Strugurasi de Sept-Oct 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Plec la oras...
Faceti capitol nou la 20 pagini da?

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

off Marryann, te inteelg, pt ca si eu sunt la fel in utlimul timp, mi-e o frica de mor,pana la panica,si de ceza,si de naturala..si sunt asa d eirascibila din cauza asta, plang daca sot imi arata un deget.....dar na, o sa fie bien atunci, o sa vezi..o s ane gandim ca o sa il avem pe bebe in brate si o sa fie mult mai usor

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

zubi chiar mii frica, mai ales ca seidana mia zis ca intariturile de burta care imi taie respiratia sint contractii

Cea mai fericita mami 32 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Si eu ma topesc de cald desi in casa am reusit sa mentin 25 de grade. parca tot ma sufoc.

De o vreme incoce...de cand a mai crescut uterul si mai fac cate o contractie se umfla locul unde am fibromul...si se cunoaste atat de bine prin abdomen... e tare si f mare.

acus tre sa ma pregatesc sa trag o fuga prin oras cu sotz...sper sa nu mor de cald...

Oana 29+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

MARRYANN nu te speria ca aproape toate avem contractii, majoritatea sunt normale..Cel mai important e sa nu te panichezi ca atunci devin mai puternice..
Nu mai fiti speriate fetele ca pe toate ne asteapta nasterea, intr-un fel sau altul..concentrati-va pe ziua cand o sa va tineti copilasii in brate.

27+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

a salvat cineva reteta seidanei de salata de dovlecei???? ca nu stiu la ce apg sa o caut acuma...am nsite dovlecei si nu stiu ce sa fac cu ei,in afara de pane si ciorbita...ca astea le-am tot facut

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Sei, probabil ai dreptate in ce priveste informarea si cu siguranta increderea in medic e foarte importanta
Marea majoritate a informatiilor pe care le am eu le-am acumulat abia dupa ce l-am nascut pe Mihnea in cautare de raspunsuri.... si mare parte inainte de a planui aceasta sarcina. Nu am avut o experienta negativa la prima nastere. Ce e clar e ca SCOPUL FIECAREIA DINTRE NOI E SA NASTEM COPII SANATOSI SI SA FIM SI NOI SANATOASE.

Gata, nu mai revin la subiectul anestezie

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

a salvat cineva reteta seidanei de salata de dovlecei???? ca nu stiu la ce apg sa o caut acuma...am nsite dovlecei si nu stiu ce sa fac cu ei,in afara de pane si ciorbita...ca astea le-am tot facut

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

Salata de dovlecel e cam asa:
iei un dovlecel, il cureti sau nu de coaja si il ai pe razatoarea mare , presari sare si lasi sa lase apa, apoi scurgi bine de apa si pui intr-o tigaie incinsa cu ff putin ulei si lasi putin sa se fiarba/caleasca sub capac ( putin incepe pana mai scade din apa si e cam fiert - nu prajit oarecum fierbe in suc propriu).. poti si sa iei dovlecelul sa il tai cuburi si fierbi in apa cu sare, apoi sa il scurgi si pasezi insa mie mi-i se pare mai apos asa..
Faci putinaa maioneza amesteci cu smantana sau iaurt ai tare , adaugi usturoi pisat ( sau mujdei dar nu apos) , poti toca marunt o eceapa alba ( eu toc), pui sare piper dupa gust, daca iti place marar proaspat si mmmm... seamana cu salata de conopida dar toata lumea a zis ca e multtt mai buna, dovlecelul e mai dulce.. a sa lasi la frigider mie nu imi plac salatele de genul calde..

Zubi, asta este reteta lui Seidana. Pofta buna!!!

27+ cu minune de

Mergi la inceput

Hayat, saru'mana mult de tot, de cand urmaream sa imi raspunda si mie cineva,ca vroiam sa am apuc si nu stiam cum

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

fetele, voi ce mai faceti, zaceti de caldura? io ma apuic de gatit, musaca de cartofi si salata aia de dovlecei:)...dar va dati seama ce chef mai am cu niste calduri, mi-e o lene,macar mi-am mai revenit un picut,nu ma mai simt asa rau

Zubi, mami32+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

la dentist am facut o mare branza
nu mai are ce sa mi faca la ea , este vb despre o masea de minte care este f cariata si trebuie musai scoasa
nu mi a facut nimic la ea , decat mi a pus niste ciment sa mi astupe gaura
cand ma hotarasc , trebuie sa ma duc sa mi o scoata
numai ca acum in sarcina nu vreau , mai ales ca eu fac si anticoagulante iar o hemoragie pe scaun la dentist este fix ce mi ar lipsi
asta e , n am ce face decat sa ma rog sa nu ma ia durerile

marryan , si eu am contractii si dureri si tot ce vrei
asta e , ce sa facem , nu toate suntem norocoase sa avem o sarcina usoara

vreau sa vad si eu botoseii de la hayat , plizzzz

_

30 +

Mergi la inceput