FIV Dr. ALBU DRAGOS 37
Raspunsuri - Pagina 16
Anastasia_7 spune:
Vai, Corry, ce bucurie!!!
La ce zi plina de dezamgire si surprize urate am avut azi, vestea ta chiar mi-a mai alinat din necaz.
Doamne, ajuta, sa fie si ea si strunfuletzul sanatosi, ea mititica imi imaginez cum e, terminata de emotii si plansa toata de fericire ca si-a vazut visul implinit De acum, urmezi tu sa imbogatesti lumea cu strunfuletzi.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
6+
ALTESA spune:
[size=5]Felicitari Babyblue[/size=5]
ce s-a maqi chinuit da uite ca pana la urma a reusit
15+
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna_a pai felicitari pt babyblue si sa-i traiasca baiatul, mai e putin si urmezi tu, cum rezisti, mai au loc? ca eu deja am un burtoi de 6 luni, asa zice lumea si eu abia termin 4 stai acasa de ceva timp sau mai muncesti? eu sper sa reusesc sa muncesc pana cu 2 sapt innainte de a naste, dar am avantajul ca lucrez de acasa si nu treb sa ma deplasez pana la munca ai pregatit totul pt pitici? patut, carucior chestii? cred ca ma bag si eu la forumul mamicilor cu gemeni sa vedem ce zic fetele care au deja, dar nu cred ca am sa cumpar mai nimic pana nu ajung prin luna 7-a 16+ cu |
Uff, Anna, este din ce in ce mai greu!
Eu am lucrat pana in saptamana 30.De atunci, si pana in prezent, lucrez de acasa, cu o vizita pe saptamana, la birou.
M-am simtit bine, dar nu am vrut sa intind coarda( si asa, a fost prea bine..)
Le-am luat tot, in afara de carut.o sa-l cumpar mai tarziu, deoarece nu mi s-a parut o prioritate!
Patut, deocamdata decat unul de 140x70, urman a mai lua unul peste 4-5 luni.
Cumparaturile le-am inceput din saptamana 30, de cand am stat acasa.
Am luat-o incet, incepand cu lista ptr ei si ptr mine(spital).
Si am tot cumparat, asa, incet, ca sa nu ma plictisesc toata perioada asta (am comparat si preturi..).
Odiseea de Gemeni, o citesc, dar nu am vb cu fetele (deocamdata), deoarece ele au varste mult mai inaintate (varsta sarcinii).
M-am regasit printre fetele care nasc o data cu mine, si am ajuns sa legam prietenii frumoase.
Iti recomand din tot sufletul!
Daca mai ai intrebari, cu drag!
P.S. Joi, merg sa stabilesc cezariana!
35+cu "Mugurel" si "Strugurel"
anna_a spune:
corry, e bine dc poti lucra si tu de acasa si eu ma bazez pe asta ca sa muncesc cat mai mult, ma gandeam pana la 2 sapt innainte de nastere cand mi-as lua concediu de odihna pe anul asta si sa iau dupa nasterel tot acel concediu de sarciana de 126 zile + max inca 2 luni de cic
referitor la lucrusi si eu ma gandeam sa iau numai un patut pt primele 3-4 luni si carutul l-as lua numai dupa ce se nasc; in rest lucrusoare si chestii nu le iau nici eu pana prin luna a 7-a ca nu am de ce si oricum nu o sa iau multe ca din astea mai primimi; m-am tot uitat si am citit ca sa fiu informata, dar de luat le iau atunci aproape
e bine ca te-ai simtit relativ bine si eu sunt ok, cu exceptia greturilor si arsurilor pe care le am seara, dar nu chiar in fiecare seara; totusi sambata chiar mi-a fost rau de mi-am trimis sotul la farmacie sa-mi ia ceva
ce sa-ti zic, pe mine cezariana tot nu ma incanta, cred ca o sa merg si eu pe miercuri la un medic la Polizu, cu care probabil o sa nasc daca-mi place de el si am sa vad si parerea lui, dar nu cred ca scap de cutit; asta e, pana la urma la mine nasterea pica sf lui Nov, inceputul lui Dec, deci macar poate-l conving pe sot sa-si ia toata luna dec concediu sa ma ajute
eu am tot citit la forumul gemenilor, dar ai dreptate fetele au deja copii mai maricei, poate o sa intru la cele care treb sa nasca in nov-dec, dar pana acum la odisee nu gasisem nimic intersant, dar nu trecusem de prima pagina, si azi cand ai dat linkul am vazut ca abia pe pag 2 erau forumurule cu subiectele grupate dupa data previzionata a nasterii
o seara buna a urez fetelor!
16+ cu
aristica spune:
felicitari pentru noul puiut al lui baby
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
bccami spune:
Buna dimineata fetelor
Va pup si ma bucur pt fiecare dintre voi, pentru marile voastre reusite
Anastasia - pe toate le ai mami? da le cauti mult ? pup fetita si ma rog sa fie bine
Corry, Anna, Qiao, Maripet, Angelica....
ALTESA spune:
anastasia sa-mi spui in ce a constat masurarea cu dopplerul sa stiu ce ma asteapta maine si eu iti soun ce s-a hotarat cu clexane ca sa sti ce te- asteapta joi.
ce bine e ca ne avem una pe alta
15+
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA anastasia sa-mi spui in ce a constat masurarea cu dopplerul sa stiu ce ma asteapta maine si eu iti soun ce s-a hotarat cu clexane ca sa sti ce te- asteapta joi. ce bine e ca ne avem una pe alta 15+ |
Altesa,mai puiut de fetita, nu am mai ajuns sa fac Doppler pt ca mi-a iesit pleura de la inima plina cu lichid si apasa si coastele pe ea.. De la hiperstimulare am capatat belealua asta.
Nu pot lua nimic pe sarcina, nurofen sau ketonal, ca sunt nepermise, mi-a spus dr Albu ca pot lua numai paracetamol si numai cand simt ca e durerea de nesuportat. Nici paracetamolul nu il prea indica. Trebuie sa astept sa treaca de la sine, ca si ovarul. Luna asta va fi test de rezistenta...
Acum sa vad ce spune si Uscatescu vineri. Daca imi modifica ceva si din heparina. Medrol nu m-a lasat dr. Albu sa iau, e mult prea puternic si periculos pentru mine pt ca ar putea declansa infectii noi sau pe cele vechi, in stare latenta. Iar doza i s-a parut foarte mare.
Cam asta am facut eu azi..
Te pup si multumesc inca o data
Acum sa va vad macar pe tine si pe Angelica ca va linistiti cu ce probleme sunt si la voi,sa fiti bine amandoua, ca eu macar stiu deocamdata ca nu pot regla cu nimic ce am, trebuie sa las timpul sa-si faca de cap..
Sa vad si joi ce vom vedea pe monitor,ma rog sa fie mormolocii mei mititei bine.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
6+
ALTESA spune:
normal joi acum cand te duci ar trebuii sa se vada si activitatea cardiaca nu?
abia astept si eu ziua de maine nu mai am stare de loc ,abia astept sa-l vad pe bebe cum face el acolo nebunii
angelica tu ce mai zici fata draga cum mai esti cum te mai simti ?
15+