FIV Dr. ALBU DRAGOS 37
Raspunsuri - Pagina 18
aristica spune:
anastasia ar mai fi si scoarta de salcie (o gasesti la plafar) - este un antiinflamator care se gaseste si in aspirina. Rolul ei este pur antiinflamator. Trebuie s-o iei dupa ce ai mancat. Pe mine ma ajuta de fiecare data la ciclu, cand am dureri de nu-mi pot misca picioarele si simt ca ma rup in zona burtii. Eu prefer tinctura, dar poti s-o gasesti si ca pulbere sau capsule.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
ALTESA spune:
Nasti m-am gandit si eu ca o sa ma primeasca dar eu sunt contra -timp trebuia sa fiu repede inapoi la fundeni cu ecografia si chiar nu puteam sa-l fortez pe dr albu asa ca nu m-am mai dus nicaieri azi ma voi duce vineri.
Daca nu ma insel ar trebuii sa ne gasim la Fundeni nu? Eu in jur de 6.45 sau 7 ajung si e si mai liber la 6.30 e foarte aglomerat.
15+
QiaoBing spune:
Nasti offf, mai fetito, prin ce mai treci si tu. abia m-am linistiti cu babyblue si ai inceput tu ?
nu prea ma pricep, stiu doar de sare incalzita pusa in ciorap si tinuta la locul dureros (mie mi-o recomandase stomatologul pt nevralgie) si frunze de varza. poti sa incerci si aspirina naturala de la Hofigal, "SALICILOL NATURAL" ii zice si se gaseste la plafar, are si actiune antiinflamatoare si zic ca nu are efecte secundare (e obtinuta din salcie). vezi insa ce faci cu aspenterul, ca se suprapun efectele.
edit: hai ca am casit pe un alt site "-PRECAUTII:
-in sarcina si perioada de alaptare la recomandarea medicului." Dar la fel e si la aspenter - numai la indicatia medicului in primele 2 trimestre de sarcina.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Anastasia_7 spune:
Aristica, Qiao, Bccami, multumesc mult, fetelor. Voi lua azi si ce mi-ati spus voi, varza inca o pun, ma rog sa treaca macar putin ca nu mai sunt buna de nimic. Nu am avut direri din astea in viata mea si ma credeam obisnuita cu dureri, dupa crizele de fiere si rinichi de-a lungul timpului, dar mi-am luat-o in barba urat de data asta.
Ca sa fie complet tacamul, sunt mai mult ca sigura ca am facut si candidoza de la Augmentin...desi am luat Biotics. Anna parca a facut tratament cu Canesten, varianta tratamentului cu 3 ovule. Si parca stiu ca a si trecut repede.
Altesa, eu vineri ajung la Uscatescu, trag nadejde sa ma simt macar putin mai bine pana atunci, sa nu ajung stramba detot la ea. Daca nu a fost de la mutatii problema cu inima, nu stiu daca imi va schimba ceva in tartament, dar oricum asa ramasese stabilit, ca dupa ce am confirmata sarcina, sa vin sa imi spuna ce sa fac in continuare. Apoi a ramas sa ma consult cu dr Albu, ce e de luat si ce e de evitat din tratamentul hematologului,sa nu iau ceva prea puternic pt bebei in perioada asta, cum e Medrolul.
Cam asta e traseul meu la final de sapt.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
6+
anna_a spune:
anastasia ai strans tu toate bolile pamantului?
pt candida poti lua canesten gyn, 3 ovule seara, trece imediat dupa ele, mi le-a recomandat Albu la 6 sapt parca, deci e ok
cred ca poti incerca si propolis granule care e un antibiotic natural din cate stiu, poate te ajuta cu celelalte chestii, mai citeste despre el
18+ cu
maruscha80 spune:
anna, tu cand te-ai programat pentru morfo de trim II?
Anastasia, o imbratisare mare fiindca din pacate cu mai mult nu te pot ajuta. Doar ma rog sa-ti fie bine draga mea .
18+ cu
anna_a spune:
maruscha, eu m-am programat pe 22-Aug la ora 17.00, o sa am 23 sapt fara 1-2 zile
18+ cu
maruscha80 spune:
eu ceva mai devreme, pe 5 aug. o sa am 22 sapt fara o zi...
si poate mai bag una peste o sapt, ca nu l-am vazut pe asta micu de o luna si ceva...si mi-e dor :)
aseara am simtit primele lui lovituri, slabute dar eram sigura ca e el :)
18+ cu
maruscha80 spune:
pardon pe 15 aug am eco :)..daca mananc cu o mana si tastez cu alta, asta se intampla...:)
18+ cu
Anastasia_7 spune:
Maruscha, te pup si eu, o sa fie bine, dar tre'sa mai trag putin, asa se pare...
Anna, o sa incep din seara asta cu ovulele, ca ma sacaie pe creieri deja, dar pot sa renunt la Urogestan cand pun Canesten, macar in serile astea 3, care sunt? Sau le pun pe amandoua? Tie Albu ce ti-a spus cand ai avut tu probleme? Eu si asa am 4/zi de aplicat, ma gandesc ca daca voi pune in cursul zilei 3, tot e bine.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
6+