Strugurasi de Sept-Oct 2011 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

aaa.. si Dbunny se vede ecografic daca lichidul e mai putin sau sunt fisuri.. si eu am avut stresul asta mai acu cateva sapt si mi-a aratat dr care e lichidul si toate cele

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Buna fetelor!

Raportez si eu +9,5 kg la 30s. Cred ca 0,5 kg mi se trage de la gratarul de aseara, facut asa mai pe racoare si de la porumbul copt.

+30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna ziua burticute azi facem si noi 32 sapt si mergem si la control, sper sa fie bine bb eu la km am ramas cu aceleasi, faina idee seid bafta tuturor celor care merg la control si felicitari celor care au fost si sunt ok si eu cu marea caldura, toata ziua sunt apa din cap pana-n picioare, stare de nervi de mor si indispozitie; in rest, mai nou am inceput sa plang de vergeturile de pe burta ce-mi apar, am crezut ca lesin cand am vazut ce mi-a iesit voi cum stati cu ele? aveti?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

salut mamicutelor

venim si noi la apel abia astazi dupa o perioada de odihna si plimarici pe la rude

noi suntem binisor, me miscam detul de activ, dimineata are greafic la 7 se trezeste si face gimnastica

durerile nu imi trec si spatele si bazinul si tot

am citit printre rinduri dar nu am retinut mai nimika

astazi primesc comoda printesei si am sa pun poze cu ea pe grup

la noi e fr cald eu nu mai pot deja fac dus de N ori pe zi

Cea mai fericita mami 32 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

marryan welcome si eu sunt cu durerile de spate la apel, dar ce sa facem, mult a fost putin mai e, si acusi avem minunile in brate

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Seidana lasa 32 spat ca nu stiu cum evolueza bebe in continuare. DPN-ul mi l-a lasat doctora tot ca la inceput la 30 august.

Andraeu nu am nici o vergetura sau nu stiu sa le recunosc , insa nu se vede nici o modificare a pielii pe burta sau pe sani.
O sa vad dupa nastere daca am sau nu. De uns ma ung cu creme normale dupa fiecare baie insa nu exagerez, ce-o fi o fi acum.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Maryan.. si eu am dureri ca la menstruatie.. si cand preced o contractie ma speriu de numa....
Ma bucur ca esti bine... si abia astept pozele...

32+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Fetele ati vorbit cu Jade?

27+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

raluca esti o fericita; si eu ma dau inca de la 6 luni cu ulei de masline in fiecare seara pe burta si sani; pe sani nu am nimic dar pe burta am cate 4-5 taieturi stg/dr; vergeturile sunt asa ca si cum te-ar fi taiat cineva numai ca sunt vinete si se intind pe masura ce creste burtica

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

salutare.
noi pasim intr-a treia saptamana de repaos la pat, ne bucuram ca am ajuns pana aici si ca bebelina sta inca in burtica cuminte. Ginypralul pare a-si face efectul pt ca sunt mai rare contractiile iar presiunea pe care o simteam jos s-a mai potolit, acum ma simt mai... vrednica. :) mergem astazi la control si sper sa fie bine si colul sa nu mai fi continuat procesul de scurtare.
imi pare rau ca nu mai pot fi activa pe forum , sunt sigura ca ratez discutii interesante.
am vazut ca Jade nu a raspuns la apel . sper sa fie bine.

va pupic pe toate.

Lori 32+ fericita cu Mara

Mergi la inceput