FIV Dr. ALBU DRAGOS 37
Raspunsuri - Pagina 24
angelica28 spune:
NU STERIU NU A AVUT DREPTATE ,EA A ZIS CA ESTE OPRIT DIN EVOLUTIE
SI CIND AM FOST LA aLBU MAI CRESCUSE DECI .................DACA SA OPRIT SA OPRIT ACUM ZILELE ASTEA ,NU DE ACUM 3 SAPT CIND AM FOST LA STERIU!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+8
angelica28 spune:
Sa nu uitam de beta care a fost destul de mare ,sa nu uitam ca am mai facut o ecografie intre timp si nu era asa cum spusese STERIU ..........deci ceva sa intimplat zilele astea nu stiu .........maine Albu va trebui sa ma elucideze !
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
SUNT INSARCINATA!+8
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelica28 NU STERIU NU A AVUT DREPTATE ,EA A ZIS CA ESTE OPRIT DIN EVOLUTIE SI CIND AM FOST LA aLBU MAI CRESCUSE DECI .................DACA SA OPRIT SA OPRIT ACUM ZILELE ASTEA ,NU DE ACUM 3 SAPT CIND AM FOST LA STERIU! Mutatia677-in stare homozigota Mutatia844g -in stare heterozigota 2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi, Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u SUNT INSARCINATA!+8 |
Cine mai crescuse?Chiar tu ai spus ca nu prea exista embrion....
Si oricum, a vazut ca nu este ceva in regula cu saculetul...
A vazut ea ceva!
35+cu "Mugurel" si "Strugurel"
samira33 spune:
angelica,imi pare rau
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
angelica28 spune:
Embrion au vazut toti inclusiv Steriu ,numai asta de aici nu a vazut ,ei si cum naibi unde sa dus embrionul a fugit?In fine cert este ca bubie netul de pareri negative despre ea,daca era oprit imi zicea si ALBU ,dar nu.........omul nu a zis asa ceva!
SUNT INSARCINATA!+8
Ralu_mv spune:
Angelica, vrei sa ti spun cum a fost la mine... ca ai intrebat de embrion "cum, a fugit"...
la 6 saptamani la un dr. avea "mic ecou" embrionar, se vedea ceva acolo pe langa vezicula vitelina,si parea sa pulseze, iar la 7 sapt. la un alt dr., alt ecograf, nu mai era embrion, iar dr. a descris "resturi embrionare"... deci disparuse, mai era doar vezicula vitelina...
Doar Albu maine te poate lamuri ce si cum.
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..
Ralu_mv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corry_28 Am fost la dr, si mai ma tine 2 saptamani(eu ma asteptam la una). Deci, se poate nastere de gemeni si la 38 s!!! Totul este super ok si a spus ca este pacat sa-i scoatem. Luni, merg la masuratori, sa vad daca au mai facut si ei, muschi Va pup pe toate si toti, de la mic la mare 35+cu "Mugurel" si "Strugurel" |
Ce bine de baieteii tai ca mai stau la mami in burtica inca putin, sa mai puna si ceva grasime pe ei, ca altfel e mult mai greu pentru tine cu ei daca sunt foarte micuti si slabuti.
Bravo tie ca ai rezistat asa de bine, cunosc fete cu unul si nu au rezistat asa :)
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..
anna_a spune:
angelica imi pare rau, nu stiu ce as putea sa spun altceva
nu-i iubesc eu pe doctori prea tare, dar in cazul asta nu e vina lor, poate ai ceva mutatii si nu poti avea un embrion viabil sau sanatos
vezi ce zice si Albu, desi ma indoiesc ca poate sa zica ceva dupa o eco, probabil ca va treb sa faci analizele alea de zicea Qiao si atunci vei aflta mai multe
18+ cu
angelica28 spune:
Da mutati am dar fragminul facut in fiecare zi nu trebuia sa isi fac efectul?
SUNT INSARCINATA!+8
maripet spune:
Angelica, nu stiu ce sa-ti spun ca sa-ti alin durerea.
Intr-adevar, mai bine nu ramai, decat asa. Eu mi-am revenit cat de cat abia dupa o luna, la tine este chiar mai rau.
Eu tind sa cred ca tot de la mutatia aia homozigota se trage. Stiu ca este nenorocita rau. Este de 3-4 ori mai rea decat una heterozigota.
Pentru linistea ta, daca nu este un efort financiar iesit din comun, fa i niste analize genetice cum ti-au spus fetele.
Ai grija de tine!