Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Buna seara!

Mayane, eu intrebasem de scaun de masa. Multumesc frumos. Am gasit la fix 300 lei intr-un magazin la noi in oras, alb cu floricele colorate reglabil la spatar si pe inaltime. Ne-am scos. Azi am inceput oficial diversificarea. Nu mai avem rabdare inca o saptamana sa implinim 6 lunite. Morcovel am avut in meniu.

Mamutz eu zic ca e bine cum mananca puiul tau. Adica asa se comporta si Elena. Nu te stresa prea tare cu greutatea.

Missmj bine ca nu s-a speriat. baiatul
Anka, deci u te aliezi cu baiatul...sa radeti voi de tati... tare faza.

Va "invidiez" pe toate fetele care stati aproape de mare! Si noi vrem. Dar cred ca anul asta prin apropiere vom merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

SAL!
MAMUTZ, inca o data felicitari! Da-i sa suga din ambii sini la o singura masa, vreo luna asa, pina se instaleaza calumea lactatia. Si nu-l lasa nemincat mai mult de patru ore! Cind sunt mici, uneori uita ca le e foame. Tu baga tzitzi la 3 ore, maximum 4, acum la inceput. Ambii tzitzi. Ilinca sugea 40 de minute la inceput, 20 un sin, 20 un sin. Acum suge 5 minute, un singur sin. Deci nu-i nimic batut in cuie.

ANKA, misto!
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna seara si de la noi!

slaba activitate aci

Gabi...bine ca ai trecut pe la noi

Mamutz...nu pot spune mai mult decat a spus Gabi,doar sa nu te stresezi cu greutatea..daca a luat 80 este ok..nu toti iau dupa acelas grafic.
cu buricul..depinde de copil..lui Edu i-a cazut la 7 zile.dar a mai supurat inca o luna. important e sa fie curat in zona aia,organismul isi face singur treaba.
inca o data felicitari

am murit de cald azi.
am fost la cumparaturi pentru copii..haine si alte alea.
de maine o sa dau cafeiul mai tarziu,dupa 9..incep programul de mamica x 2 ma trezesc la 6,le pregatesc hainele,mancarea..la 7.10 plecam de acasa.. il las pe tati la birou,ma duc mai departe si o duc pe cami la scoala de vara. seara acelas traseu sa ii culeg.
pana pe 1..apoi fugim iar la mare

va pup,nbuna

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata!
O galeata mare de pt toate fetele!
Wudy, eu am citit pe la ursulete ca schinduful ajuta la lactatie.
La Arad ii o caldura de muriiiiim, sper sa se mai racoreasca ca ii vai de noi.
Florin ii bine, nu prea se omoara cu mancatul, dar asta e, nu ma mai agit ca nu are rost. Cred ca ii ies si lui ceva dinti ca tot cu mana in gura ii si mai plange din cand in cand.
La noi la lucru toti au plecat in concediu si is cam singura cu toate numai ca nu am chef de lucru deloc.
Sa avem o saptamina racoroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

hop si eu la cafea

am ajuns acasa,dar nu avem curent si aveam treaba

revin mai tarziu.
sa aveti o sapt excelenta!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

cald!!! ardee!!! muriiiimmm!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata!!!!!!!
vreau si eu cafeamultaaa...e asa cald,imi vine sa ma arunc in mare...vb canteculuial meu sot canta..iubita mea sa ne aruncam in cada..si s-asteptam sa vina apa calda...
opa..s-a trezit Tudy..revin dupa ce papam
o saptamana minunata tuturor

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Angie multumim!! Mi-era dor de mesajele tale cu litere mari, colorate, in care ziceai ceva pt toata lumea

simis perioada mea pref la serviciu era vara, in concedii, DESI munceam de rupeam, ca cine ramanea "scapa turma", munceam mult mai mult, dar imi palcea atmosfera aia de vacanta, apoi venea cate un coleg bronzolit, e ceva in aer vara la serviciu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Neata!

O imbratisare mare, mare, fetelor care mi-au transmis ganduri bune!

Noi suntem destul de bine. Eu stationar (sa-mi tineti pumnii maine ca fac din nou analize), Sara vesela si vioaie.

De maine plecam la parintii mei langa Bucuresti. Sper sa fie mai racoare, ca aici, intre betoane e jaleeeee.

Diversificare, mancam cu placere cartofi dulci si cereale cu fructe. Cand incerc sa-i dau morcovi sau pastarnac primesc priviri sagetatoare si strambaturi. Ia o lingurita cu aerul ca imi face o favoare, dar apoi sa te tii proteste !

Fragrant, ma alatur si eu fetelor si-ti spun ca te admir mult pentru ceea ce faci si pentru simplitatea si naturaletea cu care privesti greutatile pe care trebuie sa le depasesti ! Bafta multa azi la doctor si sanatate lui Sophic!

Lori, un pentru iepurasul Ana, sa n-o mai doara dintisorii!

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Da, Lori, e ceva in aer, numai ca nu prea e aeeerrrrrr! In birou is 33 de grade. Pe bune ca muriiiiiim!
Si nu merg declaratiile alea online, ca sa fac io 1000 de incercari! Vreau si io la mare!

Mergi la inceput