Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

TUNDE, sorry, am trimis acu.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

servus,

Am aparut si eu, nu ca i-ar fi dor cuiva de mine, vorba catalinei. Ma mai lamuresc si eu cu una alta pe aici.

Mayanne asa e: m-ai luat la pret hi hi hi. Merci pt raspunsul cu orezul.

Flagrant, mamica ingrijorata. Totul o sa fie bine. Esti de admirat oricum.

Lori sanatate puiutilor. E mare Ana ta, noi avem 6700 g si 68 cm.

Maimutica, eu ii dau apa fiarta si racita (de la izvor - munte ) din canita cu cioc, dar mai mult mesteca ciocul decat bea. Eu vroiam sa intreb ce apa folositi la fiertul legumelor?

Eu vreau sa-mi achizitionez o oala sub presiune de vreo 3-4 l asa...mi se pare mai ok: ce ati alege intre o marca turceasca si una spaniola?

Apropo de copilasi si cat de atente suntem: imi zicea o mamica de doi baietei, unul de 7 si unul de 10 ani ca s-a teminat cu dependenta de ea. A trebuit sa mearga la un drum mai lung, vroia sa-si ia ramas bun si copii au zis: hai, bine pleaca. Cel mare a fost in tabara si nu sunase de ore bune. Il suna mama si el zice lasa-ma acum, sunt la masa. Cand mi-a povestit parca mi s-a luat un val de pe ochi si mi-am dat seama ca asta se intampla dupa ce cresc.

Magnetism, sanatate, taticului.

Lori, sa nu dispari, ca eu tot sper sa mai scrii de diversivicare sau autodiversificare, sa povestesti cum merge, ce-i mai dai...etc Am inceput aproape deodata si daca imi dai voie ma iau un pic dupa tine.
La noi nu prea merge. I-am dat pana acum morcovel fiert la mana si a rontait ea ceva putin. I-am si pasat ca ma gandeam ca poate asa e mai incantata. Nici vorba. I-am mai dat cartof, dovlecel, radacina patrunjel si suc de morcovi si azi suc de caise ca nu m-am rabdat. Tind sa cred ca ii place mai mult sa tina ea in mana. A papat din mana un sfert de caisa. Sucul nu prea i-a placut. I-am dat si supa de legume: s-a strambat. Oare ma garabesc eu ? Asa se comporta ei la inceput? Cand aud ca ai vostrii mananca cate un borcanel.....Poate gresesc ca incerc sa-i dau si bucati intregi si pasat si blenduit. Nici nu stiu. Ma alarmez eu aici si abia avem 3 zile de cand papam. Dar sunt cam in ceata. Stiu teorie in schimb, numai ca nu prea ma ajuta acum.

O alta treaba nemaiauzita de mine. Cand suntem in deplasare, tetita refuza sa pape. Ieri de ex, am fost la inmormantarea bunicului sotului meu. Mama mea a venit cu noi sa stea cu Elena. Ea cuminte, draguta, zambitoare. Dupa vreo 4 ore merg sa-i dau sa pape: nu vrea si pace. Tragea de vreo 2 ori din san si isi intorcea capul, mai tragea o data si facea la fel.O mai las o ora si incerc. Iar nu vrea. Bause doar cativa stropi de apa. Cum am ajuns acasa am avut parte de o masa lunga. In cateva ore a papat de vreo 4 ori si s-a trezit si noaptea o data pt papa. Nu e prima data cand am trecut prin asta. Nu e o mare problema, doar ca ma stresez ca nu mananca si stiu ca ii e foame; cand ajungem acasa ma termina cu tinutul in brate si statul la san....si as vrea sa manance oriune ca si atunci cand era bebe mic.Ea nu vrea nici biberon, si nici cu lingurita.
Abia astept sa pape si altceva sa pot sa plec si eu pentru cateva ore fara sa ma stresez ca rabda foame.
No, amu am zis tot ce-mi statea pe limba...cred...daca nu revin.

Mergi la inceput