FIV Dr. ALBU DRAGOS 37

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Felicitari Babyblue!

22+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

BABYBLUE FELICITARI DIN TOATA INIMA!
Anastasia mami ,imi pare rau .......................Doamne dar pe toate le aduni?
Fetelor eu sunt ok ,in asteptare ,sincer parca sunt in transa astept sa treaca timpul sa aflu si eu in ce stare sunt ............................mi-e frica sincer de verdict ,inca mai sper o minune ,dar minunile poposesc tare greu in viata mea...........!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Dupa inseminarea facuta acum mi sa mai adaugat fragmin 5000u
SUNT INSARCINATA!+7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Fetelor, va rog ajutati-ma dc puteti. am venit de la urgente de la Floreasca. m-a dus sotul inconstienta ca am lesinat de durere si nu mai puteam respita. nu mi-au putut da decat ce aveam permis si de la dr Albu, dar doza dubla-paracetamol de 500. e nimica toata pe langa ce antiinflamatoare trebuiau sa imi dea in mod normal, dar nu pot lua nimic pt ca e sarcina.
se pare ca pe langa pleura cu lichid langa inima, e si un junghi intercostal cronic.
dc stiti ceva, leacuri babesti, orice, va rog sa-mi spuneti ca nu mai pot sta in nici o pozitie si nici sa respir sau sa vorbesc.
Mi-am pus niste frunze de varza compresa. sa vad dc ma mai lasa macar putin.
astia de la camera de garda mi-au spus ca in 3-4 saptamni trece fara tratament, cum e cazul meu,dar ca o sa-i mai vizitez la urgente, sa ma pregatesc... Deja ma tine de o saptamana si simt ca nu mai pot. e din ce in ce mai rau. n-am avut dureri din astea in viata mea, crizele de rinichi le-am si uitat...
va rog , dc ma puteti ajuta cu niste sfaturi macar pt junghiul intercostal, dc a mai patit vreuna asa ceva, dc stiti ceva de pe la parinti, bunici, etc,ce se poate face si in sarcina..

va multumesc tare mult si iertati-ma ca tot insist cu intrebari pe subiectul asta, dar sunt cam disperata si nu mai stiu incotro sa alerg. dr Albu a fost depasit de situatie, se uita cu mila la mine azi, dar mi-a zis ca nu ma poate ajuta cu nimic pt ca tot ce se da medicament pt problemele astea sunt contraindicate in sarcina si nu putem risca . nici eu nu-s nebuna sa risc cu ceva.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Vai, Anastasia, prin cate ti-e dat sa mai treci... am tot sperat ca o sa treaca toate pe care le aveai deja, si uite ca se incapataneaza sa te mai incerce si altele... of...:(
La comprese cu frunze de varza ma gandeam si eu sa iti spun, stiu ca au prop antiinflamatorii, te acoperi cu ele la piele, eventual cand transpiri sau in vreo 2 ore pui altele ...altceva din pacate nu mai stiu ...
Imi pare rau ca s-au adunat toate pe capul tau, multa putere de la cel de sus sa treaca cu bine toate cat mai curand

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

off mai anastasia, numai belele pe capul tau...

am dat si eu o cautare pe net, insa presupun ca te-ai uitat deja si tu, incearca sa faci ce zic oamenii aia pe remedii naturiste si alte site-uri...

imi pare tare rau ca treci prin suferintele astea...insa va fi ok!

in alta ordine, felicitari babyblue :)

si in cu totul alta ordine de idei, am primit si eu rezultatele partiale la amnio si suntem bine!

