Brumarei nov.dec.2011 (44) - Ne rugam pt Lia73 !
Raspunsuri - Pagina 4
corina_s spune:
brambu, cris, miereamara multumesc de recomandari
miereamara, sanatate prichindelulul, ai grija si de tine
mada, am descarcat vreo 2 pdf-uri sa le "rasfoiesc"..dar pe asta nu am zarit-o pe acolo
zguby77 ti-am trimis PM
17+
alinuknuknuk spune:
Hei ce ma bucur pt LIA! Nu e tocmai usor ca trebuie sa stea in spital, dar tot raul spre bine!!!
carola eu de la prima eco am avut IR-urile mari aproape de limita maxima, la cea de-a doua eco mai scazusera putin, dar tot spre limita maxima bateau. Dr de la eco si dr meu gineco au zis ca deocamdata nu sunt motiv de ingrijorare. Mi-a dat aspenter 1/zi.
Tu ce tratament ai pt asta?
19+
carola spune:
alinuk, suntem diferite . ia in considerare faptul ca eu am o sarcina pierduta, bebele era in suferinta fetala, lichidul era scazut. din acest motiv dr le urmareste si se ingrijoreaza ca sunt mari. pentru ca din cauza IR-urilor mari bebele poate intra in suferinta fetala. avand in vedere ca nu s-a descoperit un motiv al pierderii sarcinii trecute, dr a presupus ca asta ar fi motivul. este normal ca IR-urile sa fie mari la inceputul sarcinii, dar la mine erau ingrijorator de mari.
eu iau aspenter 1 la 2 zile, innohep de 0,35 no spa, scobutil, magne b6 si folowise (pe asta nu l-am mai luat cateva saptamani, dar il reincep acum ca m-am speriat).
21+
www.flickr.com/photos/carola456
corina_kelly spune:
buna fetelor!
firicel, multa sanatate si fericire, si un bebe perfect!
lia, nu pot sa-mi inchipui asemenea durere, numai bine si ne rugam pt tine...
noi am venit de la echo si...surpriza! baietelului i s-a resorbit putza! peste 90% fetita, totul bine, activa, si incapatanata, k nu ne-a lasat sa-i vedem fata la 4D. nu pot sa va descriu cat ma bucur! am vrut fff mult o fetita...sper sa nu-i creasca cucu la loc, k innebunesc! nu conteaza, sanatos sa fie!!
deci, sa-mi modificati caruciorul din lista, va rog ma duc sa chefuiesc! pe cuvant!
Mami de Serban(28.09.2009) si 17+ cu
alinuknuknuk spune:
carola multumesc pentru raspuns! trebuie sa fii optimista!totul o sa fie bine!
zguby si eu ti-am lasat PM!
19+
corina_kelly spune:
si apropos de carti, mie mi-a fost f utila dr.spock-esential pt bebelusul tau. oricum, cum zicea si brambu, instinctul e cel mai important
Mami de Serban(28.09.2009) si 17+ cu
miereamara spune:
Corina, ce surpriza!!! Acum du-te la cumparaturi:)
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator