FIV Dr. ALBU DRAGOS 37

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Angelica imi pare nespus de rau. am tot sperat sa fie bine.
o sa faci analize ? cariotip sau anatomo-patologica ca sa vezi daca poti afla cauza ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Ce analize sunt astea ,trebuie sa cer eu asta,cum se procedeaza ,si sa inteleg ca se descopera cauza?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Imi pare rau Angelica! Chiar speram ca o sa fie bine pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

angelica eu inca refuz sa cred ca nu e bine. te strang dulce in brate!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cami prima zi de ciclu este cea in care vezi rosu si cantitate mare. Dar analizele se fac in zilele 2-3 ale menstruatiei, nu FIX in ziua 3. Am pus si eu intrebarea asta acum vreo 3 ani. Deci te poti duce linistita sa le faci maine.
qiao dar de ce sa nu mai fie pe 30? Iar intra-n concediu? sau pleaca pe la vreo conferinta? Ca eu pe 27, la 19:45 am programare la el si ma gandeam ca atunci vorbesc exact despre histero, ca am niste nelamuriri. In plus eu am tratamentul diferit, ca-s venita din Ungaria cu plasa de medicamente dupa mine...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Aristica pleaca iar in concediu de pe 01 august - 2 saptamani

Angelica - cuvintele sunt de prisos si imi pare atat de rau. tot speram pt tine

Mergi la inceput

angelica eu a trebuit sa fac chiuretaj si i-am zis lui Albu ca vreau sa fac ce analize se pot pt a depista o eventuala cauza. am facut cariotip din produs avort care a iesit OK si asa macar am eliminat varianta cu "selectie naturala" sau "ovocit imbatranit". am aflat dupa aceea ca se poate face si anatomo-patologica, dar nu stiu daca o fac la MedLife. Oricum, nu se fac din oficiu, trebuie sa ceri tu daca vrei. Pe mine cariotipul in dec m-a costat 1.485 RON (cam asa ceva)
aristica asa e, pleaca si omul in concediu 2 sapt. pe mine m-a programat pe 29 cand o sa fiu deja in Z11, nu stiu daca mai este si pe 30 pe baricade.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

SI CHURETAJUL CIT TE-A COSTAT!

2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
SUNT INSARCINATA!+8

Mergi la inceput

cu locala aproape 1.000 RON. in ziua aia le-am lasat 2.600 = chiuretaj + cariotip + medicamentele recomandate. pe vremea aceea nu aveam cardul de reducere asa ca am platit totul full.

Mergi la inceput

Cu locala 1000,mi se pare enorm ,sarcina trecuta cu anaestezie totala ,la cea mai tare clinica privata din Cta am dat 550,aici cu anestezie totala cit o fi?

SUNT INSARCINATA!+8

Mergi la inceput