FIV Dr. ALBU DRAGOS 37
Raspunsuri - Pagina 15
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica anastasia ce doza de medrol ti s-a recomandat zilnic? PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite |
Aristica, doza de 8mg am la Medrol, dar sincer nu stiu pt ce, pt ca nu am nici o problema din afectiunile indicate in prospect...
6+
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui corry_28 Anastasia, tie nu stiu ce sa-ti raspund....nu m-am confruntat cu senzatiile astea, nici Fragmin nu am facut In rest, cum se simte fata?Greturi, intepaturi...ceva? 35+cu "Mugurel" si "Strugurel" |
Corry, intepaturi in ovare, mai ales dimineata, da, am, greturi, deloc.Aici sunt norocoasa, inca. Sanii s-au marit putin.
Ovarul drept a ramas la fel de mare si problema asta cu inima, maine voi face control la cardiologie cu tot tacamul,am verdict de la Dr Albu sa fac tot, sa vad ce se intampla, pt ca imi simt mana stanga din ce in ce mai greu si ma doare cu tot cu inima.
La urgente,daca ma duc, mi-a spus toata lumea ( dr, asistente etc....)ca se uita la mine si la cam atat, ca fiind gravida si , mai ales, dupa FIV, nu stiu ce sa-mi faca si nici nu prea au ce sa-mi faca decat sa-mi ia tensiunea....si sa ma trimita inapoi la dr care mi-a facut FIV...pt ca sunt multe efecte secundare care pot aparea dupa stimulare, iar ei nu se pricep...
Vad maine ce am...
6+
Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
Anastasia_7 spune:
Altesa, saru'mana pt ajutor si sfaturi!
6+
Parintele Arsenie Boca
aristica spune:
Aristica, doza de 8mg am la Medrol, dar sincer nu stiu pt ce, pt ca nu am nici o problema din afectiunile indicate in prospect...
[/quote]
...pai e maricica. Am avut si eu medrol la primul fiv, dar doza de 4mg. In Austria se da, tot doza de 4 sau 5 mg (dar am vazut fete care luau de 7 mg). In Ungaria se da prednisolul (aprednisol, prednisolon) - e cam aceeasi chestie - scade putin rezistenta organismului si cica organismul n-ar simti embrionii ca pe ceva "strain", deci n-ar lupta sa-i respinga. Sotul meu a luat acum multi ani, cand a avut oreion.
Stiu ca in sarcina se poate lua pana prin saptamana 8-12, iar scoaterea lui se face treptat, ca la progesteron.
Albu nu e adeptul medrolului, deci ar fi bine sa-l intrebi daca iei sau nu.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
Anastasia_7 spune:
citat din mesajul lui aristica Aristica, doza de 8mg am la Medrol, dar sincer nu stiu pt ce, pt ca nu am nici o problema din afectiunile indicate in prospect... |
...pai e maricica. Am avut si eu medrol la primul fiv, dar doza de 4mg. In Austria se da, tot doza de 4 sau 5 mg (dar am vazut fete care luau de 7 mg). In Ungaria se da prednisolul (aprednisol, prednisolon) - e cam aceeasi chestie - scade putin rezistenta organismului si cica organismul n-ar simti embrionii ca pe ceva "strain", deci n-ar lupta sa-i respinga. Sotul meu a luat acum multi ani, cand a avut oreion.
Stiu ca in sarcina se poate lua pana prin saptamana 8-12, iar scoaterea lui se face treptat, ca la progesteron.
Albu nu e adeptul medrolului, deci ar fi bine sa-l intrebi daca iei sau nu.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
[/quote]
Nici nu il iau, Aristica, puiule....sunt ferm convinsa ca dr Albu va spune sa nu il iau, intuitiv stiu asta....plus ca eu am sensibilitate f mare la infectii, am avut de tras mult cu HPV, cu streptococul de care oricum nu am scapat detot, decat genital, ca in gat tot e prezent, renal, la fel, am probleme, as fi nebuna sa iau Medrol, pt ca ar recidiva puternic vechile probleme, pe rand....
Eu am facut inainte de schema FIV si 2 saptamani la inceput din schema tratament intensiv de crestere a imunitatii, ca eram varza, acum sa ma dau iar peste cap?!
Sincer, nu stiu pt ce mi-a dat, poate m-a confundat, totusi,din greseala, cu o alta pacienta...o intreb vineri, cand tb sa merg la dumneaei dupa eco joi la dr Albu.
Dar nu il iau pana nu ma lamuresc pt ce il iau si dc este cazul , realmente, sa bag in mine si alte pastile.
Aristica
Parintele Arsenie Boca
6+
QiaoBing spune:
Nasti puiule, nici eu nu as lua Medrolul acum in situatia ta. si mie mi-a zis dr U dupa ce nu mi-a reusit IA ca imi da la urmatoarea Medrol. in situatia in care eu i-am zis ca nu s-a prins deloc, nu ca s-a prins ceva si s-a pierdut pe traseu.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
ALTESA spune:
anastasia pentru nimic trebuia sa-ti spun simteam ca trebuie sa-ti spun doar nu te lasam asa.
acum am vb. si eu cu sotul miercuri ne ducem la fundeni dimineata apoi la sfanta maria pentru doppler ,apoi la filantropia sa fac si eco pe care trebuia sa o fac luni pe 25 si cu toate rezultatele inapoi la fundeni sa vada dr. U eco si rezultatele la doppler si hotareste in functie de ele daca imi mareste doza de clexane sau nu.
15+
Anastasia_7 spune:
Eu turui de nervi...asta e starea cu care am ramas dupa ziua de astazi... Mi-am luat-o in barba ca lumea azi,nici nu-mi vine sa cred, sa vad maine ce rezolv "cu programare", ca asa se rezolva urgentele-urgente mai nou...si dc e tot la fel, zbor unde vad cu ochii...
Parintele Arsenie Boca
6+
corry_28 spune:
Scumpelor: a nascut Babyblue
Bebelusul are 2640 gr, este un rozaliu si un plangacios
Proaspata mamica, se simte bine!
Bine ai venit, strumfulet Iustin-Andrei
35+cu "Mugurel" si "Strugurel"
anna_a spune:
pai felicitari pt babyblue si sa-i traiasca baiatul,
mai e putin si urmezi tu, cum rezisti, mai au loc? ca eu deja am un burtoi de 6 luni, asa zice lumea si eu abia termin 4
stai acasa de ceva timp sau mai muncesti? eu sper sa reusesc sa muncesc pana cu 2 sapt innainte de a naste, dar am avantajul ca lucrez de acasa si nu treb sa ma deplasez pana la munca
ai pregatit totul pt pitici? patut, carucior chestii? cred ca ma bag si eu la forumul mamicilor cu gemeni sa vedem ce zic fetele care au deja, dar nu cred ca am sa cumpar mai nimic pana nu ajung prin luna 7-a
16+ cu