nu am net de la furtunile astea.
Eu am facut dublu si triplu test la care am avut rez foarte bune, pt care m-am decis sa nu mai merg si la amniocenteza. Acum cred ca depinde si de medicul tau. Acum chiar ma felicit ca am luat aceasata decizie pt ca am citit ca in cazul meu(fiind purtatoare sanatoasa de virus hepatic B) nu este recomandat pt ca sunt sanse sa treaca virusul in urma punctiei prin placenta si sa ajunga la copil.
Astazi am fost la un medic infectionist si sunt tare bucuroasa ca ma lasa sa alaptez copilul(binenteles daca o sa am lapte) avand viremia foarte mica a virusului
lorelei te rog frumos sa nu cauti semne. Incearca sa te detasezi, sa te rogi in fiecare zi la Dumnezeu si ai sa vezi ca peste cateva zile ai sa fii foarte fericita de reusita ta. Eu la FIV am fost cam stresata de rez si nu a fost bine, cautam mereu semnre. Iar la FET chiar nu m-am mai gandit si a iesit bine. Si nu am avut niciun simtom. Pur si simplu in Z 9 am facut Beta si a iesit 118 si in Z 13 am facut un test de urina care a iesit slab pozitiv. Asa ca daca nu simti nimic, asta nu inseamna ca nu esti insarcinata. Ai sa vezi ca o sa fie bine
Pupici pt toate fetele mele dragi
Martea viitoare la control cred ca o sa aflu si data cand voi face cezariana
Doamne ajuta!

37 + Teodora

MULTUMESC DOAMNE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Merci frumos alecori si gabi.Sa stiti ca ieri am stat si am citit pe forum in urma ce semne au avut fetele inainte sa ramana insarcinate dupa FET.Eu stiu ca nu trebuie sa urmaresc prostioare din astea,a fost mai mult din amuzament sa zic asa.
Eu va pup tare si sper din suflet sa va dau si vesti bune cat mai repede!

Cand Dumnezeu spune NU ,are pentru tine un DA mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!

scuze ca nu scriu prea des dar sunt rupta de somn..asta mica nu vrea nicicum sa doarma..ori e prea cald, ori e furtuna..dar trece..

lore-asa cum au zis si fetele nu iti fa probleme ca nu simti nimic..nici eu nu am simtit nimic nimic..si la mine se prinsesera amandoi..bine..eu nu am avut rabdare si am facut pipi test in z 6...a iesit slab pozitiv..iar in z 7 am facut beta si a iesit 225,7..asta ptr ca au fost amandoi puiutii..asa ca..fii tare si gandeste pozitiv!

gabi-si eu sunt purtator pozitiv de virus hep b..vroiam sa te intreb daca ai facut rost de imunoglobulina-de unde si de care..sanatate multa tie si piticutei-si nastere usoara!

restul fetelor-va pup pe bascuta si va urez sa aveti cat mai curand parte de minunea ce v-o doriti in burtica!

Doamne ajuta pana la capat!
+24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Am uitat sa precizez : dublu test la mine a fost OK si toate ecografiile ,morfofetala de trim 2 - toate masuratorile au fost bune dar era o diferenta de greutate si unul din ei ,cel mare, avea cordon bivascular.Cel cu cordon bivascular - este VICTOR care este OK.Am plecat la Cluj ,preventiv si dr I a zis sa ma duc si la Stamatian sa-i cer parerea si dansul a zis amnio fara ezitare .Parerile sunt f impartite important este sa faci cum simti ca este mai bine.

Mergi la inceput