Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(60)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

`Neata!
Cald, neicusorule, cald. Dar e varaaaaaaaaaaaa! Imi place.

Noi bine, eu atacata de egzema sau ceva dubios, Ilincutza cu hotomanii de fata smechera, Ioana cu fitze de fata mare... Cica: mami, lasa-ma si pe mine singura in parc, sa gust si eu libertatea! Replica a picat scurt: las` ca-ti dau eu gustare! (am zis altfel, dar e licentios).

Va pup, duminica frumoasa,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi si noi pupacim fetele!!

Noi..in zona...am culcat puii, fiecare in camera lui, Robert e virusat si am facut pe mama super si mega eroina sa-i tin separati - Ana nu poate lua a 3-a viroza intr-o luna!!!
Cred ca poate, ca o cam aud fornaind in nas!
Asta este, bucurosi le-om duce toate, de e pace, de-i razboi!!!

Irinuka dixtractie mare la mare!!! Venim si noi pe 17 (cine stie cu cati muci dupa noi...)

Da, si eu am aceeasi parere Fragrant e nemaipomenita!!! Mereu ma gandesc cata munca face ea pt puiu ei, eu care n-am tinut nici o amarata de cura pt colici la copii.

Ana a gustat (ca nu se poate zice papat) morcov, telina, pastarnac, carfof dulce, declar ca ma cam enerveaza AD-ul asta, azi cu cartoful dulce a mascarit tava, s-a mascarit pe ea (cred ca avea si pe retina)..am luat-o pe sus si am spalat-o cap-coada. Partea buna la AD este ca ...cu lingurita nu accepta nimic, adica deschide gura la lingurita, dar scuipa, tipa, scoate afara continutul. Asa ca,..bucati intregi, ca tot ii ajung in burtica.

Va pup, vreau sa bag un chefir rece si o somnic pufos, vb lui Tunde

La multe lunite sarbatoritilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

wow..nimeni???? Ce faceti surorilor pe caldura asta??? Cred ca in chiloti, sub pat, la racoare !

mi-am amintit una ..Anduta radeam si ma gandeam ieri prin casa la ce ai scris tu, cu "voi probabil ca va simtiti mame imperfecte cand oftati la a 10-a trezire" sau ceva de genul asta. (daca nu a fost asa, ma scuzi, roxx mi-e martora ca-s lobotomizata)...radeam ieri, esti atat de scumpa si autentica!!! Eu poate ar trebui sa ma simt mama imperfecta cand [si eu] urlu la Ana (!!!!) sau il zgudui pe Robert...dar nu, nu ma simt mama imperfecta, pt ca asta e e pot sa fac, mai mult nu se poa', deci tre sa fiu maximul de mama pt ai mei copii. Atata pot face, mai cedez din motive de lipsa de ajutor, am momente cand ma simt depasita, dar asta e...

Doamne, curg apile de pe mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Buna fetelor
Eu am fost la cumparaturi...vreau sa fac sarmale in foi de vita,dar nu imi vine sa ma apuc,stiu ca o sa se faca mare caldura in bucatarie...m-as baga sa le fac la noapte.e asa de racoare in casa,e si pacat.noi nu am dat drumu inca la ac in casa...nu bate soarele decat intr-o camera...e super.
am fost si la biserica sa il impartasesc pe pitic, m-am dus la biserica de la p-ta sudului, ca auzisem ca s-a facut f frumoasa, si preotii asa de buni...si nu mi l-au primit, ca era prea tarziu...era 9.35. cica sa vin cand se citeste Tatal Nostru. si intreb cand ... la care ei...cica..nu stim exact. pai si ce vreti dom'le sa vin de la 7 sa stau cu baiatul pana cititi voi ...of ...m-am enervat asa tare. erau scoase moastele Sf Ambrozie...macar le-am atins p'alea. bai nene, nici sa imparatsesti bebelusul nu mai poti...parca mureau sa ii zica 2 vorbe si sa ii dea putin vin.
La multe lunite Rebecca, Dragos, Luca, Eduard, Sonia, Ana si Kevin

Irinuka distractie placuta , noi mergem la mare cam pe la jumatatea lui august. mai avem de asteptat

