FIV Dr. ALBU DRAGOS 37
Raspunsuri - Pagina 19
ALTESA spune:
anastasia eu puneam si canestenul si ovulul cu gramada unul peste altul acolo.
Vineri vin si eu la Fundeni sa-mi spui cu ce te imbraci ca sa te recunosc sa te iau in brate sa-ti dau forta de la noi ca sa cresteti si voi mari.
Eu sunt o tanti blonduta cu parul mediu si cu un inceput bombat de burtica.
De azi a inceout sa se uite lumea dupa mine cum ma uitam eu o data dupa toate gravidele si m-am simtit tare bine.
15+
maruscha80 spune:
altesa :), o sarcina cat mai usoara in continuare :)
e un sentiment foarte placut, eu ma fatai prin firma si e fain sa vezi atatea zambete latite pe fete. Mai ales pe fetele femeilor :)
mai greu ma impac cu pipaitul pe burtica, parca nu as lasa pe toata lumea insa nu apuc sa reactionez. :)))
18+ cu
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA anastasia eu puneam si canestenul si ovulul cu gramada unul peste altul acolo. Vineri vin si eu la Fundeni sa-mi spui cu ce te imbraci ca sa te recunosc sa te iau in brate sa-ti dau forta de la noi ca sa cresteti si voi mari. Eu sunt o tanti blonduta cu parul mediu si cu un inceput bombat de burtica. De azi a inceout sa se uite lumea dupa mine cum ma uitam eu o data dupa toate gravidele si m-am simtit tare bine. 15+ |
Altesa, iti mananc eu ochisorii vineri, Ai uitat ca stiu cum arati? Cum sa te confund? Ce tanti?! Esti un pui de om!
O sa vin si eu dimineata la 7, sa pot intra mai repede.
Imi vine sa rad de mine, ma simt ca la matrimoniale cand incerc sa ma descriu Cam 1, 65 inaltime, blond-roscata, par pana la umeri, blonda-blonda si la ten. Si cu o burta maricica, pt ca inca sunt sub efectele ovarului si ale hiperstimularii, deci arat de vreo 4-5 luni ca popa.
Si ca sa nu ma confunzi, mai mult ca sigur, o sa stau cu o mana pe inima, ca vad ca nici azi nu si-a dat drumu deloc.
Incerc sa fac haz de necaz, dar nu e rasul meu,maine il intreb pe Albu ce pot face , totusi, ca se ingroasa gluma..
Maruscha, ai fost dulce cu ce ai scris. Imi si imaginam fetele surazande peste tot si mainile toate pe bebitza al tau
Anna, daca din toate belelele , scap in 3 zile de candida macar, cand toate celelalte se tin scai de mine, ma imbat....cu suc de portocale...
Zilele trecute am avut si eu prima pofta nebuna, nebuna, am devorat 2 cutii de 1 kg de castraveti murati, i-am halit asa, fara altceva, imi venea rau de pofta si doar ii aveam pe toti in fata, muscam din ei si tot imi era pofta...parca eram truli-luli..
Greturile m-au ocolit deocamdata, poate ma mai asteapta pana scap de celelalte probleme, sa apuc sa respir nitel sau e posibil dc nu au venit pana acum sa nu mai vina? Poate scap?!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
6+
anna_a spune:
maruscha, si eu am avut de ales intre 15 si 22 aug si am ales 22, am zis sa fie la mijlocul perioadei 22-24 sapt, desi treb sa fi pus pe 15 sa-i vad mai repede; e asta e, mai astept o sapt
am fost si eu azi la Polizu la Bogdan Calinescu sa ne cunaostem asa numai, i-am povestit un pic de sarcina si s-a uitat pe analize si a ramas sa ma duc dupa eco de morfo trim II
ce mi-a zis si nu prea mi-a placut, e ca copii obtinuti prin fiv sunt mai firavi si bla bla, si ca fiind 2 pe la 34 sapt cica sa ma interneze ca sa ma tina sub supraveghere zilnica, hmmmm, nu mi-a placut, dc ma simt bine de ce sa ma internez, innebunesc acolo, dc sunt bine nu ma duc nici legata
binenteles la intrebarea "ce ziceti de nasterea naturala?" rasp a fost "se merita riscul", deci treb sa ma impac cu ideea ca nu scap de cezariana; asta e
18+ cu
simonia spune:
altesa, mai intereseaza-te putin in legatura cu aplicatiile calde pe burta, sa nu-ti faca rau, stiu ca nu e recomandat in perioada asta plaja, din cauza caldurii.
dar poate nu am inteles eu bine, si interdictia este din alte motive
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
maruscha80 spune:
anna, poate a vrut sa te pregateasca si pentru varianta asta (cu spitalizarea). O avea el super experienta insa nu are cum sa stie cum va evolua sarcina ta...iar cu nasterea, nici nu stiu ce sa mai zic, toate metodele au plusuri si minusuri. Important e sa-i "livram" :)fara probleme.
ar fi fost tare sa ne intalnim pe 15 acolo hihihihi :) insa nu-i bai :)
18+ cu
ALTESA spune:
simona scuze cred ca ai incurcat borcanele care aplicatii ?
Nu de alta dar eu nu am de gand sa-mi aplic nimic.
Dar la mare o sa merg pe la inceputul lui august si o sa stau la umdreluta.
15+
aristica spune:
fetele cochetele
Ma pregatesc de histeroscopie, dar, i-am dat sms doctorasului grizonat, intreband daca fac si hemoleucograma completa, pentru anastezia generala...iar raspunsul a venit: NU. Acumaaa, eu ma gandesc ca de fiecare data cand maretul doctor raspunde scurt si la obiect, e de bine. Dar chiar asa, sa nu mai fac nica-nica?
Pe mine ma macina un gand: am facut la medlife doua anestezii generale - una la laparoscopie, alta la punctia celui de-al doilea fiv. Dupa fiecare dintre ele am avut aceleasi simptome, adica durere mare de piept, in partea dreapta si amortirea mainii drepte, respiratie greoaie. Si banui ca de vina e anestezia, ca altfel nu-mi explic de ce simptomele astea au aparut doar dupa anestezii si au fost identice.
N-ar trebui sa mi se schimbe ceva p-acolo, pe la anestezie? iar la consult ajung abia pe 27, adica inainte cu o zi-doua de histeroscopie
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
maripet spune:
Aristica, ai mare grija cu anesteziile. Ia vezi tu, nu cumva esti alergica la vreunul dintre componentele produsului anestezic.
Sora mea a facut o anestezie generala acum 2 ani pentru un chiuretaj (a trebuit sa renunte la sarcina, ea facand tratament pentru poliartrita) si a facut soc anafilactic pe masa. Noroc ca si-a dat repede seama doctorul ce se intampla.
Ai grija!
Ralu_mv spune:
Aristica, de ce nu faci tu histeroscopia cu anestezie locala? Chiar nu e mare lucru; si eu reactionez prost la anestezia generala, iar la asta locala la histero doar am simtit o mica intepatura cand a facut injectia in col si apoi a amortit tot. Dupa aceea nu am avut decat dureri fff mici (mai mult ma speriasem eu ca va durea) si a fost tot ok.
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..