Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(60)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catal_ina10/catal_ina10.jpg)
catal_ina10 spune:
Mada, , prietenii stiu de ce
!
Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bebelu86/bebelu86.jpg)
bebelu86 spune:
Neata gagici!!!
am intrat sa salutam si noi lumea.
suntem bn, murim de cald nu stiu ce vom face pana la sf verii
ce liniste a fost p aici zilele astea
Mamutz felciitari inca o data. eu nu stiam de faza k in 10 zile tre sa recupereze greutatea pierduta..eu am cantarit-o direct la o luna. cu buricutu, noua ne-a cazut in z9, a sangerat un pic, am dat cu baneocin si a trecut. pune bb sa suga din ambii sani sa iti dea drumu la laptic cum trebuie. hai k o sa fie bine. nu iti face griji
Carmen deci si tu intri in randu bubelor busite [:)))] bn ca nu a patit nimic.
Vreau si eu la mare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nu mai stiu ce vroiam sa zic. neuronu moare si el d cald...poate in toamna isi revine
aaa si va las aici un filmulet cu buba vorbareata sa aveti o zi frumoasa
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
![](rugaciune.gif)
![](grup.gif)
![](grup.gif)
![](rugaciune.gif)
![](images/user_woman.png)
Wudy spune:
Buna dimineata si de la noi!
Multumim fetelor care ne-au urat de bine sambata.... da, am facut si noi 5 lunite, suntem fete mari de-acum
Simis merci de pont, o sa-l tin minte, deocamdata ii dau inainte cu migdalele si spirulina, se vad ceva rezultate
Nu mai rezist cu caldura asta, este infiorator. Am in casa la ora asta 30 de grade. Mai dau si drumul la aer dar parca imi este teama pt buburuza mea, nu o tin in aceeasi camera dar totusi, pe mine ma ustura pe nas deja de la AC
Ieri a papat super bine si suc de fructe, fructe pasate, supa crema cu de toate pe care sambata o refuzase + san.
sa vedem astazi, pana acum am papat sucul de fructe + san
Cel putin azi-noapte cred ca s-a trezit de vreo 4-5 ori cu ultima trezire la 6 fara ceva si gata...la 7.15 eram in parc
noi, boschetarii si pescarii
o zi racoroasa va doresc
Wudy spune:
superba Naty
este o frumoasa si are o burtica, imi vine s-o mananc
si noua ne place acelasi deget, degetul mare de la mana stanga
bebelu86 spune:
da...toata ziua sta cu degetu ala in gura.
si cand ii dau sa pape legume si fructe, cu o mana o tin pe ea de maini si cu una ii bag in gura. dc o sec ii dau drumu...s-a dus masa noastra, cu defgetu sta in gura si p partea cealalta a gurii bag mancarea
aa ca zicea Roxx parca, k foloseste mana st ff mult. si nati la fel.
chiar ma gandeam dc o sa fie stangace. k de la 4 luni fol ff mult stanga.
multumim pt complimente
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)
![](rugaciune.gif)
![](grup.gif)
![](grup.gif)
![](rugaciune.gif)
roxx26 spune:
Neata!
MAMUTZ, felicitari inca o data! Totul e ok cu bebe, mai da-le naibii de grafice! Tu doar sa ai grija acum sa pape, sa se hidrateze, fiind si foarte cald - pt ca ei sunt tare somnorosi acum la inceput. Pupici multi! Te asteptam cu orice fel de nelamuriri!
WUDY, ma bucur mult ca stati mai bine cu lapticul! Pupam piticutza dulce!
RALU, Natalia e super-super!
SIMO, ce program ai si tu...da, asa e cu mama x 2...
Nu mai stiu ce vroiam sa spun...
Noi am ratat iesirea de dimi in parc. Daca ieri eram la 8.00 in Herastrau, azi m-am trezit cu o leneee - si mandra cred ca m-a simtit, ca urmare doarme si acum!!! Si dup-aia ma mir ca nu doarme noaptea! Dar ce sa-i fac, nu-mi place sa-i stric somnul...sa doarma cat vrea. Asta e, iesim diseara!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catal_ina10/catal_ina10.jpg)
catal_ina10 spune:
Bebelu, ce frumoasa si haioasa e Buba !
