Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Anka..bine ca sunteti perfecti..bv.
faza cu margarina m-a dat pe spate
sau..poate voi nu aveti margarina ca la noi ?? ceva gen pasta de sapun ?

Am ramas placut impresionata dupa ce am vazut scoala unde am dus fata..o vila cocheta,spatii verzi..foarte frumos amenajata pe interior pentru copii de toate varstele,multe activitati. boierie,adevarata vacanta pentru ei.
sper sa ii placa si sa fie incantata (o strang de gat la cati bani am dat )

Lui Edu ii este foarte cald,a dormit 5 min si gata.
de vreo 3 nopti se foieste de 6-7 ori..eu nu dorm mai mult de 2 ore toata noaptea.
ne facem noi mari si dormim..asta e.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Simo, fix d-aia este! Un fel de plastic topit. Cica ajuta la creieras, zicea madama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salutare fete dragi,
am facut si noi 6 luni, multumim de urari, va pupam si noi si va dorim tot ce-i mai bun pe lume

despre noi.....nu mananca frate! nu stiu ce sa-i mai dau ca sa nu se mai strambe! Ca sa-mi ia ceva din lingurita mancam numai cu jucarii cantatoare, altfel e de rau. Nu stiu cum sa mai procedez. Si chiar si asa am senzatia ca inghite din lingurita numai ca sa aiba gurita goala si sa poata musca jucaria!!! Complicat cu mancarea asta. Am lasat-o si nemancata aproape o zi intreaga dar n-a parut suparata. Din biberon nu suge decat in somn ( ca frasu'). Se pare ca am 2 copii de-o mama

pupici tuturor

ps. azi am aerobic ( am inceput de 2 luni dar nu se cunoaste...n-am slabit nici la kg nici nu se vede in talie sau prin alte locuri....)

zic si eu...AMR 5 kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Hello fete dragi!
Am revenit si eu de pe meleaguri mai racoroase, unde fu tare bine! Vineri seara cand am ajuns erau 21 grade. Am imbracat copilul cu pijama groasa si sac de dormit si dimineata avea mainile bocna.

Asaaa, sa mai raspund si eu la una-alta:
ANDUTZA stai linistita ca nu te judeca nimeni. Noi suntem aici sa ne sustinem. Ceea ce e de apreciat la tine este sinceritatea ta. Cred ca suntem mai multe care am mai avut caderi asa ca tine dar nu am povestit de ele aici. Si eu am avut un episod dimineata. Aseara, dupa ce am revenit in Bucuresti, Razvan a adormit afara pe la 8, dupa ce s-a lasat racoare si am stat cu el afara pana la 11.30. Am venit apoi acasa unde era infernal de cald, i-am facut baie, i-am dat sa manance si nu a vrut, apoi a refuzat sa doarma. Il puneam pe spate cu suzeta in gura, el in secunda urmatoare era pe burta, fara suzeta si o cauta de mama focului. Am reusit si eu sa adorm dupa 1, pe la 5 iar m-a trezit ca isi cauta suzeta, apoi la 6 trezirea de foame, sau cald, nu stiu ca nu am stat la discutii - i-am bagat bibe pe gat si sa ma lase. L-am schimbat, l-am spalat, l-am pus in patut, nimic. Frasuiala la greu. L-am luat cu mine, aceeasi frasuiala. Pana la urma nu am mai rezistat si am inceput sa ma rastesc la el: Bai copile, ai mancat, te-ai kkt, te-am spalat, te-am schimbat ce pana mea ai acu' de nu vrei sa dormi??? Nu prea i-a pasat de criza mea de nervi dar pana la urma a adormit si la 10 mi-a dat trezirea cu un sut administrat in burta. Asta e, eu sunt mamica perfecta pentru el si el e copilul perfect pentru mine, cu bune si rele.

ROXX si Razvan tot cu mana stanga e mai activ. Ori o fi o odisee de stangaci ori e o etapa.

ANKA foarte tari, tu si Bubu cum radeti de tati. Despre madama cu margarina ... hmmmm ... Felicitari pt bubu perfect. Tu ce lapte praf mai folosesti acum?

RALU mortala Buba. Sa stii ca si Razvan a reactionat la mesaj, A ascultat foarte atent la prima vizionare iar la a doua a inceput sa chiuie.

