Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Neata, apoi daca iar ati ajuns la subiectul asta, lasati-ma sa-mi fac si io damblaua si sa zic ce-mi sta pe limba de mult.
Ia mai scutiti-ma cu alaptarea asta! S-o ia naiba ca mi-a amarat zilele si noptile! Mi-a venit laptele la 7 zile dupa nastere, desi la mine cezariana a fost de urgenta, nasterea se declansase natural. I-am dat bibe, ce era sa fac, sa-l las sa stea 7 zile fara mancare???? La 2 luni jumate n-a mai vrut sa suga, uite asa! Ma impingea cu manutele, urla de mama focului. M-am muls 3 sapt de n-spe ori pe zi, sa mentin lactatia. Si dai lacrimi si jale...
Pana intr-o zi cand m-a pocnit o revelatie. Am in jurul meu o natie intreaga crescuta cu lapte praf si bine sanatosi. Io am fost alaptata pana la 8 luni si cred ca au bagat in mine camioane de penicilina cand eram mica. Am gaura in muschi de la cate injectii am facut. Deci sa ma scuteasca OMS-ul, FBI-ul, CIA-ul, mama si copilul, bebe, cosmopolitan si drac stie cine altii au ceva de zis.
E foarte bine cand ai lapte, e simplu si natural.
E foarte bine si cu lapte praf, numai e ca e mai complicat cu biberoane, sterilizari, etc.
Cel mai important este sa fie copilul sanatos, sa-i mearga bine cu lapticul, fie ca e de la tzatza, fie ca e din cutie.
Fragrant, mi-a murit sufletul cand te-am citit. Sa-i dea Dumnezeu sanatate Sophicului!
Ne gandim la voi, ne rugam sa nu fie buba aia mare!
Mimo, uita-te la Lavinia si invata sa relativizezi. Nu-ti fabrica drame care nu exista.
Doamne fereste de una adevarata.
Bai, sunt in plin PMS, imi vine sa musc din tastatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Anka ce ma mai distrez cu tine. Pt mine alaptarea este importanta pana pe la 6 luni, dupa mi se pare un alint al copilului. Pana la 6 luni mai primeste din anticorpii mamei dupa trebuie sa si-i fabrice singur. Eu una mi-am atins tinta. Am ajuns la 6 luni cu lapticul meu. De acu nu mai tin atat de mult, cat o mai vrea el, dar maxim pana pe la 1 an,ca nu vreau sa vina si sa ma traga de maneca ca vrea tzitzi.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Servus fetele,

se pare ca ziua de azi nu e prea grozava.
Si eu sunt suparata. Am fost din nou la dermatolog pentru bubita lui Alex de la fund. A facut tratament inca o luna cu alta crema, doctorul zicea ca e o nimica toata, un granulom si ca o sa treaca usor. Si uite ca nu a trecut, nici usor nici greu. Acum s-a sucit, ne-a trimis la chirurgie ca e posibil sa fie fistula perianala. Eu am avut fistula dar durea rau, pe el nu-l doare deloc, nu plange niciodata cand il spal acolo, si il spal de cateva ori pe zi.
Astept sa ne sune la ora 5 de la clinica sa vedem daca poate sa vada azi medicul chirurg, fara programare.

Vroiam sa va intreb daca puteti sa imi recomandati un chirurg foarte bun pentru copii in Bucuresti, daca se pune problema unei operatii as vrea sa venim acolo, nu as face-o in Brasov. Din cate retin s-a mai discutat dar nu am notata atunci despre ce medic era vorba.

Fragrant, iti tin pumnii, sigur nu e vorba de asa ceva dar stiu si eu cum e cu frica, de cand am auzit si eu cuvantul operatie mi s-au inmuiat picioarele, ma simt cam rau, Doamne ajuta sa fie bine si la voi!

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna fetele
raportez o zi mega calduroasa..dar frumoasa,soare cat cuprinde
a venit si Irinukaaa...cu bebe Patrik care este DELICIOS!!!!!!!iti vine sa-l papi o sa facem pozeeeee cu bebelusii
Sophicul mic si sensibil nu are nimic grav,sunt convinsaDoamne ajuta
va pupacesc grav si ne auzim mai pe racoare

poze Tudor

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Fetelor, sunteti niste comori. Sincer. Multumesc.

Fragrant, iti tinem pumnii ca analizele lui Sophic sa fie ok. Si sigur o sa fie. Nu se poate altfel.

Dedicut, tinem pumnii si pentru bb al tau sa nu fie nicio prob serioasa. Citisem si eu la un moment dat despre niste medici chirurgi care lucrau si la Medicover Pediatrie. Dar au schimbat astia site-ul si nu mai gasesc orarul in care era mentiuonat si numele. Daca dau peste ei, iti scriu.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Asa. M-am intors.

MIMO, am avut un deja-vu acut cind am citit mesajul tau... Ce chestie.
Nu trebuie sa te mai bintuie pareri de rau, nu s-a putut si gata! Nu tu esti cea cu operatie dupa operatie, cu hematoame si hemoragii si peste bebe prematur si teama de sindromul mortii subite? Eu cred, mami, ca ai facut mai mult decit ai putut duce pentru puiul tau! In conditiile date, ca nu ai putut / insistat sa-l alaptezi, devine detaliu, pe bune! Lasa ca e bine oricum!