Chiuielile din prima parte sunt si in repertoriul Sarei. Cred ca a inteles ceva din mesajul Bubei, ca a raspuns imediat .
Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011
bebelu86 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catal_ina10 Bebelu, ce frumoasa si haioasa e Buba ![]() Chiuielile din prima parte sunt si in repertoriul Sarei. Cred ca a inteles ceva din mesajul Bubei, ca a raspuns imediat ![]() Mandra mamica de printesa filigran ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
mda..si cum va spuneam..neuronu e in somaj de caldura
asa k am uitat de carnea pusa p foc si s-a facut scrum
sper sa nu imi cheme vecinii pompierii
![](icon_smile_big.gif)
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea
![](bebic.gif)
![](rugaciune.gif)
![](grup.gif)
![](grup.gif)
![](rugaciune.gif)
anka-maria spune:
Deci ziceti ca e cald? La mine sunt maxim 20 de grade si ploua.
Cica maine avem canicula: 28 de grade!!!
Azi fusai la biroul de consultatii ca a facut bubu 6 luni si aveam intalnire cu doctorul. Numai ca vaca domnului incurcase meetingurile si a intarziat juma de ora. Asa, tu'i aia masii, ca la mine curge cu zile de vacanta. Mi-a venit s-o strang de gat. M-am dat peste cap sa fac programare inainte de 9 si vaca n-a binevoit sa se scoale.
Am stat cu bubu acolo 40 de min, il apucase si foamea si somnul.
Trecand peste asta, madama cica i-a facut control: l-a pipait pe burtica si s-a uitat la picioruse. Nu s-a uitat in gat desi i-am zis ca a avut viroza de 3 ori pana acum, plus ca tusea ca magarul. Cica e bine, asa-i la cresa!
Mi-a zis sa-i dau de la 7 luni: paine, carne, peste, oua. Dar mai ales paine spoita cu margarina!!!! La faza asta am crezut ca sar peste masa si o rastorn de pe scaun.
Trebuie sa le zic si la cresa, sa nu le vina alora idei. Daca se apropie careva de bubu cu paine cu margarina, fac omor.
In fine, am dat din cap si am injurat-o in gand.
Mi-a zis ca e ok daca refuza laptele in favoarea mancarii, in principiu cam 500ml pe zi ii asigura vitaminele si minerale necesare. Ma speriasem io ca bubu nu vrea sa bea mai mult de 150 chiar si la o masa numai de lapte.
Ah, cel mai important, i-am aratat chistul lu' bubu. A zis din nou ca nu ne atingem de el pana la 4 ani. Io m-am enervat, i-am zis ca n-am de gand sa astept pana atunci, ca la mine in Ro nu se intervine asa tarziu. Acilea tipa a fost foarte ok, a zambit calm si mi-a zis urmatoarele:
"Acum 20 de ani, chiar si in Olanda, era obiceiul de a declara fimoza foarte devreme si se intervenea chirurgical. Intre timp s-a mai studiat si acum se considera absolut normal un copil care se decaloteaza la 4 ani. Daca face pipi cu bolta si nu face infectii, atunci lasam natura sa-si urmeze cursul. Chiar si daca e o mica problema se poate rezolva cu o crema, nu e nevoie de interventie chirurgicala. Numai ca la varsta potrivita, nu acum."
Bon, daca tanti asta care da margarina la copii de 7 luni zice ca practica asta cu decalotarea e veche de 20 de ani, atunci io ma calmez.
La controlul de 4 luni scrisese tanti aia ca nu-si ridica dovleacul daca sta pe burta. Asa ca acuma vroia sa verifice daca-si tine bine capul. Si bubu se agatase de hainele ei sa se ridice in picioare
.
Deci concluzia a fost ca suntem perfecti.
Si inca o chestie pe care am observat-o azi. Din moment ce am stat in cabinet 40 de minute am vazut multi copii veniti la consultatii. Cred ca vreo 7. Oameni buni, am fost socata, erau toti umflati la fata, manute, picioruse, niste pufuleti! Al meu, pe care io-l consideram gras, era mic si slab pe langa ce-am vazut.
Abia li se mai vedeau nasurile si ochii dintre obraji. In fine, nu cred ca inseamna ceva, dar m-a surprins ca asa erau TOTI.
Le-or fi dand paine cu margarina?