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

ma oftic fiidnca nu pot schimba semnatura, ca acu sunt in 18 saptamani si nu pot modifica si pace :)

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor am si eu o mica problema maine trebuie sa ajung la eco la filantropia ca apoi sa merg cu ecola fundeni la dr. U si dr meu ginecolog nu este maine in spital s nu stiu unde sa ma duc ce stiti de albu daca ma duc maine asa neprogramata s-o uita la mine?

sau spuneti-mi ce dr bun mai stiti si care sa nu fie asa ocupat si sa ma primeasca si neprogramata

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Fetelor, va rog ajutati-ma dc puteti. am venit de la urgente de la Floreasca. m-a dus sotul inconstienta ca am lesinat de durere si nu mai puteam respita. nu mi-au putut da decat ce aveam permis si de la dr Albu, dar doza dubla-paracetamol de 500. e nimica toata pe langa ce antiinflamatoare trebuiau sa imi dea in mod normal, dar nu pot lua nimic pt ca e sarcina.
se pare ca pe langa pleura cu lichid langa inima, e si un junghi intercostal cronic.
dc stiti ceva, leacuri babesti, orice, va rog sa-mi spuneti ca nu mai pot sta in nici o pozitie si nici sa respir sau sa vorbesc.
Mi-am pus niste frunze de varza compresa. sa vad dc ma mai lasa macar putin.
astia de la camera de garda mi-au spus ca in 3-4 saptamni trece fara tratament, cum e cazul meu,dar ca o sa-i mai vizitez la urgente, sa ma pregatesc... Deja ma tine de o saptamana si simt ca nu mai pot. e din ce in ce mai rau. n-am avut dureri din astea in viata mea, crizele de rinichi le-am si uitat...
va rog , dc ma puteti ajuta cu niste sfaturi macar pt junghiul intercostal, dc a mai patit vreuna asa ceva, dc stiti ceva de pe la parinti, bunici, etc,ce se poate face si in sarcina..

va multumesc tare mult si iertati-ma ca tot insist cu intrebari pe subiectul asta, dar sunt cam disperata si nu mai stiu incotro sa alerg. dr Albu a fost depasit de situatie, se uita cu mila la mine azi, dar mi-a zis ca nu ma poate ajuta cu nimic pt ca tot ce se da medicament pt problemele astea sunt contraindicate in sarcina si nu putem risca . nici eu nu-s nebuna sa risc cu ceva.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

6+

Anastasia,iata ce am gasit eu pt junghiul intercostal
- poti incerca sa pui un saculet cu sare incalzit cat rezisti
- frunza de varza trebuie intai sa o zdrobesti mai apoi sa o fixezi cu un bandaj din bumbac pe zona dureroasa
- ceai de coada calului infuzie, o lingurita la aprox un litru de apa si nu in ultimul rand mancare absolut nesarata, chiar si painea
- aplicarea ventuzelor pe locul dureros.
Ar trebui sa vezi si ce nivel ai la calciu si magneziu ... cica o carenta ar putea cauza astfel de junghiuri. Sper sa te ajute!Multa sanatate!
Felicitari Babyblue!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Maruscha, multumesc, fetita. Si ma bucur ca sunteti bine amandoi si tu si puiul de omulet.
Pestic, saru'mana. Incerc azi si cu saculetul de sare fierbinte, varza zdrobita am pus ieri si toata noaptea si nu m-a lasat, deliram de durere si cred ca de oboseala , ca nu-s dormita de o saptamana si ceva cu beleaua asta. Pana la urma , am reusit sa adorm putin pe jos, la marginea patului. Altfel, nu pot sta in nici o pozitie. Am zis ca dc trec si de asta, o sa trec eu si peste mai multe...
Altesa, te poti duce, ca negresit te primeste. Doar ca e posibil sa mai astepti, in functie de cum te trec de la receptie pe lista, dar dr Albu iese din cabinet de obicei si isi invita el pacientele in camera de consultatii si atunci, dc te vede pe sala, te ia.

Parintele Arsenie Boca

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Vai Anastasia dar chiar ca se tin scai...asa de rau imi pare, imi dau lacrimile cand ma gandesc prin ce treci. Chiar imi pare rau si.ti doresc sa te faci bine cat mai curand.
fetita

Pup si celelalte mamici si viitoare mamici

Mergi la inceput