ANKA, alaptatul e mare chestie. Pe linga toate beneficiile lui - despre care ai citit deja, sunt convinsa - a alapta inseamna si vointa, forta, renuntari, sacrificii. E greu sa alaptezi. Eu n-as vorbi asa la sictir despre el doar pentru ca eu n-am reusit / vrut/ putut sa o fac. Sincer.

LORICH, sanatate la pui!

ROXX, ficatel n-as da. Ficatul inmagazineaza toate halea, ca la om.

Pestele e alergen.

Ma duc sa culc cupilu`,
pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Lavinia..doamne ajuta
sunt convinsa ca Sophic e bine si va fi ok..e bine totusi ca face aceasta analiza,vei sta mai linistita,
e greu totusi 2 sapt..as innebuni,imi dau seama cat de greu poate fi pentru un parinte.
ganditi pozitiv,nu lasati copilul sa simta teama si grija voastra..totul va fi ok.
Da..transpiratia lui Edi e sarata. si transpiraaaa la greu.

Dedicut..multa sanatate si voi

Copilul mic.. tot nu avem dinti
avem 4 treziri pe noapte
avem greva de lapte
avem iritatie de la caldura.

Copilul mare...il doare la basca.
abia astepta sa ajunga la colegii ei dimineata.
a dormit neintoarsa.
a vb in somn. a cazut din pat.
azi inoata..bucurie mare.
oricum..ea are impresia ca se pune pe apa si da din craci..si gata.
aha...

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

SHINES, esti dulce foc!

Si ce bine ca ne-au bagat istia poze! Voi incarca si eu.
pup,
G

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

mai e cafea???

frangrant, off mai mamica, da mi o pusca si i trag una n cap la idotul/a de dr care a putut sa spuna astfel de tampenii
astia s tampiti, baga bietii parinti in spitalul de nebuni
stai linistita si nu te gandii la bazaconii
vb lui gabiv, boala aia n o fac copii cumintii, sofiotul tau nu are asa ceva

ref la alaptare, asta e, au supt 2 luni, apoi dai urlete si facut scheme de greata, muls inca 2 si atat, ca n au mai vrut si gata
si bagam LP si o sa ne facem mari
ma bucur ca au supt si atat, ca frasu ala mare n a apucat mai deloc, ca masa, tanara si proata n a stiut ce sa faca, asistentele de la spital, niste batute n cap, n au stiut ce si cum sa i arate si mamica......... asta e.....a trecut, a crescut si cu LP si cu din ala de vaca de s a facut ditai galiganul

carmen, iaurt de dau din comert mama, sta tata mare sa faca iaurt in casa, napolact si muller, e bun, fara LP in el, il amestecam cu biscuiti, cereale, branzica, fructe.....cum imi vine si mie (a se intelege ca nu il amestec cu toate o data, o zi asa, o zi altfel)

ficat le am dat doar o data, dar nu le a placut, o sa incerc din nou, dar o sa l fierb in lapte si cu o ceapa, cica iese super bun si l ar papa bebei bine

peste le am dat, dar al meu a cumparat o bucata de somon, ca sa mance motanii lui bun, ceva genul dr lui anka ....pita unsa cu margarina......nu le a placut, o sa le dau peste alb, somonul manca masa

asa.....sa nu uit...anka, eu zic sa trecem direct la pita unsa cu untura, daca tot e vb de pita spoita cu ceva, ce draq scoala or face doctorii astia nush.......
si azi fuseram la control, ca e deja trecut de 6 luni
ne a sarit vaccinul din cauza de rubeola, cica tre sa treaca 45 de zile de la vindecare
o sa ne apuce 8 luni pana facem noi al vaccin, oricum, dupa capul meu nu le as mai face nici unul (eu una am oroare de ele, am astm bronsic facum din cauza unui vaccin facut pe fond de temperatura si cica lotul respectiv era si expirat)
avem 7 kg/7,6kg, 68/69 cm...mie imi dadusera 70 cm la masuratoare, dar tanti aia de asistenta nu i intinde bine
cica avem fimoza si tre sa mergem la chirurg sa i traga fortat de ale putze, cahhhh, ca vai de mine nu ai are unde sa le creasca gladul apoi.....si asta tre rezolvata pana n vaccin
ne dadu fier...sa li l dau sau ba?????? asta ca un SZ
alt SZ voi mai dati calciu la bebei? ca eu stiu ca vara nu se da calciu, mai precis in lunile fara r
oricum calciu le pun in branzica, plus ca are calciu si LP-ul

a mea dr e asa pasiva, nu intreaba ce manca copii, cat manca, ce si cum, nik nik
daca i spun eu bine, daca nu, tot la fel

si sa va arat noua pozitie de somn a lui RObi
e filmat cu lanterna

pupi si mai citesc si mai raspund

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Da, Gabi, eu sunt cea cu operatie in timpul sarcinii, placenta praevia totala, cezariana de urgenta, operatie dupa din cauza de hematom, bebe prematur, SIDS (tot voi m-ati ajutat si aici sa nu innebunesc de grija). Mi-au facut bine parerile voastre. O sa le mai recitesc cand ma mai apuca. Sper sa fie rare/deloc.

Si al meu transpira mult. Si transpiratia are gust sarat si chiar acrisor pe frunte, acolo unde incepe perisorul.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput