Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(60)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andutza_B/Andutza_B.jpg)
Andutza_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 M-am umplut de draci pentru modul in care se abordeaza pb. Pentru faptul ca nu se poate ca cineva sa-si exprime o opinie fara ca altcineva sa se simta atacat. Pentru ca suntem pe un forum despre copii si este normal sa mai discutam si despre alaptare. Dar aici orice discutie de genul asta a devenit anormala si deranjanta. Eu in schimb nu am afirmat niciodata ca cineva m-a atacat pe mine in mod direct. _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
Unu la mana: n-am fost singura "atacata", si din partea celor care alapteaza au fost cazuri, de-a lungul timpului si al discutiilor despre alaptare. Si chiar si acum.
Doi la mana: Nici eu n-am afirmat nicio secunda ca cineva de pe forum m-a atacat in mod direct!! Eu am primit atacurile astea de la altii, in general. Am mai scris o data, mi-am exprimat opinia la modul general!! Iar faptul ca sunt persoane care se simt lezate de mesajul meu care e perceput ca PRO LP, atunci si eu am dreptul sa ma simt lezata de mesajele agresive, reci sau rautacioase, de multe ori subliminal, PRO LM.
Andutza-
![](mamica.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
roxx26 spune:
Si mai aveam o intrebare....si cu asta o sa inchei, ca mi-am consumat destul energia pe ziua de astazi. Cam cum ai ajuns tu, draga ANDUTZA, la concluzia ca ai citit despre alaptare ”mai mult decat 80 % din femeile de pe forum”? Cum ai ajuns la cifra asta? Ai facut o analiza detaliata, un sondaj? Chiar ti se pare ca majoritatea suntem asa de prost / putin informate?
Vezi, apropo de jigniri directe si categorisiri gratuite...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Andutza_B spune:
Vezi? Tu esti cea care se simte atacata, nu doar eu. Si tu te simti atacata de cei care considera, zici tu, alaptarea un mare fas. Acum tu crezi ca eu va consider prost/putin informate...
De ce tu ai dreptul asta, de a te simti lezata, atacata, numita, aratata cu degetul, si eu nu l-am avut? Ti-am zis eu tie ceva direct???
QED.
Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
Andutza_B spune:
Referitor la a fi sau nu informate... Cu asta inchei , uite ca imi iau jucariile si plec, na, sunt fandosita, ce sa-i faci, nu toata lumea poate fi perfecta si nelezata si impartiala.
Deci: am vrut sa spun ca eu m-am documentat mai mult pentru ca la mine nu a fost fireasca dorinta de alaptare. La multe dintre femei aceasta dorinta a venit firesc, natural, nu a fost nevoie sa fie convinse de cineva. Eu am avut nevoie. De asta consider ca m-am documentat mai mult.
Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
roxx26 spune:
Nu, dragutza, tocmai aici este partea interesanta, ca tu nu m-ai jignit pe mine, nicidecum, ci pe alea 80%, mai putin citite, pe care le-ai surclasat prin vasta ta informare.
Iti doresc succes in viata.
_
Roxana
roxx26 spune:
FRAGRANT, te imbratisez cu drag!!! Mi-e efectiv jena de discutiile care s-au purtat in ultimele ore, cand tu te confrunti cu asemenea probleme! Suntem alaturi de tine si de Sophic. Esti un munte de rabdare si de devotament. Toata stima pentru tine!
Va fi bine, oameni ca voi nu merita altceva!
_
Roxana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Eu nu mai acuz,nu mai zic nimic..desi in trecut s-a crezut ca iau partea cuiva..nu,mi-am spus doar parerile.
Pacat..am investit timp si suflet in forumul asta.
cine ma cunoaste stie si de ce spun asta,nu intru in detalii..nu astept nimic.
pentru mine forumul a mers mai departe de un ecran in care am scris ce am avut in minte la momentul respectiv.
a mers mai departe de idei..de nick-uri,de poze.
daca macar jumatate din oameni..ar fi intr-adevar cine vor sa para cu indarjire..ar fi totusi un plus(pentru ei,nu pt restul).
Pacat.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
anka-maria spune:
Roxx, io mi-am luat-o peste bot. Lori mi-a zis ca nu e treaba mea si gabi mi-a zis ca vorbesc in sictir. Bineinteles ca n-am vorbit nici in sictir, n-am spus nici ca alaptarea e un fas si de fapt raspundeam la un SZ. Mimo a intrebat pe cele care n-au putut/vrut si io eram fix una d-aia. Deci era un pic treaba mea mai mult decat era a altora.
Nu sufar de mania persecutiei, nu ma deranjeaza. Poate m-am exprimat chiar aiurea daca s-a ajuns la concluzia ca vorbesc cu sictir despre subiect.
Deci o consider o mare neintelegere si nimic mai mult. Drept care nu vaz scandalul, nu vaz de ce sa ma simt rusinata fata de cineva.
gabivalceanu spune:
ANKUTZA, scoate fa sabia aia iar si taie nodu`, dreacu!
Eu (EU) am raspuns strict ANKAI. Exact asa a si inceput mesajul meu: ANKA, etc. Pentru ca-mi permit, pentru ca ANKA e tare haioasa si inteligenta. Si tine la replici. N-am nimic cu nimeni. Sunt mindra ca alaptez si in acelasi timp va zic ca mi-ar fi uult mai usor cu lp.
Si, sa ca stiti, mie soacra mi-a zis ca alaptez de placere (d-aia, supt de tzitze, intelegeti voi!). Asa ca exista presiune si invers.
Pup!
Caldura mare, monsher!
G
vasilasanita spune:
Ce ziceti inchidem forumul??
MA bag si eu ca musca n lapte.
Eu intrebam si eu de diversificare dar vad ca cu scandalul asta nu ma mai baga nimeni in seama.
Pupici si sper ca v ati calmat.
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !