FIV Dr. ALBU DRAGOS 37
Raspunsuri - Pagina 6
aristica spune:
buna dimineata!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
mirela2 spune:
buna
uite cum se doarme
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
aristica spune:
primul pui parca ia startul la o cursa de slalom...dar nu da drumul la jucariii, ooo, nuuuu
e superb!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 buna uite cum se doarme mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) colacei de inot pentru bebelusi |
Mamaaaa, Mirelus, ce puisori ai!!!! Iti vine sa ii mananci cu totul!!!
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corry_28 Anastasia, cum iti mai este? 34+cu "Mugurel" si "Strugurel" |
Corry, ti-ai pus poza, maiiiiii!!!!!!
Pai, ce sa fac,fetita, azi am fost la control, la d-na dr Andronescu, sa vad de ce mi-a ramas, pe langa cealalta problema, o protuberanta mare in dreapta,in zona ovarului. Ca azi noapte m-a luat iar durerea mare.
Ovarul stang si-a revenit, dreptul a luat-o razna, mama lui..., e de 8 cm, pe 7 cm, e mare, maine m-a chemat dl dr Albu dimineata la 7:30 sa ma vada urgent. Ma rog sa nu fie cazul de anestezie generala iar si de interventie pe ovar, d-na dr Andronescu a incercat sa ma pregateasca intr-un fel pe tema asta, insa a spus ca dl doctor va decide maine ce facem... vedem maine....pana atunci , ma bucur ca am rezolvat problema cu constipatia cu ajutorul taratelor si ma rog sa se rezolve toate problemele astea si sa fie sarcina bine.
As sta si in cap, duc orice si oricat, dar numai sa stiu ca va fi bine cu puiul sau cu puisorii
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
AAA, am uitat...mi-am mai facut un beta, ca nu mai aveam facut din ziua 12. Mi-a iesit 4235, ziua 20 dupa ET.
Parintele Arsenie Boca