Brumarei nov.dec.2011 (44) - Ne rugam pt Lia73 !
Raspunsuri - Pagina 3
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Nasol pt. ea atunci ca tre' sa stea restul lunilor in spital!! Oooff, dar daca e spre binele ei, atunci sa fie bine in continuare!! Nu i se poate duce un laptop ca sa mai palavrageasca cu noi? ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
O vestuta pentru David
abramburika spune:
Ok, multumim pt. tot, vesti si intentii bune!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
corina_s spune:
prin toate librariile am vazut la standul de bebelusi cartea: mama si copilul de Capraru
voi o aveti? v-a ajutat?..ca nu stiu daca sa o cumpar sa ma mai documentez si eu
17+
abramburika spune:
Daaaa, o am, e cartea de capatai in cresterea copilului . Daca ar fi sa mi-o iau acum, nu as mai face-o. Nu mi-a folsit cine stie ce, sfaturile de pe-acolo nu prea se mai potrivesc cu realitatea (cel putin nu cu conceptia mea de crestere a copilului, mai AP asa ) si pana la urma chiar primeaza instinctul matern atunci cand e vorba de vreo problema.
Iar sfaturi poti gasi ff bine pe net cand ai vreo nelamurire. Parerea mea. Mi se pare ca o gasesti si in format electronic pe net. Ca sa o rasfoiesti un pic si vezi apoi daca iti este chiar de folos.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
carola spune:
cris, daca ii duci laptopul ii trebuie si un net mobil. i-l pot imprumuta eu pe al meu de la Vodafone ca si asa nu il prea folosesc si il platesc mai mult degeaba.
21+
www.flickr.com/photos/carola456
miereamara spune:
Corina sunt multe alte carti mult mai bine documentate decat Capraru. ti-as recomanda Dr. Sears...mie nu mi-a placut deloc Capraru, e invechit chiar daca a reeditat cartea.
Tot incerc sa scriu ceva de cateva zile
Cupilu' mare e bolnavior si nici eu nu m-am simtit bine zilele astea, ieri l-am carat in brate cam un sfert de ora (are 15.5 kg) si cand am ajuns la servici imi tremurau picioarele si aveam burta pietroi.
M-am dus rapid acasa si am dormit 4 ore.
Ma bucur enorm ca Lia e mai bine! Sper sa nu mai aiba probleme si sa fie amandoi sanatosi!
Cupilu' mic din burta misca in continuu.
Firicel si Dinalaura, La Multi ani fetelor1 Sa fiti sanatoase si sa aveti copii sanatosi si nastei usoare!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carola cris, daca ii duci laptopul ii trebuie si un net mobil. i-l pot imprumuta eu pe al meu de la Vodafone ca si asa nu il prea folosesc si il platesc mai mult degeaba. 21+ www.flickr.com/photos/carola456 "Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie |
Fetele de la odiseea mea sunt foarte multumite de cartea lui Capraru.
Acum depinde si de principiile,convingerile fiecareia.
Oricum,nu cartile cresc oameni,cu mamele
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
O vestuta pentru David
madabout2003 spune:
Corina daca nu ma insel cartea lui Capraru am trimis'o eu in folderul documents, pe emailul comun! Sincera sa fiu nu am rasfoit'o, dar sunt tot acolo altele care mi'au placut mai mult!
Ma bucur ca Lia si bb au trecut cu bine de interventia asta, sper ca totul sa se fie ca la carte de acum incolo!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 16+
cris_09 spune:
Incercati si "Copilul-fiinta divina dar neanteleasa" de Maria Montessori
sau
"Comunicarea nonviolenta-un limbaj al vietii"
Acum cat mai aveti timp
O vestuta pentru David
zguby77 spune:
Daca imi dati o adresa de mail pe PM va trimit cartile:
Elizabeth-Fenwick-Mama-Si-Copilul-carte-completa si
MAMA SI COPILUL-EMIL SI HERTA CAPRARU-EDITURA MEDICALA 1984
in format pdf