SIMO ce fain ca ai gasit un loc potrivit pentru Cami. Sper ca si activitatile pe care le fac sa iti placa tie si ei, la fel de mult cum ti-a placut locatia. Sa nu fie doar vopsit gardul ...

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Uite Wudy :
"Alaptarea - administrarea semintelor de schinduf īn perioada alaptarii este extrem de benefica. Pe lānga faptul ca ajuta la sporirea cantitatii de lapte, aceasta planta ajuta la mentinerea sanatatii mamei, īmbunatatindu-i apetitul si metabolismul. Se beau zilnic doua cani de lapte cald, īn care se pune cāte o jumatate de lingura de seminte de schinduf si de marar (semintele celor doua plante se asociaza adesea, avānd o actiune galactogoga extrem de puternica)."

Bai da ce n-am nici un chef de lucru
Vreau la mareeee Am mai zis, nu?!

Mergi la inceput

Am o prietena care s-a dus la dermatolog pentru faptul ca ii cadea foarte tare parul dupa sarcina. I-a zis ca e normal, dar, ca sa amelioreze si sa accelereze regenerarea lui i-a dat sa ia suplimente cu cistina si B6 si sa foloseasca sampon cu aceleasi ingrediente. Amandoua se numesc Cystine B6 si sunt produse de firma Bailleul Biorga, Franta. Ea le-a gasit acum 2 luni, le-a folosit si e foarte multumita de rezultate (a nascut odata cu mine si deja nu ii mai cade niciun fir de par). Atunci eu ii ziceam ca da banii de pomana ca oricum o sa cada si va incepe la un moment dat sa se regenereze, dar acum m-a apucat disperarea ca vad cum cade si nu se mai opreste si vreau sa imi iau si eu tratamentul, numai ca supriza! nu se mai gasesc. Daca cumva, prin drumurile voastre pe la farmacii gasiti produsele astea (de fapt samponul il vreau ca pastile iau de prietena mea ca i-au ramas) sa ma anuntati si pe mine.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

ANDRI vezi ca ai PM referitor la lingurita. L-am trimis de sapt trecuta dar nu crted ca l-ai citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

neatza si de la noi pe la amiaza!
e cald maica,e ffff cald,se incing betoanele astea.
noi si asa vrem nu vrem pe timpu' zilei tre sa iesim afara,am niste vecini binevoitori care de 2 sapt nush't ce sparg in ap. si bubu nu se poate odihni,ii o galagie de nedescris.am zis sotului sa mearga sa le ceara socoteala ,sa-i ajutam cu o bomba ceva sa termine mai repede in pana mea ca nu se mai poate.
salutam si noi buburuzele,o sapt.usoara si racaroasa va dorim!

daca tot va e dor de mare,ia poftiti la vizionare live: www.jurnalul.ro/webcam/olimp-217.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabivalceanu

SAL!
MAMUTZ, inca o data felicitari! Da-i sa suga din ambii sini la o singura masa, vreo luna asa, pina se instaleaza calumea lactatia. Si nu-l lasa nemincat mai mult de patru ore! Cind sunt mici, uneori uita ca le e foame. Tu baga tzitzi la 3 ore, maximum 4, acum la inceput. Ambii tzitzi. Ilinca sugea 40 de minute la inceput, 20 un sin, 20 un sin. Acum suge 5 minute, un singur sin. Deci nu-i nimic batut in cuie.

ANKA, misto!
G

Suge 15 minute un singur san si tot ramane in el. Nu mai vrea dupa strange buzele si se stramba si dupa doarme 3 ore. Nu il fac sa suga mai mult. Am lapte pt doi da nu manaca el mai mult. La pompa in cateva minute se strag 50,60ml. Cred ca totusi se staura. Deci nici poveste sa suga la ambii sani. Trebuie sa goleasca macar unu ca sa ia si laptele de sete si pe ala de foame. Eu sper sa ia si in greutate cat trebuie.
Pana acum vreo doua zile sugea 20 min, in primele zile sugea 20 la unu 20 la altu, la colostru. Lactatia s-a instalat in ziua a treia si curg sanii intr-o veselie. Chiar radeam ca nu trebuie sa se oboseasca sa traga ca ii pica in gura. Mai bine nu cumparam cantar.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput

si noi avem fontanela mare. sa vedem ce ne zice dr la 6 luni.

Mergi la inceput