Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(60)
Raspunsuri - Pagina 2
roxx26 spune:
Am gasit un articol care mi-a placut mult, cititi si voi cand aveti chef: http://cuvintelaplimbare.wordpress.com/2011/06/30/despre-mamicenie-si-rezistenta/
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
missmj spune:
BRAVO Bute !!!
ce plangea de fericire !!! de cand astepta el sa se bata cu asta !
Ce te dai cu capul de pereti atata draga tunde ?! eu abia asteptam meciul !
super tare roxx ... o sa incerc si eu Puiul ala fericit !
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
florintunde spune:
Citat: |
Ce te dai cu capul de pereti atata draga tunde ?! eu abia asteptam meciul ! |
De fericire
Hai ca am da edit la postarea aceea,sa nu te superi
E ok asa?
roxx26 spune:
Si primele doua postari de aici: http://cuvintelaplimbare.wordpress.com/batute-de-vant/
Gata, ma duc la nani ca maine iar ma vait de lipsa de somn si acu in loc sa dorm, haladuiesc pe net...
Pupicei
Noapte buna!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
missmj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui florintunde
De fericire Hai ca am da edit la postarea aceea,sa nu te superi E ok asa? ---------------------------------------------------------- Tunde -mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta |
e super ok !
Noapte buna tuturor
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
Irinukaaa spune:
Hey!
Va pup mamici dragi. Am tot citit "din umbra" zilele astea, fara sa mai apuc sa mai adaug si eu cate ceva. Am raspuns in gand oicum si am zambit si ras cu spor.
Am murit de ras cu "atele" voastre si de lectia de putzologie facuta pe barbat cinstit de Ziki. Distractie placuta la botezul micutului Felix si sa va fie de bine casatoria voastra!!!
Am avut o saptamana incarcata, zilnic am avut de spalat, iar seara dupa ce adormeam una bucata cupil drag ma apucam de calcat. Numai 2 dimineata m-a prins si trezirea la 7-8. Incepe sa ma prinda oboseala.
Era vorba sa plecam la Breaza luni dimineata, dar al meu sot a venit cu ideea "pe nepusa masa" sa mergem din noaptea asta. Asa ca baga Irina bagaj pana la ora de fata... acum astept sa se trezeasca ca acum vreo ora nu mai avea deja somn.
Marti dimineata mergem la mare. Angie venimmmm!!! Te sun oricum azi.
Imi primiti si mie puiul in clubul parasutistilor din pat? Azi mi-a cazut si mie si ma si uitam la el si ma tot miram ca i-a uite ce-si ridica fundul sa mearga de-a busilea. Cand el... intr-o secunda se dadu pe o parte si bum cu fata in jos. A plans 2 minute. Sperietura si tremuratul sigur au fost mai mari la mine decat la el. Aia e... noi sa fim sanatosi. E de-abia inceputul nu?
MUltumesc pentru urarile de ziua noastra. Eu nu cred de felul meu prea mult in coincidente, dar m-a cam dat pe spate chiar si pe mine una.
Acum pe 7 iulie a implinit Patrick 7 luni. Eu si sotul am implinit in aceeasi zi 4 ani de la casatorie (casatoriti pe 07.07.07 - si nu am ales data intentionat, ci asa era liber la restaurant) si pe langa asta sa ne dam seama ca avem 7 ani si 7 luni de cand ne cunoastem.
Straniu chiar si pentru mine...
Roxx am vazut c-ai intrebat la subiectul de autodiv (nu stiu daca ti-a raspuns pana la urma cineva), dar iti zic ca noi suntem fara dinti si papam carnica. De obicei ii dau oa bucata pe care-l las pe el s-o pape cat poate, si o bucata o tai bucatele si o amestec cu ce mai fac din legume.
Eu i-am dat piept de curcan, dar depinde mult si cum il prepari ca e destul de inecacios de felul lui. Cel mai bine il fac la cuptor cu putin ulei, apa cat sa acopere jumatate de bucata si diverse buruieni (marar, patrunjel, busuioc).
Am mai incercat si "picioarele" puilor cu gandul ca o sa-i dau lui sa pape singur ce si cum vrea din el, dar nu mi-a placut prea mult cum a iesit.
Foarte multumita am fost de aripi unde carnica e frageda si moale...
Fragrant mami, toata stima si respectul la tine ca ma ingrozesc cand te citesc ca aia nu ai voie sa papi, ailalta nu... foarte dificil mi se pare.
Huhh ca m-a luat un somnic... ma duc sa vad daca am uitat ceva din impachetarea casei...
Sa aveti grija de voi si de buburuze scumpe si sa aud numai vesti bune cand ma intorc. Oricum o sa am net si la mine asa ca sunt cu ochiul pe voi!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
Irinukaaa spune:
Roxx acum am vazut intrebarea ta. Si P tot cu mana stanga manevreaza mai bine chiar si lingurita, ce sa mai zic de mancare. Si eu mi-am pus intrebarea asta...
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
angieangie spune:
neata!!!!!!!!!!!!!!
Irinukaaa...abia va asteptam..abia astept sa-l vad pe Patrikacum 2 minute a plecat sora ta..o bomboana de fataplace maxim..imi plac amandoie cald si frumos la mare
pup fetele toate si va doresc o duminica minunata
poze Tudor
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
freedelia spune:
Salutari dragi mamici si scuze pentru intruziune!
Vreau sa va prezint doua tipuri de port bebeuri pe care eu si prietena mea le facem si ma intereseaza sa le vand in Romania in vara asta cand venim in vacanta.
Primul tip -- wrap-uri din bambus bio, usor elastice, extrem de comfortabile si usor de infasurat datorita petecului de material de la mijloc. Modelele sunt unicat, iar petecul este din material designer brand. Wrapul poate fi folosit de la nastere pana pe la 12-15 kg, dar este in mod special recomandat in primele luni de viata.
Poze aici: http://s1105.photobucket.com/albums/h360/WearMeMommy/Wraps/
Pretul: 145 lei
Al doilea tip este un port bebe ergonomic, similar cu Ergo Baby sau Manduca. Acest tip pe port bebe poate fi folosit de la 2-3 luni pana la 20 de kg si chiar mai mult, datorita designului care distribuie tpata greutatea pe solduri si picioare, fara a solicita spatele si gatul. Poate fi purtat pe fata, pe spate si pe sold.
Poze aici: http://s1105.photobucket.com/albums/h360/WearMeMommy/
Pretul: 240 lei
Daca va intereseaza, puteti sa ma contactati pe PM.
Multumiri si scuze de deranj,
Delia
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
mirela2 spune:
neata si de la noi si un vagon de cafea neagra
am ochii lipiti de somn
de la 5 jumate e treaz Razvi....toata noaptea s au foit
cald nu e ca merge AC de 3 zile fara oprire, e pus pe programul de sleep, altfel nu se poate sta
ii mai tin un pic si i pun la somn
au halit fructele, aproape o cana de 500g
mai n am mai iesit cu ei de eva vreme, ba ca a plouat, ba ca rubeola si acum a dat si canicula n noi
sta acasa si fac curu mare, ajunsesem la 72, acum iar am 74
a fost si Vlad si a trebuit sa gatesc si am scapat si eu prin ale oale, offff
pupi fetelor si LMA sarbatoritilor
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi