FIV Dr. ALBU DRAGOS 37

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

angelica tin pumnii sa fie totul bine :)

eu am fost azi la amnio, nu a fost "teribil" desi odata ajunsa in salon am tras asa un bocet mic...gen "de ce sa mi se intample mie asta, in ce naiba ma bag:) "

dupa care mai o gluma cu asistentele, mai o barfa cu o colega de salon...si mi-am revenit.

e ok Silviu Predoi, foarte precis si expeditiv ... acum nu pot decat s ama rog sa nu fie proba contaminata si sa se poata face o analiza cat mai precisa si bineinteles sa fie totul bine.

am aflat cu aceasta ocazie si sexul bebelusului...este baietel :)

anna, la tine cum a decurs eco azi? :) hai spune-ne nu fi secretoasa :)

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maruscha80

angelica tin pumnii sa fie totul bine :)

eu am fost azi la amnio, nu a fost "teribil" desi odata ajunsa in salon am tras asa un bocet mic...gen "de ce sa mi se intample mie asta, in ce naiba ma bag:) "

dupa care mai o gluma cu asistentele, mai o barfa cu o colega de salon...si mi-am revenit.

e ok Silviu Predoi, foarte precis si expeditiv ... acum nu pot decat s ama rog sa nu fie proba contaminata si sa se poata face o analiza cat mai precisa si bineinteles sa fie totul bine.

am aflat cu aceasta ocazie si sexul bebelusului...este baietel :)

anna, la tine cum a decurs eco azi? :) hai spune-ne nu fi secretoasa :)

16+ cu

Angelica
, nu trebuie sa renunti nici o clipa la a spera, daca amandoi doctorii au vazut pulsatie, chiar dc e mic, da DD si ii da puiului si putere sa creasca
Maruscha, te cred ca erai foarte emotionata azi, acolo, daca ai mai si aflat tot pe loc si sexul, ca e baietel, emotiile s-au dublat... Sa fiti sanatosi amandoi si mamica si barbatzelul din burtica!!!!!
Astazi ar fi trebuit si Anna sa afle ce sunt puisorii, daca are si fetita si baietel, nu?

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui speranta2

Fetelor, mai stiti ceva de Babyblue?! Ma intreaba Rica de ea. Sper ca e ok!

Da, Speranta, stiu eu.
I-au micsorat treptat doza aceea de calmant"naspa".
Acum, am inteles ca nu mai face perfuzii deloc si practic asteapta sa nasca.
Daca nu naste pana miercuri, o provoaca.
Medicii au ajuns la 'ideea'asta, dupa ce a inceput sa aiba probleme si la al doilea rinichi.
Practic,acum bebelusul nu ar trebui sa mai aiba nicio problema daca vine
Deci....o sa va anunt cand va fi ziua cea mare...nu va uit

Speranta, iti urez succes si crede in sansa ta (stiu ca esti in focuri).

34+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

maruscha, ma bucur ca esti bine, sigur e si bebe bine, dar ai facut amnio asa ca sa fii sigura

eu practic am fost la consult azi, a fost o eco asa de 2 min sa vada ca sunt bine si a zis ca-mi zice ce sunt in aug la morfo, ca ecograful asta nu e asa performant, nu mi-a zis nimic lungime, greutate si chestii din astea
mi-a zis sa cvontinui acelasi tratam 1 elevit, acid folic 5mg/la 2 zile si 3 utrogestan (dar eu pun numai 2 de 2 sapt asa ca m-am saturat si oricum se scurge)

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

pai daca asta a fost tot, atunci ma programez si eu direct pentru morfo de 22 sapt.

fie vb intre noi si eu am mai rarit-o cu medicamentele, utrogestan iau o zi 2, in alta zi 3...elevit tot cam asa...iar acum fac si o pauza de clexane...cu asta nu ma joc insa acum cu amnio oricum a trebuit sa fac o pauza de 2-3 zile...

poate-si mai revine un pic burta mea...mai serile trecute am incercat sa-mi fac o injectie si a inceput sa iasa lichidul prin alta parte...foarte straniu...cred ca de la atatea injectii am devenit strecuratoare ..

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetele gravidutele eu am o problema cu greutatea si anume nu asimilez mai am o saptamana si fac patru luni si eu nu am luat decat 1 kg pana acum.

Ceea ce mi se pare ca ciudat ca luasem 3 kg dar am slabit adica dupa aici incolo ar trebuii sa pun nu sa dau jos nu?

Eu stiu ca poti slabi in prima parte cand ai greturi dar acum la aproape 4 luni? Plus ca nu am fost niciodata vreo slabuta adica sunt genul care ma ingras repede daca nu am grija ce mananc ,cand am ramas gravi aveam 67 de kg iar acum am 68 de kg.

Ma gandesc si trimit un mail doctorului ca mai am 10 zile pana ajung la eco de 4 luni si trebuie sA aflu o parere.

Voi gravidutelor toate cate kg a-ti luat pana la 4 luni?

14+

Mergi la inceput

Altesa, pe grilele de calculare crestere greutate in sarcina, la 14 saptamani nu esti decat 1 kg aproape mai slabutza. Ei dau acolo ca normal e sa ai 68,9-69, 3 kg. Esti doar cu 1 kg mai jos, dar eu vorbesc din grafice si cifre, ca din experienta nu pot vorbi. Dar iti spun fetele cu burtici mai mari, ca ele stiu la propriu

Mutatia -844G in gena PAI-I in stare heterozigota; Mutatia 677 C>T in gena MTHFR - in stare heterozigota; Mutatia 1298 A>C in gena MTHFR- in stare heterozigota

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Altesa - eu dupa 4 luni aveam 5 kg in minus, din cauza raului de pana atunci. Acum, cand sunt in luna a 7 a le-am recuperat si am mai pus 5kg. Dar Albu mi-a spus ca acum tb sa incep sa mananc mai mult, ca bebeii de acum in colo asimileaza cel mai mult. Asa ca incerc, eu niciodata nu am fost prea plinuta. Asa ca nu te ingrijora e normala greutatea ta de acum, ai sa vezi ca sa mai iei kg.
Pupici si sarcina usoara.

rammy 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Altesa, nu iti face probleme.
La noi, la odisee, sunt fete care mai au 1-2 saptamani si nasc, si nu au luat decat 1 kg.
Bine, acum nu este cel mai fericit caz (cel despre care ti-am spus mai sus), deoarece ar insemna ca tu slabesti, in timp ce bebelusul creste.Ei sunt smecherasi, isi iau fara sa ceara, din resursele corpului nostru
Nici eu nu mai stiu cat luasem la 14 S.
Te-ai inscris la odisee, sa vorbesti cu fete care au aceeasi varsta a sarcinii cu tine?

34+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Buna, fetelor. Mi-a raspuns dr Uscatescu si m-a chemat la control sapt.asta. I-am spus ce probl au aparut intre timp,plus sit. cu inima. Mi-a mai adaugat Medrol, 1 cps/zi si sa iau in continuare 3 Aspenter pe saptamana, Dr Albu mi-a spus initial ca nu e nevoie s ail iau, dar cum de o sapt. am probl si cu inima, mi-a spus ieri s aiau 1/zi Aspenter. Acum nu stiu cum sa fac, sa iau 1 Aspenter/zi sau 3 Aspenter/saptamana?
Fetele gravide sau care au nascut deja, care au avut mutatii, ati simtit in perioada de inceput a sarcinii intepaturi permanente de inima, adica sa va tina zi de zi, uneori cu tot cu mana stanga? Dr Albu mi-a spus sa fac si control cardiologie tot la Grivita cat mai repede posibil la un dr pe care mi l-a dat dumnealui, marti o sa ma duc si acolo.
Dar m-ar ajuta sa stiu dc sunt cat de cat normale starile acestea, daca ati patit si voi la fel in primul trimestru.

5+

Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput