Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(60)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

andutza stai asa, eu de ex alaptez, dar niciodata nu am tinut teorii cum ca "vai ce bine e sa alaptezi si ce denaturate sunt mamele care nu o fac" . fiecare isi creste copilul cum considera ea ca e mai bine ! Nu am atacat niciodata vreo mama care a pierdut laptele, sau care pur si simplu a decis sa nu mai alapteze dintr-un motiv anume. Deci...sa nu acuzam pe toata lumea.sau sa nu aruncam acum cu rosii in cele care alapteaza. nu toate mamicile care alapteaza , le si ataca pe cele care nu o fac.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

multumim pt urari lorich ! tu acum de ce mai esti supi ? baaaai nu ma enervati acum toate, ce v-a apucat? asa de ziua lu' fii'miu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Missmj, saru`mana de raspuns
Eu am luat un borcanas de la Hipp din curiozitate, sa vad daca mananca, cum l-am luat asa l-am aruncat ca nu a vrut sa manance, luasem caise
Deocamdata ii prepar eu in acasa tot ce mananca
nu stiu branza si iaurt daca am sa fac, vom vedea

Am pastrat recipientul tot asa ca sa vad cantitativ cat mananca
unoeri tot, alteori jumatate, alteori cateva lingurite
Daca si alti bebei fac la fel, suntem in grafic, mai ales ca noi suntem si mai mititele (abia de-am facut 5 lunite)

eu nu stiu ce sa-i mai dau pt constipatie ca m-a terminat
la inceputul diversificarii se reglase, era ok
acum iar s-a constipat
oare cartoful dulce sa fie de vina?
sau vreo fructa?
habar nu am
vom vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

multumim pt urari lorich ! tu acum de ce mai esti supi ? baaaai nu ma enervati acum toate, ce v-a apucat? asa de ziua lu' fii'miu !

pai, daca nu dai si tu o felie de tort...mi-a scazut rau glicemia, eu ma duc sa pun de Sa reincepem ziua!

Mergi la inceput

wudy ai al meu e constipat, cred ca de la morcov...dar ii dau pepene galben sau para si se rezolva

v-am pupat. ma duc la insanity workout !! cand vin sa nu mai fiti suparate ca va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Offf iar discutiile astea pe teme tabu.
Eu una nu vreau sa acuz pe nimeni. Ma simt implinita ca am reusit sa alaptez pana acum(adica la 6 luni), atata am considerat ca e necesar pt puiul meu sa papa lm. Daca o mai vrea ii dau si mai departe. Normal ca inteleg mame care nu pot/nu vor sa alapteze, am mai scris ca am o prietena care nu a putut si baietelul ei e bine merci.
Andutza o imbratisare mare de la mine. te admir desi nu ti-am scris asta niciodata. Eu una nu am primit nicodata sfaturi gratuite cu privire la nastere, alaptare sau bona. Bona pot sa spun ca nu am nevoie deocamdata. Stau cu socri si as putea sa il las pe Stef cu ei fara nici o problema. In privinta nasterii eu am fost cea care a vrut natural(daca era vreo problema normal ca faceam cezariana), la fel si cu alaptarea. Nu te sinti lezata in vreun fel.

Mai nu stiu ce dr aveti voi, dar noua nici nu ne-a pomenit de fimoza, deci nu ma stresez.

Legat de diversificare, sapt asta ii voi da si eu carnita si urmatoarea voi incerca sa-i dau branzica. Deocamdata avem doar 2 mese diversificate plus una de LP seara, restul la cerere LM. Am zis ca ii dau cereale de luna asta, dar pediatra ne-a recomandat sa mai amanam o luna.

Carmen LA MULTI ANI !!!! pt pitic.

Pt constipatie puteti incerca combinatii gen pepene galben cu piersica(si piersica e laxativa). Eu ii fac la masa de fructe combinatii de genul:pepene galben, piersica, caisa si banana sau mar, banana, caisa si piersica.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

N-am spus ca cineva de pe forum mm-a acuzat pe mine, direct, eu am sustinut o idee. Vis-a-vis de "conflictele" care apar pe tema asta si care nu s-au dezmintit nici azi, referitor la ce-a zis Anka despre alaptat. Haideti sa nu fim struti :)

Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

hey ma mai primiti si pe mine??
am reaparut in plin "scandal" sa va spun ca va vreau pe toate aici ca eu invat extrem de multe de la voi toate; pe mine nu a avut cine sa ma ajute sa o cresc pe strumfita mea (mama dupa cum stiti a murit cand strumfi era inca in burtica si soacramea nu a vrut sa se bage in modul in care imi cresc fata) decat doctorita strumfitei (si dupa ea ma iau doar uneori) si VOIIIIIII; din puntul meu de vedere toate meritati un brat de si nu vreau sa va suparati, va roggggg;
si eu ii dau fetitei mele LP si chiar ieri ma gandeam ca m-am grabit sa ii dau LP si poate daca as fi insitat cu san ar fi papat LM si acum; asa cum zicea si Gabi toate mamicile care alapteaza merita multttt respect pentru ca asta presupune multa ambitie si rabdare si cred ca nimeni de aici nu a spus ca cele care dau LP nu sunt mamici bune;
chiar zilele trecute veneam cu strumfi din parc si ma intalnesc cu o vecina (si cu soacra vecinei) care are un baietel mai mic cu o zi decat strumf si din vorba in vorba ma intreaba soacra daca doarme fetita mea, eu ii spun ca nu se trezeste deloc noaptea iar vecina mea repede "da dar ea mananca LP"; deci subiectul asta naste controverse oriunde, nu numai pe forum; ca si cel cu nasterea naturala vs cezariana si asa mai departe; hai ca am inceput sa filozofez din greu...
eu va iubesc pe toate si toate imi sunteti extrem de dragi pentru toate;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Hai sa va povestesc ceva, sa mai relaxam atmosfera.
La inceputurile mele pe forumul asta eram indragostita de Denizel. Nus' daca o stiti, e fata buna, adepta de attachment bla-bla, vegetariana convinsa. Si cum o iubeam io asa tare pe Denizel am si urmat-o la un moment dat pe un alt forum desprins de aici, din cauza de certuri.
Toate bune si frumoase pana intr-o zi cand se puna Anka sa povesteasca fetelor cum al ei sot a casapit un homar. Homarul find viu, a trebuit bagat in apa clocotita ca sa moara. Acuma nah, ca sa fie gatit, trebuie sa fie mort si io n-aveam cum sa-l electrocutez inainte, sa sufere mai putin.
Moama, atata i-a trebuit lu' Denizel. Mi-a scris un mesaj vitriolic, din care citez "N-as accepta sa fiu atinsa de un om care ucide un animal cu sange rece ". Nu mai tin minte exact dar cred ca " mi-ar fi scarba/greata" era formularea originala. Si multe altele...
Bai ce ranita am fost. M-am simtit tradata, n-am mai scris pe forum cateva luni. Suferinta mare, frate, auzi tu, sa zica asa de al meu barbat.
Dupa ce m-am relaxat, mi-am dat seama cat de aiurea e totul. Adica cineva care declara ca nu s-ar lasa atinsa de barbatul alteia, pt. ca ala gateste homari
A fost prima si ultima data cand am m-am suparat pe bune legat de o chestie pe care am patit-o pe forum. De atunci m-am calmat si mi-am propus sa nu ma las atinsa de nika din ce citesc p-acilea. Numa' psm-ul asta imi joaca feste.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

da, uite ca este o ideea cu pepenele galben
eu pana acum nu i-am dat
i-am dat doar caisa, mar, banana f putin ca stiu ca asta constipa, piersica, para
dar nimic nu a fost purgativ
incercam si cu pepene, sa vedem

Of mai fetelor, hai nu va mai suparati
eu nu cred ca daca vreuna zice ceva o spune cu rautate
haideti, armonie, veselie, buna dispozitie

uite, eu alaptez dar nu cred ca vreodata am acuzat, nici macar in gand, vreo mamica care nu a alaptat din varii motive ci a optat pt lp
eu mor de ciuda ca picea mea nu accepta lp spre ex ...ok, tzatzi tzatzi dar pana cand?
am tot incercat-o cu diverse marci si nu vrea deloc
eu in sept ma intorc la munca si ce-am sa fac in cazul asta?
o sa-i las tzatzi acasa?
asa ca nu mai fiti suparate, haideti...

are careva vreo reteta super super de fursecuri?
mi s-a pus pata, nu am mai mancat de ani de zile
maine vreau sa ma coc in bucatarie
eu am una dar vreau altceva
pe net sunt multe dar vreau una incercata/probata

Mergi la inceput