FIV Dr. ALBU DRAGOS 37

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Angelica, fetita draga, imi vine sa imi dau pumni acum, ca am scris, trebuia sa astept pana maine, cand veneai si tu de la doctor, sa ne bucuram impreuna. Nu face comparatie,fie cre sarcina evolueaza diferit, fiecare organism , la fel. Eu sper pentru tine cum am sperat si pt mine.
Eu ma tot leg de 2 situatii: dr la care ai fost tu dupa Steriu, care a spus sa stai linistita ca e bine si dr Albu, care nu s-a putut pronunta direct si clar ca nu e bine. Iar Dr Albu cand are de spus ceva, spune, e foarte transant, politicos, sufletist, dar transant si corect. Dc nu mai era nici o sansa, ti-ar fi spus de atunci, nu te mai lasa o saptamana sa suferi...Te pup si iti dau macar putina forta si de la mine

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

iar m-am uitat la cezariene :(; ii scoate imediat e adevarat, tot nu ma incanta, dar incerc sa ma obisnuiesc

corry, ai programat-o pe a ta? cand vin baietii?
am mai citit pe un site pe la americani si cica gemenii vin pe la 35 sapt, eu stiam cam de 37

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

anastasia, felicitari pentru inimioare.

aristica, subscriu la ce a zis ralu" anestezie locala". Este mult mai ok. Hai fi barbata!fata draga

angelica? tu ceva vesti?

ici proaspetei mamici, mamicilor care mai au putin , celor care abia incep cursa celor 9 luni si aspirantelor la
Sa se faca voia ta Doamne

Multumesc, Qiao, Tinuta, Ralu, Sunnyday, Altesa! Sa dea Doamne Doamne sa fie bine, sanatosi in burtica si sa dea Doamne Doamne bebei la toate fetele, sa ne bucuram unele pentru altele pt fiecare minune!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday30 spune:

QiaoBing, eu secretiile le-am facut la Synevo si-au durat cam 4-5 zile lucratoare, la ML vad ca zic de 3 zile!

nicio sarcina, endometrioza, hipotitoidie autoimuna, MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- HOMOZIGOTA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

angelica eu te astept maine cu vestea mare despre o inimioara puternica
qiao rezultatul la secretii vine in 5 zile lucratoare, la clamidie in maxim 7. Mie inca nu mi-a venit ciclul (ar trebui sa vina maine). Cand vad rosu ca focu-n chiloti sun pentru programare. Sper doar sa nu ma programeze sambata, pe 30, ca ma duc la o nunta si vreau sa danseeeez

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Citat:
.. Cand vad rosu ca focu-n chiloti sun pentru programare. Sper doar sa nu ma programeze sambata, pe 30, ca ma duc la o nunta si vreau sa danseeeez

Aristica, intreb si eu ca gheorghe ca m-au ametit doctorii astia...
La mine in prima zi, ieri, au fost doar cateva picaturi mici, astazi e jale mare.
Care este prima zi de menstruatie?

Tb sa fac prolactina si macroprolactina in ziua 3 si tot ma intreb daca e maine sau sambata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

DA ,DECI AICI SE TERMINA TOTUL ............NU ARE ACTIVITATE CARDIACA............NICI EMBRION NU PREA A VAZUT EL CU TOATE CA ALBU A VAZUT EMBRION ..........ORICUM ACTIVITATEA TREBUIA SA SE VADA ...................ESTE CLAR ....................NU MAI AM NICI O SANSA SA BATA O INIMIOARA ACOLO ,SUNT SOCATA,NU STIU U CE AM GRESIT IN VIATA ASTA DE SUNT PEDEPSITA ATIT DE CRUNT ,STIU DOAR CA ULTIMI ANI DIN VIATA MI I-AM DEDICAT NUMAI ACESTEI OBSESI SA FAC UN COPIL,SI NU M-AM PUTUT BUCURA DE ACESTI ANI CARE AU TRECUT ,NU STIU CE VOI FACE DE ACUM INOLO ,SUNT PREA SOCATA CA SA MA MAI POT GINDI LA VIITOR!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

angelica. Imi aduc aminte cum s-a zguguit pamantul sub mine. Ma simteam atat de obosita si ii spuneam sotului ca nu am putere s-o iau de la capat, dar Dumnezeu ne da durerea si tot El ne intareste si ne da putere s-o luam de la inceput. Acum abia astept sa dam startul la tratament sa facem cel putin o fetita sanatoasa de data asta.
sa-ti dea Dumneeu putere sa treci si peste asta si peste cate oi mai avea de trecut pana la indeplinirea visului frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday30 spune:

angelica, imi pare sincer rau Cuvintele sunt de prisos D-zeu are un plan pentru fiecare din noi!

nicio sarcina, endometrioza, hipotitoidie autoimuna, MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- HOMOZIGOTA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

multumesc sunnyday
aristica dar Albu mai este pe 30 ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput