Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

apropo de sampon contra caderii parului, am intrat la Plafar sa iau renumitul sampon din bere... bon...mi l-a dat aia bucuroasa, era sa lesin la auzul pretului - 30 lei, l-am luat mai mult de rusine; acum l-am inaugurat, cu Ana in bouncer, martora, Robertelu e cu tati afara, la prima vedre pare super asa, are un miros ciudat, e ... interesant.

Loutzy dinte??? Feliciotari! Camilia! Cadou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Asaaa..continuam cu intrebarile?
Galbenus de ou de cand dam la bebe? dar ficat de pui?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Si peste? De care? De cand?

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Rox - 7 luni jumate mi-a zis mie pediatrul.

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

peste 8 luni - peste alb - cod, salau.

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

noi avem 3 mese pe zi
fructele pe la 9, pe la 3 legumele si dupa 7 iaurtul
carne mancam si noi de o saptamana, serios, adik, borcanele cu carnita au mancat dupa 5 luni jumate, dar carne carne de o saptamana
le am dat carne de vita, am fiert o, tocata apoi la robot,am amestecat o cu legume fierte, ca tot le aveam si am umplut apoi un ardei rosu,o rosie si un dovlecel, puse in tava si date la cuptor
le a placut tare

dupa 3 zile de carne, azi am papat ou
maine legume goale, ca vad ca de cand cu canicula asta abia mai mananca
ma rog de ei
Razvi strange buzitele si tre sa ma chinui sa strecor lingurita printre ele, sau sa l pandesc cand casca gura sa chitaie si eu hop ii bag lingurita

balamuc

azi asa i am dat peste cap, ca am iest afara dupa masa de fructe si am intrat in casa pe la 1 jumate

acum unul doarme si unul face pe catelusul
noaptea se trezesc de cald, de sete, de nici ei nu mai stiu

Razvi se rasuceste si apoi se pune pe chitait ca nu se mai poate intoarce pe spate.....off
mai si cu AC si tot nu scade temperatura mai jos de 27 de grade

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu cateva chestii de dat:

- 1 cutie sigilata lapte praf Topfer PRE (formula speciala cu fier)
- mai multe cosmetice neatinse (cumparate inainte sa nasc, mandra mea avand dermatita atopica si a trebuit sa-i cumpra altele, pt piele sensibiloasa): 1 gel de dus Sanosan, 1 sampon Sanosan, 1 pudra de talc Sanosan, 1 gel de dus Bubchen, 1 sampon Bubchen, 1 ulei bebe Bubchen;
- 1 carusel patut.

Daca stiti pe cineva care are nevoie, va rog sa imi dati PM, este pacat de ele, sunt noi (caruselul e folosit cam o luna...apoi fii-mea s-a plictisit de el), sunt sigura ca sunt persoane care au nevoie si eu le tin degeaba pe aici...

_

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Buna seara
Moamaaaaaaaa ce ploaie a dat !! ce bine !! sunt fericita....aer curat, racorica...super.
Ca tot zicea lucia ca o ia pe urmele mele cu dive...adica se streseaza...sa stiti ca stam bine la capitolul asta.nu mai am stres, e floare la ureche.Noi cu mesele stam cam asa :
-pe la 11 fructele
-pe la 14 supa crema de legume, mai nou am bagat in ea piept de curca de la tara,cam de 3 ori pe sapt.
-pe la 19-20 cerealele
Intre mese , sau chiar dupa masa...la cerere LM !
Am luat smantana si lapte sa ii fac iaurt...o sa i-l dau si pe ala ori amestecat cu fructele la pranz , ori ii mai bag o gustare pe la 17.Incepem si cu galbenusul de ou maine.

Intrebari :
1. intreba si roxx .. cand dam ficatel, si de care ? ficat de pui cumparat de la mag ? si inlocuim o zi de pui/curcan/vita cu ficatel ? sau adaugam si ficatul cu carnita ?
2. intreba si adryii parca, orez ii dam de care mancam si noi ?

lorich auzi tu, cumperi de rusine...ete na ! crazy woama !
mamutz felicitari inca o data. eu cred ca a luat suficient...nu te stresa si nu il cantari prea des...o sa te stresezi mai rau daca il cantaresti foarte des.
loutzy felicitari pentru dintisor !
Vazut poze de piscotel foarte draguta e mititica ! ce se imbratiseaza ea cu jucariile !
Ca tot am vazut animalute din plus...mayane ai pus poza cu animalutul ciudat ? v-ati dat seama ce specie e ?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

mirela tu iaurtul tot in casa il faci ? si le dai in fiecare zi ? arunci ce ramane sau dai 2 zile ? ca mi-a zis simo , dar nu mai tin minte !
Pai daca facem in fiecare zi, si mai si aruncam ce ramane..pe zi 1l de lapte + 1 smantana/iaurt ... cam dam faliment
Asta e , ce sa facem...nu mai e mult si vor manca si ei iaurt cumparat...presupun.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna seara,
m-am adunat si pe la casa mea..plecata de la 3.30 si venita la 8.
am fost in declaton sa pregatesc fata de inot cu diverse chestii.
vai picioarele mele,vai de bubu care nu mai putea de cald..dar in masina a fost racoare si bine,afara nu l-am tinut..a dormit mult.
in schimb..azi a papat 110 ml lapte oameni buni. si alea cu forta asa,el scotea bibe eu indesam la loc.
in schimb a mancat bine mesele de legume,carne si fructe..plus apa la greu.
cand simtea gust de lapte,scotea afara
il pandesc la noapte si il indes cu lapte..macar sa mai recupereze.
preferam sa refuze papa dar sa bea macar 400 lapte.

Roxx..noi mancam asa:

la 6 ..lapte
10 ..masa de legume si carne
12-lapte
2-3 ..un iaurt
4-lapte
6-7 - masa de fructe(cu cereale sau biscuiti)
10 seara - lapte

eu ii dau zilnic carne.
branzica de doua ori pe sapt.
in zilele in care papa galbenus de ou,scot carnea.
azi a papat si el prima data carne de vita..i-a placut.

eu deocamdata nu bag si a treia masa,il las pe doua mese solide plus iaurt,pentru ca deocamdata vreau sa bea cat mai mult lapte.
de la 8 luni ma gandesc la 3 mese.

Peshte - dupa 9 luni(peste alb)
Ficat - dupa 8 luni

nu sunt neaparat recomandarile dr..asa am procedat la si la Cami.

aa..puiul fericit il stiu si eu,am luat de cateva ori,se vede diferenta fata de restul carnii..e mai galbena,cu putina grasime,seamana cu cel de tara.
eu radeam atunci cu sotul meu si ii spuneam ca nu mai e fericit saracu pui daca l-au asasinat

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput