FIV Dr. ALBU DRAGOS 37

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Altesa, Angelica, voi ati luat Medrol? Adica v-a dat dr. Uscatescu sa luati ca tratament? Nici nu stiu ce sa fac, ii voi spune si dr Albu, dar nu stiu dc va fi de acord, dc el nu mi-a dat.. M-am uitat si la cateva referinte pe net despre Medrol, efecte si m-am cam speriat...
Eu am deja predispozitie la infectii,urinare, etc am si streptococul de care nu am scapat definitv,...am vazut ca Medrolul favorizeaza mult declasarea infectiilor..mi-e frica sa nu dau din lac in putz..

5+

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

cory nu stiu unde e odiseea aia ca m-as inscrie daca ai tu vreun link ar fi ok.

in legatura greutatii m-am potolit am vazut ca se poate si mai rau deci eu sunt bine.

anastasia mie nu mi-a dat medrol dar sa sti ca de o saptamana ma confruntcu 2 probleme : bataile inimii s-au dublat ca am aparat de tensiune din ala sofisticat si imi iau tensiunea in fiecare dimineata si pe deasupra in timpul noptii ma trezesc cu 3 degetete de la picioare amortite,sau cu degetul mare de la mana sau mi se pun carcei pe pulpe oricum pe zone mici iar acum vreo ora imi amorteste un picior asa in timpul zilei din senin ,de la sold pana la genunchi si nici acum nu si-a revenit complet.

rog mult fetele care au patit sa imi spuna ce rezolvare au avut oare ar trebui schimbata doza de clexane?

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

cory nu stiu unde e odiseea aia ca m-as inscrie daca ai tu vreun link ar fi ok.

in legatura greutatii m-am potolit am vazut ca se poate si mai rau deci eu sunt bine.

anastasia mie nu mi-a dat medrol dar sa sti ca de o saptamana ma confruntcu 2 probleme : bataile inimii s-au dublat ca am aparat de tensiune din ala sofisticat si imi iau tensiunea in fiecare dimineata si pe deasupra in timpul noptii ma trezesc cu 3 degetete de la picioare amortite,sau cu degetul mare de la mana sau mi se pun carcei pe pulpe oricum pe zone mici iar acum vreo ora imi amorteste un picior asa in timpul zilei din senin ,de la sold pana la genunchi si nici acum nu si-a revenit complet.

rog mult fetele care au patit sa imi spuna ce rezolvare au avut oare ar trebui schimbata doza de clexane?

14+

Stii ca si eu ma gandeam la acelasi lucru? De asta v-am si intrebat pe voi, fetele cu sarcina mai avansata, ca eu am fost debusolata tare cand am vazut ca pe langa ce probleme erau deja, a mai aparut si asta cu inima...pe forum nu v-am mai scris, ca am zis ca trece, dar am astazi 1 saptamana facuta de cand am intepaturi permanente in inima si mana stanga amortita si parca dor venele, nici nu stiu sa explic...M-a mai intepat inima de-a lungul timpului, am mai avut tensiunea oscilanta, dar sa ma doara in continuu atata timp, niciodata...
Si eu ma gandeam ca poate e ceva cu doza de Fragmin....o alta idee traznita mi-a venit azi, ca poate au iesit gresite analizele la mutatii si poate nu or fi chiar toate mutatiile in grafic, nu stiu ce sa spun...
Medrolul e f controversat, are si efecte negative f multe...nu stiu ce sa spun, dar nu l-as lua.
Iar cu Aspenterul luat zilnic ,nu am rezolvat nimic, ma doare in permanenta si cand stau si nu fac nimic. Dr Uscatescu , v-am spus, mi-a spus sa iau luni-miercuri-vineri Aspenter, ca sigur va trece, dar dc am luat 2 zile la rand, cum mi-a spus dr Albu, si degeaba, nu stiu ce altceva poate fi...
Altesa, imi pare rau, fetita, ca la tine sunt si carcei...am mai citit ca deficitul de magneziu poate da carcei in sarcina si poti lua magneziu separat, insa de calciu sa te feresti sa iei in sarcina , fara sa ai permiisune de la dr , ca am inteles ca mai ales din al treile trimestru de sarcina, poate provoca contractii. Dar asta numai cu calciu, magneziu ai putea lua linistita dc ai deficit la analize. La mine, analizele astea au iesit bune...
Poate mai vin fetele cu niste sfaturi...marti ma duc oricum la cardiologul dat de dr Albu, dar mi-e frica pt sarcina de tensiunea asta care acum e sus, acum e jos...

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Altesa si eu am slabit 2 kg in scurta mea sarcina, fara sa imi fie rau nici un minut, doar ca mergeam la toaleta mult mai des decat de obicei si cred ca am eliminat din surplusul de lichid retinut in organism.
pt carcei - iei deja MagneB6 ? cate pe zi ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Buna dimineata,

[b]Altesa
, acesta este link-ul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165449&whichpage=1
Imediat sub tema FERTILIZARE IN VITRO, ai tema ODISEEA SARCINII IN 40 SAPTAMANI.Intri, mergi la pagina 2 sau 3 si cauti BULGARASII DE IAN _ FEB 2012.Atunci trebuie sa nasti, nu?
Te prezinti, si intri in vorba cu fetele de acolo.
pe mine m-a ajutat foarte mult, deoarece toate aveam cam aceeasi varsta a sarcinii si ne-am confruntat cu probleme comune...
Intr-adevar, carceii sunt dati de lipsa de Mg, doar ca mi se pare un pic cam devreme la tine sa te confrunti cu problemele astea....

35+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Altesa, acesta este link-ul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=165449&whichpage=1
Imediat sub tema FERTILIZARE IN VITRO, ai tema ODISEEA SARCINII IN 40 SAPTAMANI.Intri, mergi la pagina 2 sau 3 si cauti BULGARASII DE IAN _ FEB 2012.Atunci trebuie sa nasti, nu?
Te prezinti, si intri in vorba cu fetele de acolo.
pe mine m-a ajutat foarte mult, deoarece toate aveam cam aceeasi varsta a sarcinii si ne-am confruntat cu probleme comune...
Intr-adevar, carceii sunt dati de lipsa de Mg, doar ca mi se pare un pic cam devreme la tine sa te confrunti cu problemele astea....

Mergi la inceput

Anastasia, tie nu stiu ce sa-ti raspund....nu m-am confruntat cu senzatiile astea, nici Fragmin nu am facut
In rest, cum se simte fata?Greturi, intepaturi...ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

multumesc cory .

fetelor ce sa fac cu piciorul asta ca nu s-a dezmortit de aseara si pana acum mie frica ca o sa ramana asa ,mie frica sa nu imi mai amorteasca si alte zone nu stiu ce sa fac si pe cine sa sun .

doamna U raspunde la tel ca la mail raspunde mai greu din cate am inteles.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

anastasia ce doza de medrol ti s-a recomandat zilnic?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Altesa,ai pm
Pupacei

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mami de MARIA IRINUCA

Mergi la inceput