Strugurasi de Sept-Oct 2011 (83)
Raspunsuri - Pagina 17
stefy13 spune:
Si eu ma confrunt cu dureri de spate, insa na ... sarcina apasa pe coloana si nu prea avem mare lucru ce face, decat sa ne obisnuim cu ele. Ce ma termina pe mine sunt insa durerile cauzate de hemoroizi. Uff ca nasoale mai sunt si astea.
+30 
seidana spune:
Didiana... nu raspunde la telefon...
LORE ma bucur ca esti bine.. tin pumnii la control si astept vestile bune...
Nici eu nu am vergeturi.. adik ceva de samanta am de la slabitul celor 40 kg, insa atat.. nimic nou ![]()
32+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
ionelamaria spune:
Am adormit cupil, am papat( mititica de mine...) si am revenit sa va citesc
Despre vergeturi, eu incep sa cred ca tine si de gena ceva. La prima sarcina ma dadeam in disperare cu ulei si nu am facut vergeturi. Acum, abia m-am apucat sa ma dau
dar tot nu am( inca
)
Nu va stresati cu ele. Le facem de la atatea chestii... oscilatiile in greutate in general. Acum macar sunt pentru o cauza nobila.
Sarcina trecuta m-a intrebat sotul la ce ma tot dau cu ulei si i-am explicat eu serioasa ca sa nu fac vergeturi. Hm, l-am lamurit apoi ce-s alea ( ceva poze pe nea'gugle) ... la care el: beeee, ce urate sunt! Sper sa nu faci! Asa m-am enervat
. I-am dat tricoul jos si l-am dus la oglinda ( el nu a fost nicicand gras , dar a crescut in adolescenta brusc) si i-am aratat pe soldurile lui in spate: No, Mai mult decat sa arate burta mea ca spatele tau nu are ce sa se intample.... A mutit si nu a mai spus nici passss....
da eu n-am de la sarcina, inca, am de la ceva oscilatii in greutate in adolescenta, tot pe solduri, ca si sotul![]()
marryan, sper sa primesti exact cer ti-ai dorit pt bebe
Cantitatea de lichid se masoara la eco sa vada daca e suficienta. Ea poate scadea si de la deshidratare, nu doar de la pierderi de lichid prin fisuri de membrane. Ba mai mult, daca te hidratezi corect, cantitatea de lichid se regenereaza indiferent de modul cum e pierduta ( acum nu garantez ca s-o regenera tot lichidul dupa ce l-ai pierdut tot printr-o fisura de membrana
ca aia nu se mai repara si tot curge)
Seidana, stii ce ma enerveaza pe mine la medicii astia anestezisti ( in frunte cu varul meu , care e medic foarte bun anestezist). Ca iti prezinta situatia rozbonbon. M-a privit ca o ciudata cxa am nascut prima oara fara anestezie ( nascand in spital de stat putea veni el sa mi-o faca, chiar daca el lucrereaza la alt spital. Surorii lui el i-a facut la ceza). Acum, cand dupa discutia cu el despre riscuri i-am spus ca nici daca ma plateste eu nu fac anestezie.... mai avea putin si isi facea cruce. In fine... ideea e ca orice argument i-am adus el imi spunea ce mult: ei , se intampla, dar rar.... nuuuuu copiii nu sunt afectati, rare cazuri am auzit.... etc. Cand i-am cerut sa-mi dea si mie studiile alea medicale despre riscurile asupra copilului sa le vad.... mi-a raspuns ca na... sunt in studiu... Sunt facute... dar daca era riscant ei nu faceau
. Stai frate, ca e vorba de copilul meu.... deci ma bazez pe :"din ce stim noi nu se intampla, sau se intampla rar?"Multumesc atunci.... sa-si faca el.
Na, acum eu sunt mai asa... La prima nastere am vrut anestezie numai daca nu rezist. Pe la dilatatie 7-8 am intrebat timid de anestezie...( nu foarte convinsa ca vreau.... ) dar era prea tarziu. La dilatatie 2-4 ( parca asa se face) , daca respiri ok, asculti moasa, te plimbi .... etc... faci fata chiar daca nu e usor. Mai tarziu e prea tarziu pentru anestezie
ca prinde calumea dupa ce nasti
.
In fine, eu nu vreau anestezie , desi am nascut pe cale vaginala fara anestezie prima oara . Nu vreau anestezie pentru ca, desi efectele n-or fi mari asupra copilului, eu tot cred ca il "atinge", asa ca , daca n-am murit prima oara... supravietuiesc eu si acum![]()
Nu mai citesc sa corectez ca stau incomod
Mami fericita de
Mihnea (14.11.2009 ) acum
24+ cu
didianana spune:
Of fetelor asa ma enerveaza telefonul asta..ma chinui sa trimit un mesaj ca lumea de mai bine de o ora.
Nu va ingrijorati, o sa va dati seama daca se fisureaza membranele. Se scurge un lichid apos, ca si cum ai urina fara sa te poti abtine.. Iar daca se rup atunci sigur iti dai seama..
Eu azi i-am explicat baiatului meu ca BB o sa vina in curand si ca o sa lipsesc de acasa cateva zile..off am niste emotii...si timpul trece asa incet..
27+ si mamica fericita de
3+ anisori
didianana spune:
Dar oare ce o fi cu Jade?de cate zile nu a intrat? Sper sa fie totul bine..
27+ si mamica fericita de
3+ anisori
JadeJador spune:
sunt ok fetelor 
am avut si zile mai bune dar asta e...
miercuri merg la dr
seidana , scuze , eram la dentist cand ai sunat 
_
30 +
marryan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ marryan welcome si eu sunt cu durerile de spate la apel, dar ce sa facem, mult a fost putin mai e, si acusi avem minunile in brate ![]() ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() 32+ ![]() |
andr@
te inteleg perfect.Cea mai fericita mami
32 + cu 
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
Hayat_Kh spune:
| citat din mesajul lui JadeJador sunt ok fetelor ![]() am avut si zile mai bune dar asta e... miercuri merg la dr seidana , scuze , eram la dentist cand ai sunat ![]() _ 30 + |

27+ cu minune de
marryan spune:
| citat din mesajul lui seidana Maryan.. si eu am dureri ca la menstruatie.. si cand preced o contractie ma speriu de numa.... Ma bucur ca esti bine... si abia astept pozele... 32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
abia acum am vazut apelu, multumesc fetelor ca va ginditi la mine
seida
, nu am rabdare nici eu sa o vad va fi alba , dureri ca la mentra ... stii eu am mai practicat un fel de intarire a burticii parca si cu sufocare fara aer nustiu ce este data viitoare am sa interb medicul, ca nu mi sa repetat de fr multe ori dar ma cam speriat....curind am o nunta pe 22 iulie la niste americani si eu nu am cu ce sa ma imbrac nu imi vine nimika din rochiile care le am

dati ceva idei cu ce sa ma imbrac, nunta va fi untrun hotel de 5*Cea mai fericita mami
32 + cu 
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
My angel says: "start moving, so I can start blessing"
andreea_t spune:
Buna ziua burtici dragi
,
Jade - ce emotii ne-ai dat. Meriti putina bataita
Ma bucur ca esti bine
.
Fetele ce merg la control sa aveti parte numai de vesti bune
!
Ce caldura, vai, ce caldura...ma topesc...Mai si lucrez, dar parca fara spor, am de terminat fise de post si criterii de evaluare pentru toata echipa pana joi si eu abia am schitat cate ceva

Mi-a atat de foame si frigiderul este gol, sotul plecat cu treaba la al doilea job...trebuie sa gasesc ceva pe acolo sa incropesc de o masa ca nu mai pot de foame.
De Elly mai stie cineva ceva, nu a mai intrat de mult timp.
Elly pe unde esti?
multi 

burtici
31+
Doamne iti multumim!