Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(60)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

ANKA, sunt convinsa ca nu te deranjeaza, nici n-ar avea ce, imi place ca ai diplomatia si obiectivitatea necesara sa iei lucrurile asa cum sunt, fara patimi inutile si fara victimizari. Dar si fara a arunca jigniri in stanga si in dreapta. Ceea ce spune mult. Respect!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Simo, asa trist suna ultimul tau post...chiar nu ai de ce sa te superi...
Io ma musc de limba si nu spun nimic, doar pt ca nu sunt foarte activa pe aici... Dar de citit va citesc zilnic nu mai apuc sa si raspund, dar sunt up to date...

Mamic de Sophic, off....tinem puminisorii ca totul va fi bine, incearca sa te linistesti, pana primesti rezultatele oricum nu ai ce face...

De o ora incerc sa termin mesajul..offf...parca merge pe duracell bebelina asta a mea :) plus ca e cam vomaticioasa , cred ca nu i-a priit borcanelul de mere+pere...

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Gabi, pana sa fac io ceva le dete fetelor laptele in foc! si LM-ul si LP-ul!
Acum stam drac cu oalele prinse si mai si miroase a lapte ars in toata casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

VASILASANITA, sorry, mi-a zburat din cap intrebarea ta...dar mai trage-ne de maneca uneori ca uite, am plecat cu sorcova azi...
O sa-ti spun cum fac eu, nu inseamna ca e si cea mai buna metoda - legume primele 2 sapt, dupa-amiaza, apoi bag fructele de dimi, pana in 12 (cica e bine ca fructele sa nu fie date seara ca-s mai acide pt stomacel, am citit si io la fetele mai cu experienta). Deci ai cam putea sa-i dai si fructe lui bebe, zic eu. Pupicei

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Simo, fii tu fata draguta si inchide cap. asta pe principiul "nici usturoi n-am mancat, nici gura nu ne miroase". Sa nu ramana vizitatorii cu impresii gresite despre noi.
Gata, aerisim si de maine o luam de la cap ca azi ne-am destrabalat destul.
E ca la oala cu presiune, din cand in cand mai trebuie ridicata supapa, sa nu explodeze. Dar asta face ciorba buna...

vasilasanita, stai otara, da-ne un ragaz sa ne regrupam. Promitem de maine sa ne intoarcem la oile noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ppisic spune:

Anka, hai ca te-am prins in zona !
Spune-mi si mie , pana la urma ce marca de borcanele folosesti?
Eu am gasit biobim care par cat de cat 'curate'. Cele bio de la Kruidvat par si ele ok, inca nu le-am incercat/gustat. Si Hipp, dar nu le gasesc prea usor.
Eu i-am mai dat si olvarit, chit ca are si cereale ...nu a patit nimic, dar nu vreau sa exagerez

Diana & Adeline
Dear baby
Cutia cu surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

ANKA, am ris cu lacrimi cu oalele!

Pup,
G

Mergi la inceput

pisic, io cumpar Hipp bio si Alnatura din Germania. Io stau chiar la granita cu Germania, la 5 km. Si ma duc la cumparaturi la DM.
Au nemtii la orice supermarket rafturi pana in tavan de mancare pt. bebei. In Olanda nu gasesc nik sa-mi convina. Kruidvat are sare si zahar! sa te uiti bine pe borcane.
Olvarit e practic singura optiune si astia sunt obsedati cu faina de orez.
In Germania am de ales si sunt curate, numai fructul/leguma si apa/ulei de rapita. Nus' ce-o sa ma fac daca ma mut, ca io mor fara DM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Buna seara

Nu v-am citit in urma ca nu sunt curioasa de discutiile zilei...vad ca s-a cam incins atmosfera pe aici..imi pare rau.
Eu va iubesc pe toate

Noi suntem mai bine..ieri am fost cu Mario la urgenta/..mi-a vomat toata noaptea ..nu stiu de la ce..poate a baut apa din piscina, cand am f la strand.A primit injectie de metoclopramid .AZI E MAI BINE
am papat numai legume fierte ,toata familia!

Apropos Roxx ..mami!Nu am primit nici o reteta..am facut si azi si ieri mancarica in steamer..e sooooper!Sunt mega incantata de ea..numai ca duc lipsa de idei

Va pupacesc..sa nu mai fiti suparate nici una

Si Eu ma supar din cand in cand dar imi revin..mai bine nu intru cateva zile pana imi trece..nu vreau sa supar pe nimeni

Azi a fost vreme f aiurea. ..n-am avut aer..nici Fifi nu a dormit prea bine.
E dulce cum vrea sa pape ..azi am mancat pireu morcovel+dovleac+cartofi ..i-a placut!

Ii place la nebunie coaja de paine(paine de casa)..

Yannis Mihai Andrei Lukas Stefan

Somnic pufos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

FRAGRANT- mii de imbratisari si ganduri bune din partea noastra! O sa fie bine! Trebuie sa fie bine, altfel nu se poate!

Mergi la inceput