Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

Am pus si pozite cu noi

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Bate gheata...e furtuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Ce fetita dragalasa ai piscotel!

Mergi la inceput

ms adryii...dau caldura de aici pe o gura de gheata:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

eu ii dau faina de orez..nush daca e orez special..cred ca e ok cel pe care il consumam noi,ca doar cand faci mucilagiu nu folosesti orez normal?..zic si eu
Lori...cu drag

Citat:
citat din mesajul lui adryiii

Am o intrebare: exista orez special pt bebe sau e cel pe care il consumam noi?
Voi dati bebelusilor?

mami fericita de Elena Alexandra 17.01.2011

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Ce piscotica dulcica am vazut!!!

Noi am inceput sa papam carnita de azi. Am ras o jumatate de pulpita mica de pui fericit Cu garnitura de avocado...cam prea bine copt, astfel incat se facea piure in manutele ei mici. Asa ca mai mult a papat din mana mea. Bun-bun.

Acum, intreb si io: pediatra ne-a spus sa incepem cu carnita de pui si vita bine fierte. Dar nu mi-e clar: cat de des papa carne? Am mai citit pe la ursuleti si am retinut ceva de genul de 3 ori/sapt. Asa e? Nu mi-e clar, ca nu am citit nici acolo exact cand au inceput fetele diversificarea, ci am prins din mers putin.
Apoi - din sapt a treia bagam si a doua masa de fructe. Si apoi? cam cand trebuie sa ajungem la alea 3 mese si 2 gustari? Mie una mi se pare enorm...

Fetele care au inceput dive mai demult, ne puteti povesti un pic programul zilnic de masa al bebeilor?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

roxx avand in vedere nevoia de fier, eu i-am dat lui Robert cam in fiecare zi cate putin (aprox 50g); in ziua cu galbenus (de 2 pe sapt ii dadeam) nu-i dadeam si carne. Parca asa imi amintesc.

Povesteste mai mult despre cum a papat Catalina carnea AD - ca eu...azi dupa ce s-a jucat un pic cu legumele intregi i-am dat cateva lingurite pasate - stiu, stiu, cica nu se face asa AD, dar pisicii ma-sii, nu pot sa dau 10 lei pe un cartof dulce/pastarnat/etc ca sa guste ea o singura gurita. Papa putin tare, desi vad ca pampersul e compelt diferit, ceea ce ...inseamna ca nu papa asa putin, mama nebuna ce sunt!!!!

Unde-s pozele cu piscotu'???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

hello fetele.
Scriu mai rar, dar va citesc.
Raportez un marait cu care nu ma pot intelege.
Mada uite aici.
Va pupacesc. Ma duc la piscot ca imi toaca nervii cu maraielile lui.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Lorich pe contul 2

Rox, io am inteles tot de trei ori pe sapt, iar cand ii dai ou nu-i mai dai carnita...acu io cred ca o sa fac ca Lorich..ii dau mai putin dar in fiecare zi minus doua de ou...cand trecem si la peste o sa fie 2 zile cu ou, 2 cu peste, 3 cu carnita...

Despre programul nostru: noi avem deja trei mese solide pe zi si vreo doua-trei de LM...depinde de piscot...astfel:

8-9 LM
10-11 fructe
14-15 - supica de legume blenduita...de maine bagam si curcan.
18-19 iaurt, branzica si fructe
21 - LM
23 - LM

N-am pus si mesele de noapte...se trezeste cam de patru ori in ultimul timp ..papa cam de doua trei ori...bine am vazut ca doar trage vreo 5 minute si adoarme...la noi cred ca mai mult e chestia sa stea langa mine in pat....patutul e opera de muzeu..cam asta e programul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

LORI, pozele sunt pe contul nr.2

Cu papa a fost cam asa: i-am dat fasiute de carne in mana pe care le-a supt cate putin, dar ii tot alunecau din mana. Apoi le cauta de mama focului, doar ca erau mai greu de dibuit, intrucat ajungeau sub ea, pe scaun... Asa ca pana la urma i-am dat tot din mana mea, am lasat-o sa molfaie asa pana s-a plictisit. Apoi i-am dat bucatele mai mici, nu pasate, doar rupte, pentru ca la carne cred ca e mai greu de molfait fara dinti. Avocado a mancat, cum ziceam tot din mana mea. Oricum ala era asa moale ca se facea piurea instantaneu, deci n-a fost o pb. Cred ca e mai greu acum la inceput sa pape cu mana lor - e foarte simplu la morcov sau pastarnac de ex, dar alimentele astea mai moi cred ca nu e o mare pb daca le dam noi - practic ea musca atat cat ii trebuie, molfaie acolo si cand nu mai vrea, nu mai vrea.
La final pt ca mi se nazarise mie ca e copchilu constipat (ieri nu a facut deloc si azi de dimi a facut doua mazarichi) i-am dat cateva lingurite cu suc de caisa. Greu cu lingurita frate, mi-a luat-o din mana, si-a bagat-o in nas si apoi in gura...Ma rog. Ideea e ca m-am pripit, in timpul mesei a tras un mare kk al carui miros arata clar faptul ca s-a terminat cu kk de bebe

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput