Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(60)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Wudy incerca sa vezi daca merge cu canita pt bebe. Sunt copii care nu vor biberon sau orice altceva pana nu se intarca. Eu una am avut noroc si Stef al meu a acceptat din prima biberonul.
Pt constipatie mai poti incerca sa-i dai portocala(o feliuta decojita de pielita sa o suga ea) sau pepene rosu (tot la fel). Stef e f incantat cand ii dau in manuta cate ceva si roade.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Andutza, noi am vrut sa o incurajam pe mimo, nu sa atacam mamicile care nu alapteaza.

bun , trecand peste orice suparare, surubelul meu s-a oparit la domnisoara gogosik si ieri am tinut-o numai cu popoul la aer(avem si poze). am facut baita la greu si dat cu cutaden si a trecut. Acum problema MARE, nu mai vrea pempers. Plange si se contorsioneaza .
Cine este de vina pentru toata treaba asta.? EU. MAi aveam un pempers nr. 3 si am zis sa-l folosesc si pe el. Dupa am plecat sa ne plimbam, cald , luat in brate, pantaloni scurti lipiti de picioruse, in fine. Ideea principala. LA NOI A TRECUT REPEDE CU CUTADEN.

MA uit la fii'mea cu da sa mearga de-abusilea

Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)

povestea printesei de zapada
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

alinush ce fetita precoce ai. Si Stef se tot leagana in pozitia"patru labe" si numai il vad la un moment dat ca se arunca in fata si cade pe burta.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Multumim pentru urari.

Wudy,uite fursecuri care au fost facute de fete:
http://edithfrincu.blogspot.com/2008/11/fursecuri-fragede.html
Eu am salvat doar pagina, nu le am incercat.

Saptamana trecuta am inceput diversificarea cu legume, cate o masa pe zi. Sapt asta am continuat tot asa, doar in cantitati mai maricele fata de sapt trecuta. Pot sa incep sa i dau si fructe zilele astea?

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Multumim pentru urari.

Saptamana trecuta am inceput diversificarea cu legume, cate o masa pe zi. Sapt asta am continuat tot asa, doar in cantitati mai maricele fata de sapt trecuta. Pot sa incep sa i dau si fructe zilele astea?

le-am testat eu, sunt un deliciu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Hai ma ce naiba chiar asa sa ne certam intre noi, nu se cade !!!vorba aia.Aici e un forum si suntem prietene cel putin asa imi place sa cred, sunt curioasa daca ne-am fi intalnit cu toate cum ar fi fost? Ne-am fi scos ochii oare uan alteia pt ca avem idei si pareri diferite?
Si acum pe bune tocmai azi ne gasiram cand e ziua aluia mic a luio Missmj!! A propos La multi ani!!!! Sa cresti mare, copilas,m sa ii bucuri pe parintii tai!!! la multi ani si pt ceilalti sarbatoriti!!!!
Fetelor nu conteaza daca alaptam sau nu, sau facem ce facem, asta e suntem mamicile perfecte!!! a PROPROS de alaptare, pana la 6 luni e super suf, poate am pove pe aici ca am o buna prietena care are un baietel de 3 ani si 9 luni!! Ba nu-mi vine sa cred ca si acum il alapteaza, las-o in aia a masii nu pot sa cred,o sa o inarc eu pe asta mica si ea tot o sa-i dea, E PREA DE TOT!!!!!
Noi stam bine cu diversificarea insa va spun sincer ca mesele sunt haotice rau, adica primeste ce trebuie pt varsta ei insa eu nu prea respect orele!!! Stiu ca sunt cam nebuna dar asa sunt eu!!!
Nici la cap LM nu stam prea bine, ca nu mai e si de sapt viitoare trecem pe lapte praf, sa o sun pe doct sa vad ce ne da!!!! Asta este eu am crescut din prim ZI cu lapte praf( e adevarat mi-l aducea tata de departe) si uite ce mare sunt si nu am mai nik.
Sanatate la Sophiot, Lavinia curaj, nu are cum sa fie ce zici tu, gandeste pozitiv, va fi tot ok, NU ARE CUM !!! Am sa ma rog pt Sophie sa fie bine buburuza!!! Un pupic de la tiza ta si sanatate inca o data!!!
Madalina am ras tare de tot la ce ai pus tu acolo!!!
Mirela f. tare fimuletzul!!! Ma distez mereu cu postarile tale si cu motaneii!!! Mama ce mari au crescut!!! De fapt dce ma mir ca azi am cantarit-o pe a mea si are 8100 la 5 luni si 10 zile, e f. grea nu mai pot sa o car e ca un bolovan!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

merci mult
maine incercam
abia astept, imi ploua in gura deja

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Multumim pentru urari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

WUDY, iti dau PM imediat.

