FIV Dr. ALBU DRAGOS 37
Raspunsuri - Pagina 23
QiaoBing spune:
eu iti zic tarifele de anul trecut, acum o fi mai mult. totala era cu 200 mai scumpa.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Ralu_mv spune:
Imi pare rau Angelica, multa putere sa treci si peste asta, si ajutor de sus pentru a reusi sa fie totul bine la urmatoarea incercare !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..
angelica28 spune:
NU stiu zici casunt in transa ,nu imi pot accepta destinul ,nu pot ...................offfff nici nu stiu cum va trece noaptea asta sa ajung la Albu sa vedem el ce spune!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+8
simonia spune:
imi pare rau angelica!
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
sunnyday30 spune:
Fetelor, sunt plina de draci Am sunat sa ma programez si eu undeva pe 28,29. Pa 25 am operatia si ma gandeam ca apuc sa vb. si eu cu doctorul la cateva zile dupa ce ma intremez si sunt in toate facultatile mentale sa discutam despre rezultatul operatiei si analiza dosarului...duduia de la programari imi tranteste in nas ca doar pe 22 august este dom' doctor liber!!! Mai ca-mi vine sa-mi iau frumusel dosarelu' sa ma mut in alta parte
angelica, multi ! Mi-e gandul la tine si incercarea prin care treci
nicio sarcina, endometrioza, hipotitoidie autoimuna, MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- HOMOZIGOTA.
Anastasia_7 spune:
Angelica, am tot asteptat pana acum sa scriu, pt ca pur si simplu nu imi gasesc cuvintele si am ramas si dusa detot pe val de cand am aflat.. Singura stare pe care o am e de plans si de faptul ca nu stiu cum sa exprim ce am in suflet... Iti sunt total alaturi, cu totul.
Cand am vb noi , stii ca mi-ai spus de dr ginecolog de la celalalt spital, despre ce ti-a spus si Qiao, ti-a spus si dr respectiv. Era acelasi lucru, ca sa afli , dc intr-adevar e asa cum a vazut dr de azi, sa vezi care a fost cauza...dc e sa fie asa, nu stiu...
Il mai astept si pe dr Albu maine, sa vedem ce spune..
Te strang in brate si iarta-ma ca m-am pierdut in asa hal de nu stiu ce sa spun altceva...
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
6+
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna_a iar m-am uitat la cezariene :(; ii scoate imediat e adevarat, tot nu ma incanta, dar incerc sa ma obisnuiesc corry, ai programat-o pe a ta? cand vin baietii? am mai citit pe un site pe la americani si cica gemenii vin pe la 35 sapt, eu stiam cam de 37 18+ cu |
Am fost la dr, si mai ma tine 2 saptamani(eu ma asteptam la una).
Deci, se poate nastere de gemeni si la 38 s!!!
Totul este super ok si a spus ca este pacat sa-i scoatem.
Luni, merg la masuratori, sa vad daca au mai facut si ei, muschi
Va pup pe toate si toti, de la mic la mare
35+cu "Mugurel" si "Strugurel"
angelica28 spune:
Anastasia iti multumesc pt ca imi esti alaturi, nu stiu nici eu ce sa zic pling neincetat de cind am venit de la dr ,nu stiu refuz sa imi accept destinul crud ,refuz ,am sa numar minutele ,orele noaptea asta (sunt si singura acasa sotul este la serv ,lui nu i-am spus nimic ,ca nu ma lasa sa ma duc la dr de aici nu are incredere in el),am sa ma rog ,cu toate ca stiu ca totul este pierdut ,dar totusi am sa ma rog sa ma intareasca ca simt ca imi pierd mintile de disperare ,efectiv mi se pare un cosmar ,vreau sa ma culc si sa ma trezesc sa constat ca totul a fost un vis,imi vine sa ma duc undeva intr-o biserica si sa strig in gura mare ,sa fiu numai eu cu DUMNEZEU,sa il intreb DE CE A DOUA OARA ,DE CE AM MAI RAMAS ,MAI BINE ERA O NEREUSITA INSEMINAREA ,DE CE ATITA SUFERINTA!Sti se zice ca DUMNEZEU ne da atita cit putem duce ,dar eu simt ca pasta nu o mai pot duce !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+8
corry_28 spune:
Angelica, cuvintele sunt de prisos!
Imi pare f ff rau...nu stiu...mai bine nu ramai decat sa-ti fie dat sa treci prin asa ceva....
Acum, si Albu...iti spun ca a vazut de data trecuta, dar o fi gandit ca poate poate....
Pana la urma Dr Steriu, a avut dreptate, a fost blamata degeaba!
Trebuie sa descoperi, impreuna cu Albu, care ar putea fi cauzele de nu exista activitate cardiaca.Adica, este clar de prins se prind, dar este o problema pe undeva....
Fi tare,trebuie sa te ridici si s-o iei de la capat!
35+cu "Mugurel" si "Strugurel"