Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Mirelush, dulci foc motanei tai!
Cred ca al meu e cam friguros. Nu doarme dc nu e acoperit cu ceva nici pe caldura asta. Ieri atat s-a frichinit pina i-am pus un scutec de bumbac pe el, apoi a dormit dus 3 ceasuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Gabi ..

M-am apucat de sarmale si friptura de miel pentru soata.
dupa ce m-am dumirit naibii ce-i aia carne de manzat,m-am pus pe treaba.
eu am zis ca am luat cine stie ce animal acolo (manzat=manz=cal ..in mintea mea)

cica se fac revizii,deci ne auzim/citim/bombanim spre seara.

Mirela eu nu ii dau calciu deloc..nu m-a convins pe mine ca are nevoie.
daca vrea sa ii dea calciu..sa ma trimita la analize si pe urma ma conformez,nu asa ca vad ei in..frunze.
imi zicea ceva de genul ''copilul e perfect..dar hai totusi sa-i dam fier si calciu''..sa ia ei

ma duc sa ''rulez'' la sarmalute

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Mirela, eu nu ii dau calciu; nu ne-a dat dr.; oricum are fontanela foarte mica si nu e recomandat. Nici branzica.
Fier - una din pediatre mi-a zis sa nu-i mai dau pentru ca i-am dat intre 2-6 luni, cealalta mi-a zis 8 picaturi. Am ales varianta primei pediatre, insa ii mai dau cam la 2 zile cate 2 picaturi.

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

simo, nici eu nu le mai dau
lui ala mare nu i am dat niciodata
la ce sa bag atatea chimicale in ei
si cu fierul asta, parca stau in dubii, sa le dau sau sa nu le dau

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mimo

Mirela, eu nu ii dau calciu; nu ne-a dat dr.; oricum are fontanela foarte mica si nu e recomandat. Nici branzica.
Fier - una din pediatre mi-a zis sa nu-i mai dau pentru ca i-am dat intre 2-6 luni, cealalta mi-a zis 8 picaturi. Am ales varianta primei pediatre, insa ii mai dau cam la 2 zile cate 2 picaturi.

Luca Alexandru, mica mea comoara

poti sa i dai branzica, dar i o faci numai cu lamaie
stiu o mamica a carei fetita are hipercalcemie si ii da branzica facuta numai cu lamaie
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Mie mi-a zis sa ii dau 8 pic de fier si am intrebat pina cand, iar rasp a fost: mai vedem noi. Eu nu i-am dat ca nu m-a lamurit deloc, nu stie/nu vrea/nu poate? sa imi explice de ce trebuie calciu si fier fara analize?
Calciu i-am dat in ultimele 2 luni cate 8 ml timp de 7 zile/luna ca are fontanela cam maricica...
Io cand aud faza cu "pai sa ii dam ca el a fost si prematur saracul" innebunesc.
Chiar ii ziceam unei prietene cand va merge la bere o sa bea fara alcool ca el a fost prematur cand a fost mic?

Mergi la inceput

5 ml de calciu le am dat
luna asta chiar am si uitat, le oi mai da la toamna
robi are fontanela mai mare
se inchide ea si fara atata calciu, doar n o ramane cu gaura n cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Intrasem sa ma plang de problemele mele, dar cand am citit postul lui Flagrant, mi s-au parut brusc mici si neinsemnate. Nu te gandi la ce-i mai rau, e drept ca e greu sa nu te sfasii pe dinauntru.. Soficul mic si scump nu are nimic. Sunt sigura sigura!

Problemele alea mici sunt la mine, multumesc lui DD Eduard e bine mersi. M-am trezit peste noapte cu o fisura anala (suna groaznic) si un hemoroid extern, stau asa de o saptamana dar deja nu mai e gluma, trebuie sa merg la dr. Nu credeam vreodata ca o taietura asa mica poate sa doara asa de rau!!!

Azi incepem diversificarea...am emotii. De cateva zile stau numai cu degetele prin gura piciului, roade la ele ca disperatul. Daca tot a refuzat suzeta, acum refuza si orice jucarie de dentitie..ma spal pe maini la 10 min, deja am consumat o butelca de sapun intr-o saptamana... nici o schimbare la gingie, ma gandesc ca daca acum e asa..mai tarziu o sa fie jale cu el..

Gabiv, asa e..e greu cu alaptatul, eu am fost pe punctul de a renunta, n-am facut-o si ma bucur enorm. In schimb privesc cu mare intelegere mamicile care n-au putut/vrut/reusit sa alapteze.. Nu-i nici un capat de lume si sunt convinsa ca sunt copiii sanatosi indiferent cu ce au fost hraniti..

Pupici cu sclipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dedicut spune:

Eu nu i-am dat nici calciu nici fier niciodata. Nici nu a zis vreun doctor ca e cazul sa-i dau, si am fost la trei pediatri.
Iar fontanelele la 3 luni erau inchise.
Si acum il tot urmaresc sa-i cresca bine capul, i-a crescut.
Chiar si vigantolul l-am sarit o luna de tot de frica, apoi i-am dat cam o picatura pe zi, daca mai uitam uneori nu-i mai dadeam, pana pe la un an o sa-i tot urmaresc circumferinta craniana si imi e mai teama de o operatie la cap decat de rahitism.

O sa fac si eu branzica tot cu lamaie.

Am mai facut o programare maine la un dermatolog care se zice ca e bun, asta de azi mi s-a parut cam depasit, zicea initial ca e bine ca data trecuta bubita era mai mare si brusc dupa 2 secunde a sucit-o ca e probabil fistula perianala. Pe urma imi explica el ca data trecuta era inflamat si rosu si din cauza asta nu s-a prins el de acum o luna ca e fistula.... Arata exact ca acum, nu era rosu. Am ajuns la concluzia ca deja nu mai stia ce sa ne mai dea si ne-a trimis in alta parte sa scape de noi.

Copilul meu este atat de frumos...Cum strange-n pumni radacini lungi si coapte de-asteptare.
Alexandru Stefan 18.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Gabi, avem amandoua dreptul la o opinie, chiar daca io n-am vrut/putut/placut. Deci lasa-ma in nimicnicia mea sa cred ca n-am gresit cu nimic nimanui, nici macar fata de copilul meu.
Resping cu tarie orice forma de presiune care aduce o mamica precum Mimo in situatia de a considera ca n-a facut destul!!!

Mergi la inceput