FIV Dr. ALBU DRAGOS 37

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

pai nu interpeta asa...e bine, adica produci mai multe ovocite si , cu doza de stimulare potrivita, cu alimentatia potrivita, cu supraveghere medicala - e foarte bine...uita-te la mirela, cu gemenasii ei
pe partea cealalta, cu hiperstimularea - se rezolva cu niste lichide si albumina
hai, ca important e sa fie cateva ovocite mature
...eu am tradus asta ditr-un site, acum vreo 4-5 luni, cand cautam informatii despre raspunsul la stimulare si ce reprezinta si, intamplator, mi le-am notat, ca sa stiu la ce ma astept...dar chiar nu vreau sa sperii pe nimeni

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Ovarele micropolichistice:
16-30 sau peste 30 foliculi antrali; raspuns foarte bun la doze mici de FSH, DAR: poate fi afectata valoarea ovocitelor, poate aparea sindromul hiperstimularii ovariene

Totul tine de priceprea doctorului, de administrarea corecta a stimularii si de ochiul format in ecografii

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Aristica, adica vrei sa zici ca intr-un fel e bine si intr-un fel nu...multi foliculi, calitate proasta a ovocitelor plus hiperstimulare .
Pai sper ca dr Albu sa se priceapa suficient de bine la acest aspect si sa nu ma umflu prea tare iar rezultatul sa fie cel mult asteptat
Oare ar tb sa fac un driling ovarian inainte de FIV? N-ar trebui sa mi se recomande de catre medic? Trebuie sa stim noi mai multe decat ei?
offfff...cate intrebari fara raspuns

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote

Mai CAMI,ai intrat si tu, mama, in focuri...
La ce ai scris tu, eu doar atat imi pot da cu parerea. Cand la 5-7 zile dupa ET, cand am inceput sa ma umflu ca un balon si sa am crampe puternice in burta, am stat eu 2-3 zile si apoi i-am scris Luciei V. sms si mail, i-am spus ca s-ar putea sa fi facut hiperstimulare, dar si pt ea si pt dr Albu a fost o surpriza, le era teama sa nu fie altele...dar s-au indoit la inceput ca poate fi hiperstimulare. Si asta pt ca in timpul schemei, nu am avut simptome de hiperstimulare, nu au fost f multi folicului, dimpotriva, am cam raspuns greu la stimulare...
Abia cand m-am dus de urgenta, s-a vazut ca eram plina de lichid pana-n ficat.

Deci nu depinde intotdeauna de cum te prezinti inainte de FIV, adica nu e o regula clara. Bineinteles ca daca ovarele sunt polichistice si dinainte de schema, iar in timpul schemei raspunzi prea repede la tratamentul hormonal sau cresc f, multi foliculi, e clar ca se instaleaza deja hiperstimularea, dar se poate intampla si sa scapi de ea detot sau sa se intample ca la mine, cand am zis si eu ca am scapat, atunci a venit. Stiu ca si Maruscha a trecut prin aceeasi situatie ca si mine, aproape identica chiar.
Important, Cami, e sa ai ovocite mature, sanatoase, ca hiperstimularea e deranjanta ca stare, ca esti cat balonul si mai doare, dar cu lapte, albumina, praf proteine etc..cred ca se rezolva in timp. Si mie mi-au spus fetele ca prin saptamana 10, ar trebui sa ma desumflu detot de la lichid. Pana atunci, ma dau si eu mare ca sunt prin luna 4-5..
Maruscha, petrecere strasnica si frumoasa la mare si sa protejezi pe bebica cu capcutza si creme . Sunt sigura ca ai facut-o tot timpul, dar ma alint si eu putin, sa ma simt si eu mamoasa si cicalitoare...

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

anastasia, eu zic ca te poti duce asa gramada peste Albu fara programare, vezi pana la ce ora are program joi-vineri si de duci acolo pe la 17 asa cand nu mai e aglomeratie (ca sunt zile in care sta si pana la 21) si prinzi tu 10 min sa te vada, nu o sa te dea afara, o sa-ti zica oparitele alea de la receptie ca sa astepti dc nu ai programare, ca nu stiu, dar stai si vezi, se elibereaza el un pic si dc iese si te vede te-o chema el

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Fetelor,doctorasul cand se intoarce sigur la clinica ?Trebuie sa ajung si eu pt verificarea dupa operatia de cezariana si zic sa stiu sigur cand este sa nu-l mai stresez cu sms-urile?
Pupici la toate fetele si bafta multa

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mami de MARIA IRINUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Buna,

Va citesc din umbra, imi sunteti foarte dragi...si eu am fost la un pas de fiv cu dr Albu, dar nu a mai fost nvoie pentru ca am obtinut o sarcina in mod natural. Insa continui sa citesc acest topic si ma bucur pentru fiecare reusita..mai devreme sau mai tarziu, toate fetele de aici vor avea bebe, sunteti niste luptatoare si pentru asta va admir foarte mult! Nu stiu, parca sunt cuvinte banale, insa numai cine nu a trecut prin asa ceva nu simte ceea ce simtit voi..
lumimar, cate saptamani dupa cezariana ai?
eu m-am dus la control la o saptamana dupa nastere si am uitat sa intreb cand ar trebui sa mai revin...daca mai este cazul sa revin....
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

Cine a facut histeroscopie, dupa ziua 21 , si unde ? Ce s-a spus despre secretia de progesteron? Despre cat de pregatit este endometrul pentru nidatie?
Astept PM.

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

anastasia, eu zic ca te poti duce asa gramada peste Albu fara programare, vezi pana la ce ora are program joi-vineri si de duci acolo pe la 17 asa cand nu mai e aglomeratie (ca sunt zile in care sta si pana la 21) si prinzi tu 10 min sa te vada, nu o sa te dea afara, o sa-ti zica oparitele alea de la receptie ca sa astepti dc nu ai programare, ca nu stiu, dar stai si vezi, se elibereaza el un pic si dc iese si te vede te-o chema el

16+ cu

Stiu Anna, cum e cu receptia...tot la ele a sunat intai si Lucia Vaduva, sa ma programeze la Albu, cand eu eram in salon la perfuzii si pana si ei ii explicau ca nu au cum sa ma programeze...pana si cand le-a spus ca sunt pacienta cu FIV facut si tb sa ma vada obligatoriu dr pt control, pana si atunci au comentat...si a trebuit sa insiste ca sa pot veni pe 21..
In fine, vad eu cum fac....

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

qiao merci pentru recomandare :), incerc si la albu sapt viitoare poate-l prind, daca nu ma duc la altul, intre timp poate fac un triplu test sa vedem ce zice si ala...sau poate ma duc la altcineva pentru amnio...sunt foarte confuza...

sper sa ma adun!

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

anastasia, nu-ti fa griji, am stat la soare in orele f putin periculoase iar burta mea nu a vazut soarele :)

m-am balacit cu pestisorii in mare, a fost ok :). Oricum trimestrul al doilea e cel mai ok din punctul asta de vedere, inca te simti bine in pielea ta si nu risti prea mult...decat daca stai cu inconstienta la soare intre orele 12-16...dar asta e alta poveste...

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

maruscha intreab-o pe floaredemac datele de contact ale dr. ea batea sute de km sa faca eco la el.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput