FIV Dr. ALBU DRAGOS 37
Raspunsuri - Pagina 25
QiaoBing spune:
Angelica te inteleg prin ce treci si stiu ca nu iti este deloc usor sa accepti ceea ce ti se intampla. Sa stii ca si eu si sotul ne-am rugat ca mai bine sa nu mai raman, decat sa raman si iar sa se opreasca. este cumplit sentimentul ca nu poti sa faci nimic pentru puiutul din burtica ta. pe mine sentimentul acesta de neputinta m-a terminat atunci, dar m-am scuturat repede si a 2-a zi dupa chiuretaj eram la Fundeni si incepeam investigatii mai aprofundate, tratamente etc. cred ca acum esti deja la Albu, nu iti face iluzii ca are de unde sa iti dea raspunsuri. eu am vorbit atunci si cu el si cu geneticianul, hematologul, endocrinologul ... toti mi-au zis ca pot fi 1000 de cauze. asa ca doar am incercat sa elimin ce s-a putut din ele prin diverse investigatii si sa fac tratament de pregatire.
sper sa te linistesti cat mai repede si sa poti lua o decizie ce veti face in continuare.
Noi o sa incercam FIVul asta si cum nici financiar nici ca varsta nu cred ca mai apuc sa fac vreunul, am luat f in serios varianta adoptiei in cazul in care nu ne reuseste.
si ma gandesc la tine, sa iti dau putere sa depasesti momentul
Eu sunt cam tuflita in perioada asta pt ca pe 19 iulie aveam DPNul. Oricat as incerca sa nu ma gandesc la asta, nu pot. Si cum in curand vine si nepotelul ne incearca un usor sentiment de invidie cu toate ca stim ca si cumnata mea s-a chinuit mult pana a ajuns aici - a facut 3 FIV si un FET.
Edit: Ca sa nu mai zic ca Marinescu a programat-o pe cumnata sa nasca fix pe 29 cand eu fac histeroscopia (avea DPN 10 aug), asa ca o sa ma duc singura, pt ca sotul o sa fie cu familia lui pe holuri la maternitate. Oare o sa pot conduce dupa sau mai bine sa ma duc fara masina ?
hai ca v-am impuiat capul
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
aristica spune:
qiao aseara a aparut si la mine ciclosul, am sunat la medlife, am dat sms catre grizonat si acum astept telefonul celor de la mmf sa vad cand ma programeaza pentru histero.
Eu as vrea sa merg maine sa recoltez si hormonalele de ziua 3. Ca am un feeling asa, ca in septembrie o sa fiu punctionata...si ajung la vorba de acum cateva luni, cand ma intreba maria: Noi cand mai ramanem insarcinate? ...si-i raspundeam> In toamna...deci, parca-parca am o viziune cum ne luam de manute si facem un cerc al gravidelor de toamna...si-asa o sa spun eu ca am copchil bahhic, facut la betie cu vin proaspat...te bagi la un astfel de copchil?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
QiaoBing spune:
aristica daca e vin rosu de tara, la un paharut ma bag si eu
sa-mi zici cand te programeaza. ai vb cu Lucia Vaduva ?
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
aristica spune:
Nu. nici nu stiu cine este aceasta vaduva. am vorbit direct la receptie, cu o fata care mi-e draga.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
QiaoBing spune:
si cele de la receptie o suna pe ea
Anastasia_7 spune:
Qiao, dar dc sunt in aceeasi zi programarile, oricum sotul tau nu o poate ajuta cu nimic la nastere pe cumnata ta...vine el cu tine sa iti faci interventia si apoi, mergeti voi amandoi la maternitate....ce e asta, cum sa te duci singura,?!
De fapt, altceva vreau sa spun,dar nu stiu cum, ca sa nu se inteleaga gresit; chiar daca te-ai descurca singura dupa interventie, daca si sotul tau este liber in acea zi, mai bine si mai firesc, mai normal este ca el sa vina cu tine, ca apoi la maternitate puteti merge impreuna imediat ce termini tu sau a doua zi,cel tarziu,oricum nu poate ajuta cu nimic la nastere si fix in ziua aceea...
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
6+
Anastasia_7 spune:
Da, Mariped, e frumoasa, sunt dragalasi , mititeii. Ma rog sa le fie bine toata sarcina, sa creasca sanatosi si frumosi.
Sunt cu capul in cutie acum, cu tragedia Angelicai,nu imi vine sa cred prin ce calvar trebuie sa treaca.
M-a luat si pe mine frica cu mutatiile astea. Eu credeam ca dc se face tratament, injectii, etc si sunt descoperite la timp, e suficient, orice tragedie din cauza lor, a mutatilor, poate fi evitata total...
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
6+
Anastasia_7 spune:
Am fost si la Fundeni, dar tb sa revin la 17 pt rezultate.
O sa mai am un hop, cu RH negativ...mi-a spus asistenta Taru, mi-au spus ca mai astept vreo 2 sapt. maxim si apoi sa avem si probl. asta in vedere. Sper sa nu mai apara si altceva, ma rog sa fie bine.
Parintele Arsenie Boca
6+
QiaoBing spune:
ei, Nasti, sotul in principiu nu e liber nici cand doarme, asa ca s-ar putea ca nici pe 29 sa nu poata fi prezent atat cat ar vrea. mi-a zis insa ca vrea sa fie pe pozitii, sa filmeze evenimentul. ma rog, nu nasterea in sine, dar tot ce se intampla legat de ea. cum pe ea a chemat-o acolo la 7.30 si eu am programare la 13.30, mai mult ca sigur ca o sa facem un "sincron", eu o sa vad pe ecran ce am pe dinauntru, iar ea o sa tina in brate ce a avut inauntru.
asa ca nu am decat 2 variante, ori ma rog sa imi iasa rezultatele repede si poate o fac pe 28, ori ma cam descurc singura pe 29. de asta intreb fetele care au facut daca pot sa conduc dupa sau las masina si iau un taxi.