Strugurasi de Sept-Oct 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

ionela bine ai revenit mamico, ma bucur ca esti bine si tu si bebe

jade sa treaca zilele care nu au ft bune, sper ca esti bine si asteptam rez de la medic miercuri. Ce face masaluta?

lore vezi ca Doamne Doamne nu te lasa, va fi bine, si ai sa ajungi la 38 de saptamini, ai sa vezi.

Fetelor eu cam intru in panica in ultimul timp cind ma gindesc la nastere, am inceput sa mi fie frica nustiu de ce pina acum nu am avut asa ceva dar acum mii frica de ceza daca nu se intoarce bebe si de naturala daca am sa pot...cumva trebuie sa nasc copilu.

Cea mai fericita mami 32 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Marryan

27+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

sunt ok fetelor
am avut si zile mai bune dar asta e...
miercuri merg la dr

seidana , scuze , eram la dentist cand ai sunat

_

30 +

Le accept pt ca ti-am vazut nasucul..

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

fetele....cum suportati caldura? eu sunt vraiste, azi chair mi-a fost rau si m-am speriat,ca de obicei,ca asta e primul lucru pe care=l fac,sa intru in panica..am fost la paita pe la 11, totul a fost ok,si cand am ajuns acasa, cum a patit si Hayat, curgeau apele pe mine si nu mai aveam aer...si ma luau yoate ametelile si nu mai vedeam bine..am mancat o lingurita DE ZAHAR SI MI-AM PUS VENTILATORUL , ACU MI-AM MAI REVENIT..DAR AM O STARE NASPA RAU..NICI NU POT MANCA..
sei, stau la parter,si e umbra toata ziua,dar dupa weekendul asta de 37 gr..s-a incalzit rau si in apartament

si mie mi-au aparut niste vergeturi,dar foarte vagi,pe o parte a burticii, d'abia se vad , dar io stiu Andr@,ca dupa nastere dispar..sper...
Jade, ma bucur ca esti bine

o sa ma uit si la pozele de la intlanirea voastra fetele

Lali, mi-ar palcea s aimi confectionez singura slingul, asa cum ai facut tu,si wrapul de asemenea,dar mie mi se pare cel mai comod caruciorul...
aveti grija cu caldura asta fetele, pooooop

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marryan

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Maryan.. si eu am dureri ca la menstruatie.. si cand preced o contractie ma speriu de numa....
Ma bucur ca esti bine... si abia astept pozele...

abia acum am vazut apelu, multumesc fetelor ca va ginditi la mine

seida , nu am rabdare nici eu sa o vad va fi alba , dureri ca la mentra ... stii eu am mai practicat un fel de intarire a burticii parca si cu sufocare fara aer nustiu ce este data viitoare am sa interb medicul, ca nu mi sa repetat de fr multe ori dar ma cam speriat....

curind am o nunta pe 22 iulie la niste americani si eu nu am cu ce sa ma imbrac nu imi vine nimika din rochiile care le am dati ceva idei cu ce sa ma imbrac, nunta va fi untrun hotel de 5*

Intariturile alea de burta fara aer sunt contractiile... insa ai grija daca sunt dureroase anunta medicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

off Marryann, te inteelg, pt ca si eu sunt la fel in utlimul timp, mi-e o frica de mor,pana la panica,si de ceza,si de naturala..si sunt asa d eirascibila din cauza asta, plang daca sot imi arata un deget.....dar na, o sa fie bien atunci, o sa vezi..o s ane gandim ca o sa il avem pe bebe in brate si o sa fie mult mai usor

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Telefonul asta e stupid..
Marryan si mie mi se taie respiratia..
JADE ne bucuram ca esti bine. Si nu fi necajita ca mai un pic si trebuie sa primesti bb cu zambetul pe buze..
Si mie mi-e cald, nu mai stiu ce sa fac..unde sa merg ca peste tot mie cald.

27+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Hi!Hi!Hi De-acu' e prea tarziu sa ne mai fie frica de nastere Vrem nu vrem... tot nastem. Asa radea de mine dr de la prima sarcina: auzi Ionela?1 da nu e cam tarziu sa te razgandesti si sa nu mai vrei sa nasti??
Ia sa vedeti voi cum la o sapt dupa nastere abia de va mai amintiti ca ati nascut. La ceza nu stiu cum e , dar la nastere naturala se blocheaza oarecum constientul si va autoprotejati de durere. Plus organismul care si singur se apara de dureri.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu

Mergi la inceput

Marryan.. o sa fie bine.. vei putea naste.. daca nu dr te baga la ceza.. va fi bine totul vei vedea.... , eu sunt asa relax ca nici de nastere nu mai imi e frica nici de nimik.. imi e frica sa nu fie pb cu bebe , dar aici ne lasam in mana Domnului si ne rugam Lui sa ne dea o fetita sanatoasa... de cand am visat-o zau ca orice ar fi nu ar fi prea greu daca o sa tin minunea sanatoasa in brate...

Ionela..
eu nu ma informez atat si nici nu vreau.. de ce?pt ca in orice gasim ceva rau de vrem asta.. sunt mii de femei nascute cu epidurala, nu zic ca nu sunt cazuri de exemple proaste dar nu ma gandesc la ele... apoi nu imi impui capul cu studii si tot felul de chestii.. nepotica e nascuta cu epidurala si e un copil sanatos si destept, eu sunt cu ceza si ma consider normala, mai mult e si voia Domnului..
De ar fi ca caut nod in papura as gasi in orice de la aerul pe care i; respir la toata viata in sine...
Nu zic ca nu e bine sa fii informat, sunt insa in domenii in care nu am competenta ma las pe mana unor oameni care stiu ce vorbesc , de asta caut persoane de incredere langa mine.. La inceput nu concepeam nasterea fara ceza, insa uite ca dr potrivit mi-a dat atata incredere incat nu numai ca nu ma intereseaza cum nasc dar nici frica nu imi e ..

Jade . ce ti-a facut dentistul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

Citat:

Maryan.. si eu am dureri ca la menstruatie.. si cand preced o contractie ma speriu de numa....
Ma bucur ca esti bine... si abia astept pozele...

abia acum am vazut apelu, multumesc fetelor ca va ginditi la mine

seida , nu am rabdare nici eu sa o vad va fi alba , dureri ca la mentra ... stii eu am mai practicat un fel de intarire a burticii parca si cu sufocare fara aer nustiu ce este data viitoare am sa interb medicul, ca nu mi sa repetat de fr multe ori dar ma cam speriat....

curind am o nunta pe 22 iulie la niste americani si eu nu am cu ce sa ma imbrac nu imi vine nimika din rochiile care le am dati ceva idei cu ce sa ma imbrac, nunta va fi untrun hotel de 5*

Intariturile alea de burta fara aer sunt contractiile... insa ai grija daca sunt dureroase anunta medicul

tu vb serios ca s contractii?....doamne dar eu le am cam de o luna asta 1-2 pe sapamina...acum se intetesc...off Doamne ajuta-ma sa ajung pina la 38 de saptamini

Mergi la inceput