Declar ca si mie mi s-a acrit de discutiile astea. M-am saturat pana peste cap de atatea sensibilitati. Mi se pare total anormal ca pe un forum despre copii sa nu se poata atinge subiectul alaptare pt ca X sau Y se simt lezate - clar toata lumea se refera la ele si le condamna pe ascuns... Eu cred ca suntem aici ca sa facem schimb de pareri, nu sa ne mangaiem pe cap reciproc. In fond, fiecare este indeajuns de matura si de inteligenta astfel incat sa ia ce este mai bun pentru ea din sfaturile / opiniile care i se adreseaza. M-am mai saturat si de fandoseli de genul - vai, nu-mi convine ceva, imi iau jucariile si plec.
Draga ANDUTZA, te rog sa ne dai si noua...sa spunem 3 exemple de persoane care te-au atacat sau ”au dat cu pietre”, asa cum spui tu. Ca mie nu-mi vine in minte nici una. Asta ca sa nu fim struti. Si sa nu mai facem acuzatii gratuite.
Da, mi-am alaptat copilul exclusiv pana acum si am de gand s-o fac in continuare. Si sutn mandra ca am reusit. Si mi-am mai dorit enorm si sa nasc normal, dar nu am putut. Si (exact cum spui si tu, MIMO), si astazi simt o mare dezamagire pe tema asta. Daaar - nu am judecat pe nimeni, nu am condamnat pe nimeni. Fiecare isi ia deciziile asa cum doreste. Intr-adevar, am incercat sa dau sfaturi fetelor care au avut pb cu alaptarea si au cautat solutii pt rezolvarea lor (vezi WUDY), dar de aici pana la a spune ca TOATE mamicile care alapteaza le condamna pe TOATE celelate...mi se pare putin exagerat. La fel cum mi se pare absolut jignitor sa aud ca, de fapt, alaptarea e un mare fas...dar ma rog, nu vreau sa pic si eu de partea cealalta a ”baricadei”.
Pe forumul asta s-au legat prietenii deosebite. Am intalnit oameni minunati. Cu plusurile si minusurile lor. Dar, hai sa fim seriosi, nici una dintre noi nu este nici cea mai tare din parcare, dar nici victima nr. 1, pe care toata lumea o ataca in mod constant. Asa ca ar fi mai indicat sa ne pastram echilibrul, zic eu.
Nici macar prietenii apropiati nu pot fi de acord cu noi 100% mereu, in nici un caz nu putem avea pretentia asta de la cateva zeci de interlocutori virtuali..

Acestea fiind zise, ma duc sa iau o gura de aer, nu stiu daca am fost coerenta sau nu, dar m-am cam umplut de draci.

Iertati-mi omisiunea...LA MULTE LUNITE bebeilor dragi sarbatoriti astazi!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Pai si atunci..daca nimeni nu ataca pe nimeni,cum sa face ca ambele parti se simt lezate,ambele contraataca imediat in lungi discutii/precizari ??
undeva e o prob.. nu ?

Hai sa fim maturi totusi!!
lasati discutiile astea.

Roxx..daca nimeni nu te-a acuzat direct de ceva, de ce te-ai umplut de ''draci'' ? vezi..la fel au reactionat si restul

ma duc sa pap sarmale

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

M-am umplut de draci pentru modul in care se abordeaza pb. Pentru faptul ca nu se poate ca cineva sa-si exprime o opinie fara ca altcineva sa se simta atacat. Pentru ca suntem pe un forum despre copii si este normal sa mai discutam si despre alaptare. Dar aici orice discutie de genul asta a devenit anormala si deranjanta.
Eu in schimb nu am afirmat niciodata ca cineva m-a atacat pe mine in mod direct.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput