FIV Dr. ALBU DRAGOS 37
Raspunsuri - Pagina 20
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica fetele cochetele Ma pregatesc de histeroscopie, dar, i-am dat sms doctorasului grizonat, intreband daca fac si hemoleucograma completa, pentru anastezia generala...iar raspunsul a venit: NU. Acumaaa, eu ma gandesc ca de fiecare data cand maretul doctor raspunde scurt si la obiect, e de bine. Dar chiar asa, sa nu mai fac nica-nica? Pe mine ma macina un gand: am facut la medlife doua anestezii generale - una la laparoscopie, alta la punctia celui de-al doilea fiv. Dupa fiecare dintre ele am avut aceleasi simptome, adica durere mare de piept, in partea dreapta si amortirea mainii drepte, respiratie greoaie. Si banui ca de vina e anestezia, ca altfel nu-mi explic de ce simptomele astea au aparut doar dupa anestezii si au fost identice. N-ar trebui sa mi se schimbe ceva p-acolo, pe la anestezie? iar la consult ajung abia pe 27, adica inainte cu o zi-doua de histeroscopie PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite |
Aristica, mama, tu te stii cu probleme cat de mici cu inima sau cu circulatia sangelui, in istoricul tau in spate ai ceva evenimente de acest gen? Pentru ca daca sunt, pana si devieri de tensiune sau de puls, etc...trebuie sa stie dr tot. Eu i-am spus de cand m-am dus in decembrie anul trecut sa treaca acolo, pe dosar, ca am ceva probleme cu inima ca sa se stie in caz ca urma sa mi se faca anestezii generale. Se schimba total compozitia substantelor din anestezia generala, dc sunt fie si probleme minore cu inima, nu trebuie sa fie grave pt ca ei sa ia masuri.
Daca, insa nu stii sa fi avut probleme cu inima, mergi totusi la un cardiolog, au si ei la Medlife si sa iti verifice inimioara putin. Poate esti alergica la unumite substante din anestezie...
Am fost si eu la control si sunt mai linistita, am vazut embrionasii ca aveau activitate cardiaca, pulsau acolo prichindeii. E o diferenta de 1 zi intre ei, unul e mai maricel, s-a prins mai repede. Am crezut ca ma revars pe masa acolo, de trepidatii. Saracul doctor era depasit de situatie. Acum urmeaza controlul de peste 3 saptamani.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
6+
tinuta78 spune:
anastasia, felicitari pentru inimioare.
aristica, subscriu la ce a zis ralu" anestezie locala". Este mult mai ok. Hai fi barbata!fata draga
angelica? tu ceva vesti?
ici proaspetei mamici, mamicilor care mai au putin , celor care abia incep cursa celor 9 luni si aspirantelor la
Sa se faca voia ta Doamne
bccami spune:
Ciao fietiliiiiii, cucuietiliiiii
Maine dimineata vin si eu la Medlife. Mi-a venit ieri cm si tb sa fac prolactina si macroprolactina (ziua 3).
Dupa, as vrea sa vorbesc cu Albu sa stabilim daca mai este ceva de facut anterior inceperii schemei de FIV. As vrea sa incep schema de luna viitoare
Poate ne vedem cu toatele pe acolo
Va pup si pe celelalte burticute si viitoare burticute
aristica spune:
maripet alergica nu sunt decat la nospa si ranitidina. Am mai facut anestezii generale - una pentru apendicita, si una pentru punctia de la primul fiv (in clinica lui tutunaru) si n-am avut absolut nimic. Adica am reactionat asa doar la anesteziile de la Medlife. Am sa intreb daca e posibila si varianta asta - adica sa nu fie vreun compus in anestezie care sa se regaseasca in nospa sau ranitidina (desi, daca-mi administrez una din astea doua, mi se umfla capul, mainile si picioarele, mi se inrosesc toate extremitatile si mi creste enrom temperatura, deci simptomele difera mult)
ralu, tinuta, printesa din povestea rusa eu nu am oroare de durere, ca-mi scot maselele "pe viu", adica fara anestezie, sunt complet neantenta si in fiecare an am minim 2 unghii cazute-pe care le scot tot asa, real-live, etc....pe mine ma doboara psihic ideea de a fi constienta cand se lucreaza in interiorul meu. Deci e o bariera psihica pe care nu doar ca nu vreau s-o depasesc, dar nu vreau nici macar sa ajung aproape de ea.
Deci decizia mea in legatura cu anestezia e luata: va fi generala! Buba e cum sa fac sa mi-o modifice
ahaaaaa, printesaaaa, deci sunt 2 inimi puternice!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
QiaoBing spune:
scot si eu putin capul din butoi sa va zic ca vinerea viitoare o sa devin matusa !!!!! Yupiii, vine nepotelul
Am fost ieri la Albu, i-am zis de piticul de pe creier ca ceva nu e in regula cu cm care a devenit dupa IA de 2 zile si a zis si el ca ar fi bine sa vedem de ce nu creste endo, asa ca a propus singur o histeroscopie. problema este ca inainte trebuie sa fac culturile si nu am putut sa recoltez aseara fiind in z2, si vad ca si acum imi face in ciuda cu niste vagi urme, asa ca s-ar putea sa o ratez luna asta. teoretic sunt programata pe 29 (cand vine nepotelul !). aveti idee in cate zile dau rezultatele la secretii si culturi ? se fac in alta parte mai repede ? daca o sa pot recolta maine or fi gata pana pe 29 dimineata ?
Aristica, tu cand esti programata ? poate ne tinem de mana. eu as vrea cu locala; daca am supravietuit la chiuretaj pe viu, nu vad ce ar putea fi mai rau de atat. Plus ca sunt tare curioasa cum se vede si ce gaseste pe acolo.
Nasti deci sunt ?!?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
angelica28 spune:
Nasty ma bucur enorm pt tine ,din tot sufletul meu sper ca gemelasi sa stea cuminti acolo cel putin 38 de saptamini!
Maine este ziua cea mare si la mine ,sunt din ce in ce mai sigura ca va fi o zi neagra ,vazind ca si nasty a auzit inimioarele desi are sarcina mai mica ca a mea ,deci sanse nule la mine ,simt ca imi iese inima din piept,parca nici nu imi vine sa ma duc maine ,mi-e frica ,niciodata nu mi-a fost mai frica ...................
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+7
ALTESA spune:
Nasti felicitari pentru inimioare Qiao felicitari entru nepotel.
Hei Angelica unde pleci cu atitudinea asta? Sunt sigura ca o sa se auda si inimioara bebelului tau maine de ce nu te gandesti ca poate a fost el mai puturos a dormit mai mult si de aceea nu se auzea.
Mai exact 7 saptamani si cate zile ai?
15+
angelica28 spune:
Am 8 saptamini si 4 zile azi
Deci simt ca imi iese inima ,ma apucat un plins .............am sunat-o pe soramea este asistenta la noi nascuti aici la noi si i-am zis sa se duca la dr de aici dupa gineco sa vb sa ma primeasca la un eco ,asa ca ma duc sa fac un eco si aici ,poate sunt nebuna ,dar nu mai pot am o stare naspa ,imi vine sa pling in continuuuuuuuu!
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+8
Ralu_mv spune:
Felicitari Anastasia pentru cele doua inimioare !!! Sa fie sanatoase si cuminti in burtica la mami pana vor fi gata sa iasa in lume, si mami sa scape de toate cele rele !
Angelica, sper si eu sa fie bine embrionasul tau si acum sa aibe activitate cardiaca !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..
sunnyday30 spune:
Anastasia, felicitari pentru inimioare! Lasa, c-o sa treaca si perioada asta si-ai sa te bucuri din plin de sarcina!
Angelica,puiule, ma ca si la tine sa fie bine! Nu stiu in ce fel te poate ajuta starea asta...tot ce vrea Doamne, Doamne o sa fie! Du-te repede la eco, macar scapi de starea asta...
Aristica, deci esti in grafic, in august te-apuci de injectat! O sa fim multe "drogate" pe aici, din cate vad. Hai sa va zic si de traseu' meu. Maine, la prima ora, la Fundeni. Sunt mutanta cu acte in regula Mutatia 675 4G IN GENA PAI- HOMOZIGOTA. Credk n-o sa scap de clexane, nu-i asa? Am citit undeva ca pentru mutatia asta se da clexane inca din prima zi de stimulare. Acum ramane de vazut ce zice si d-na Uschi. La 12 sunt la ML pentru consult pre-anestezic...luni operatia: laparoscopie pentru scos trompa cu hidrosalpinx si sa vedem ce mai face endometrioza.
Si eu i-am trimis sms doctorului sa-l intreb daca pot opta si pentru o histeroscopie sub aceeasi anestezie...si mi-a raspuns sec "nu". N-am idee de ce nu vrea...scapam de 2 belele dintr-un foc. Sper sa nu mai pierd incaun ciclu pentru histeroscopie. Dupa prima ecografie mi-a spus ca nu-i necesara histeroscopia si era multumit de dimensiunea endometrului.