Ce sentimente au copiii fata de mame

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ultimul off topic: ai, din nou, o impresie gresita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sinzianaaa spune:

Ma bucur corap ca te-ai decis sa termini cu "cearta"asta pe care ai inceput-o,pentru ca nu mi se pare ca in forumul asta,atat de frumos,trebuie sa te certi ca la piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ce ne mai place sa trantim cu epitete. Asa fac psihologii ? Daca ii contracizi sau le ceri detalii, iti spun ca te certi ca la piata?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Laura25,unde vezi tu epitele?
daca ai citit tot poate ti-ai dat si tu seama ca nu am avut nicio intentie "sa trantesc cu epitete" asa cum spui tu.Daca pe acest forum este luat in radere faptul ca esti psiholog,atunci imi pare rau,dar nu o sa mai postez nimic.nu neaparat ca i-ar pasa cuiva,ci pentru linistea mea mai ales ca sunt insarcinata.
imi pare rau ca nu sunt de atata timp aici pe forum ca altii care m-au luat la misto,sau mi-au spus niste lucruri care CLAR oricine si-ar da seama ca nu au legatura cu subiectul.ca sa pot sa-mi permit sa fac ceea ce au facut ei si sa fie aparati de catre moderatori.
pana la urma de ce as fi eu obligata sa suport mistourile care s-au facut de cateva persoane la adresa mea aici?pentru ce...sincer nu are rost.inseamna ca ei vor sa spuna ca si cei care au raspuns strict la topic au spus niste prostii.in fine.am incheiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sinzianaaa

Rrox3 nu am interzis cuiva sa isi spuna parerea,dar mi se pare aiurea ca in loc sa vorbim despre topicul respectiv ( nu neaparat asta)sa stam sa ne luam de persoana care a scris.
puteai pur si simplu sa raspunzi la topic,nu sa faci afirmatii cum ca am uitat eu si ceea ce ai mai zis,pentru ca si eu puteam foarte bine sa iti spun tie ca de fapt tu nu sti ce vorbesti.
nu m-am simtit ofensata,nu imi sta in caracter sa ma supar din nimicuri.

“A da nastere unui copil este un miracol, a-l tine in viata si a-l creste este o profesie”.

Mami deabia asteapta sa-si stranga in brate puiul
Sinziana si in al

Chiar puteai?

Mergi la inceput

E,uite poftim Laura,daca tot esti moderator,trage singura concluziile,cine de cine face misto si cum am vorbit eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Sanzianaaa n-a facut nimeni misto de tine la subiectul asta, am citit de la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Sanziana, tu ai fost cea care a insistat in mai multe postari de pe forum ca esti psiholog. Eu stiam/credeam ca atunci cand ai o asa meserie / pregatire reusesti sa te faci mai usor inteles de cei din jur, sa intelegi poate niste subtilitati care le scapa unui 'muritor de rand' si stii sa spui oamenilor lucrurile in asa fel incat sa inteleaga clar ce vrei de la ei. De asta mi s-a parut nelalocul ei exprimarea 'ai venit sa te certi ca la piata' adresata Corei care doar si-a exprimat parera vis-a-vis de ce a inteles ea din subiect. Daca ceea ce vroiai de la subiect nu este ceea ce a iesit, poate e pt ca nu ai exprimat tu ideea prea clar. Poate ai fost prea vaga in idei sau ai avut alte asteptari de la interlocutori. Faptul ca se discuta fara sa ti se dea automat dreptate in tot ce spui nu inseamna ca lumea a venit sa se certe cu tine. Eu daca scriu ceva ce nu e corect ma bucur sa vina alt user si sa imi arate unde am gresit, nu m-as supara si i-a zice ca a venit sa imi dea in cap ca nu ii place de moaca mea de ex.

In alta ordine de idei, sarcina usoara si santate multa!

Rrox a fost putin ironica in ultimul mesaj, dar poate se bazeaza pe ceva. Poate stie sigur ca ce a spus ea e corect. Daca ai contrargumente, te rog sa o contrazici. Asa se naste o discutie interesant. Si ironia fara jigniri nu e ceva de blamat, parerea mea.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Duamneeee

cine face contract cu copilul mai, uite ai primit atata, da la schimb ca sa vad io ca esti cuminte si recunoscator?!?
copiii ofera natural si au nevoie tot asa natural. in mod normal se intalnesc niste chestiuni in mod natural. uneori parintii insa le pervertesc.

io de ce am primit avertisment?!?

sanzianaaaaa, ce raspunsuri te-ar satisface de fapt? chiar nu stii cum isi manifesta copiii iubirea si ura, anxietatea si dorinta? despre ce duscutam de fapt?
despre cat de fericiti am putea fi?

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

-simteam eu ca undeva arde

*Blackmoon Lady 10+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput