Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(60)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
caldura mare, moncher!!!
cat de cald o fi afara, e mai bine decat in casa..unde transpir cu 10 piei; in parc e aer, a dormit Ana dusa,. s-a trezit, papat, iar dormit la umbra.
Robert prevede schimnbare vreme, cred ca s-a invelit in pilota mea (de prevazut caderi din pat) si sta acolo,. nu i se vede nici nasul, se jaoca de-a pasajiul' astept sa adoarma c-o lesina pe acolo!
bebelu super!!! I-a transmis Ana "a-dadada" ..stiu ele ce inseamna!
Anka deci..margarina pe paine!! Cred ca acum 20 de ani foloseau unt! felicitari ca sunteti perfecti!
Ma retrag ...am spalat filtrele d ela AC, nu s emai poate cu caldura!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
MAMUTZ, lasa copilu in pace. Nu sari pe el cu cantarul din primele zile de viata. Si nici cu stresul cu gretutatea, saturatul bla, bla. E foarte bine ca ai laptic, ai incredere in bebe si lasa-l sa pape in ritmul lui, e prea devreme ca sa-ti faci pb. Lasa-l sa-si regleze si el un ritm, sa se obisnuiasca cu toate cele din jur care sunt noi pt el. Iar tu, mami, relaxeaza-te atat cat poti, pt laptic buuun e nevoie si de o mamica linistita. Lasa bebe cu tzitzi a lui, stie el ce face si poate va ajuta DD sa nu aveti colici, asa cum a fost la noi!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
roxx26 spune:
MAMUTZ, inca ceva - treaba cu golirea sanului e relativa, adica trebe sa-l simti tu mai moale, mai gol asa...oricum niciodata nu va fi golit de tot, in sensul ca nu mai curge nimic. Pt ca procesul este continuu - pe masura ce bebe suge organismul produce alt laptic, deci faptul ca dupa ce suge mai este lapte in san e de bine si absolut normal, nu inseamna ca bebe nu ”goleste sanul!”
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piscotel2011/piscotel2011.jpg)
piscotel2011 spune:
Ziua buna si de la noi!
Profit si eu rapid de faptul ca piscotica mea e rapusa de vaccin si dorme de vreo ora:O...ea care nu dormea mai mult de juma de ora pe ceas.
Azi facut si noi 6 luni, deci poftiti la prajiturici si suculete pe alese. Am avut si vizita de 6 luni cu tot cu vaccinul de rigoare si cu asta am scapat pana la un an sa nu mai vad ace...suntem bine, am plans foarte putin la intepatura, mai putin ca alta data, dar plange cand o controleaza don doctor de zici ca ca o taie...nici sa nu -l vada...ne-a facut si instructajul de vacanta ca in caz ca plecam pe undeva si sa ne luam cam ce ne-ar trebui in materie de medicamente...toate bune si frumoase la noi...
Mai putin caldura asta care ne omoara...azi noapte a adormit pe la 3 ca lumea..pana atunci s-a trezit de patru ori...a baut multa apa...AC mergea dar l-am mai oprit...deschideam geamul ce sa dormi....am niste manelisti pe aici care sunt surzi ca asculta muzica numa la maxim...deci ce sa dormi...am inchis geamul da drumu la AC...stai cu grija...si uite asa am dormit fix repede...acu-s cheauna, dar fericita ca am scapat de vaccin:D
Anca - felicitari ptr bebel perfect...paine cu margarina nu mi-as da nici mie dar la bebe...foaret tareeeeeeeeeeee:)))
Buba tare simipatica...abia astept sa-i arat piscoatei sa vad ce zice
Ptr fetele diversificate - cum dati brocoli..in ce combinatie ca i-am luat azi si nu stiu cum sa il fac.
Am vrut sa mai zic ceva dar neuronul meu e in vacanta...nu ca nu m-as duce si io dar ...
Asa m-as bafa si io la un somn langa ea dar tare mi-e ca ma amagesc singura...
Va pupez si va doresc o sapatamana linistita...poate vine si la noi primavara ca de vara ne-am saturat deja:))
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piscotel2011/piscotel2011.jpg)
piscotel2011 spune:
Am uitat sa va zic ca avem 6940gr si 69.5 cm la 6 luni...a luat 400 de grame in ultima luna deci foarte bine.
piscotel2011 spune:
Wudy - la 7.15 in parc wow...te admir ca te poti da jos din pat la ora aia...
Gata s-a trezit piscoata...cata jaleeeeeeeeeeee
Wudy spune:
aaa, da Piscotel, eu nu am niciun stres cu trezitul
Indiferent la ce ora se trezeste fata, eu la 6 cel tarziu sunt in picioare
eu nu am suferit deloc cu bebe ca se trezeste des, ca nu doarme ... stau bine la capitolul asta
sufar doar cand se trezeste si plange si nu mai stiu ce sa-i fac (Multumesc Doamne ca nu s-a mai intamplat de mult timp asta)
Tinem pumnii la dra sa nu faca febra dupa vaccin (eu am un stres cu asta)
si la multe lunite inainte!
Multu` Simis
Roxx - vezi, dau rapotul cu lapticul. Ieri chiar mi-au curs sanii, nu stiu daca asta inseamna ca avem lapte mult dar eu am sperante
Anka, felicitari pentru asa baiat mare si sanatos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adryiii/adryiii.jpg)
adryiii spune:
Am o intrebare: exista orez special pt bebe sau e cel pe care il consumam noi?
Voi dati bebelusilor?