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

la noi e moarte de cald
mai bine era rece ca saptamana trecuta
o sa ne topim

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Lori, la mine e fix pe dos. Din lingurita accepta orice, deschide gura ca puiul. In schimb cand il las singur cu bucatile in fata, se stramba, se sclifoseste, scutura mana disperat ca s-a murdarit. Daca totusi gusta ceva ii vine sa vomite in secunda doi.
Io o las naiba de autodiversificare. O sa-i dau in continuare masa principala cu lingurita.
Ii dau in continuare si bucati mari dar numai sa se joace cu ele. Poate la un moment dat o si roade ceva. Ma gandesc ca nu e inca pregatit, dupa ce o sta ca lumea in fund poate o sa fie alta atitudinea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Apropo de ce zicea Andutza.
Bubu de 2 zile e cu fundu'n sus si ma urlaceste de mor. Ieri in timpul unei reprize d-astea ma pun si io pe urlat langa el, el "waaaaaaaaaa", io "aaaaaaaahhhhhhhhhhh". Io cu mainile pe urechi ca sa nu ma aud si ochii inchisi. Si urlu "aaaaahhhhhh" oarba si surda.
La un moment dat, desi cu urechile astupate, aud o hodorogitura. Tati auzind harmalaia sarise sa vaza ce s-antamplat si disperat sa ajunga la noi, cazuse pe scari. Drept care apare sifonat si lovit, dar mai ales speriat la maxim ca doamne-feri, sa nu fi patit odoarele ceva. Io vazandu-l, ma umflu de ras. Bubu atat a asteptat, s-a pus pe un ras isteric. Tati s-a uitat urat la noi si a iesit schiopatand. Io cu bubu ne-am mai hlizit vreo 10 min.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

anka super tare !!!

Ca tot vorbim de cazaturi...a avut si andrei al meu prima cazatura din pat astazi. l-am lasat cu socrela sa ma duc pana la piata. socrela l-a pus in pat imprejmuit de perne...s-a dus si ea sa amestece in mancare si cand s-a intors ... nema andrei ! va dati seama ca s-a kkt pe ea ... andrei al nostru era pe jos bucuros de mama focului , tare incantat de parchet ... mai bine zis de gustul lui.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna gagici!

Ce lenevealaaaa!nimeni?nik?

Noi am fost la strand..Eu si Buba la umbra
Multumim pt urari
La multi ani si celorlalti bebelusi sarbatoriti..wow am facut 5 luni..ce trece timpul

Lori;apropo de murdarit..noi nu suntem pe AD..Dar asta mica e murdara seara din cap pana in picioare..cu totul ca o schimb de vreo 3 ori p zi..Az si la strand m-am dat cu crema...am dat-o si pe Ea..era in body..dupamasa era maro bodyutul alb..o murdarim noi de fapt..Si ma spal pe maini de n ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Hei, iaca ca incep si eu cu intrebarile. O sa intru sa va povestescc si cum a fost, dar sa ma mai dezmeticesc putin.
Mi-au zis din maternitate ca bebe trebuie sa recupereze greutatea de la nastere cam in a 10 zi. Eu am iesit din spital in ziua a 4a, cand scazuse 140g. Acum in ziua a 10 a luat cam 80g, nicidecum 140g. O fi bine sau nu? El papa san, suge cam 15,20 min si doarme cate 3 ore, chiar 4 uneori, deci trag concluzia ca se satura si nu plange. Doar cand schimbam scutecul. Nu prea pricepe de ce mama se apuca de schimbat scutec, cand el se trezeste cu asa o foame.
Si bontul ombilical abia acum incepe sa se desprinda si aseara a sangerat putin, dar am pus si baneocin pudra si s-a rezolvat.

Intreba cineva de ce am nascut mai devreme, am mers la control si am ajuns la spital. Dr a constatat ca se indesesc contractiile dureroase si capul copilului era deja f jos apasa spre iesire si mi-a zis ca intr-o zi nasc. si cum el pleca in doua zile din tara, la un congres m-a bagat in seara aceea. Trebuia sa fac neaparat cezariana, inainte sa se declaseze nasterea naturala. Am mers la camera de garda la Medlife m-au verificat contractii ca la carte, m-au bagat in preoperator si la 22.10 gata.

Mami fericita de bebe Petru Nectarie

Mergi la inceput