Brumarei nov.dec.2011 (44) - Ne rugam pt Lia73 !
Raspunsuri - Pagina 5
miereamara spune:
Mie nu mi-au masurat niciodata rezistenta pe artere, asta nu se face aici decat daca ai probleme, vad ca medicii sunt super relaxati, prea relaxati uneori
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Tiny baby gator
anna-mama spune:
Corina, felicitari pt micuta, super!
Lia, ce ma bucur ca e totul bine, ma rog pt voi in continuare sa ajungeti cu bine la termen, pt pui nu mai conteaza ca sunteti in spital atata timp cat sunteti sanatosi Ar fi tare frumos sa accepti laptopul si sa stai la palavrageala cu noi, ar trece mai usor timpul
Cris, multumim inca o data pt tot ce faci pt Lia si pt faptul ca ne tii si pe noi la curent cu vestile Bafta maine!
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 16+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
raluci_b spune:
Saluti fetele,
Am revenit dupa o saptamana de pauza net adica am avut cateva fire dar slabe.
Incerc sa vad ce recuperez, pana atunci am schimbat semnatura, adica am adaugat carucior.
Va pup
tanti mama lu' Remus Andrei(8 nov '09)
si-a facut treaba, 17+cu
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corina_s prin toate librariile am vazut la standul de bebelusi cartea: mama si copilul de Capraru voi o aveti? v-a ajutat?..ca nu stiu daca sa o cumpar sa ma mai documentez si eu 17+ |
exact cum zice Brambu, mi s-a parut complet depasita, am luat-o si eu!... chiar nu mai sunt de actualitate multe chestii... netul este pliiin de informatii actuale, sunt o gramada de site-uri bune...
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corina_kelly si apropos de carti, mie mi-a fost f utila dr.spock-esential pt bebelusul tau. oricum, cum zicea si brambu, instinctul e cel mai important Mami de Serban(28.09.2009) si 17+ cu |
si mie mi-a placut! si da, instinctul e esential.. plus ca practica bate teoria!
PS: deci fetita, super:))
luny spune:
si daca vreti sa mai cititi ceva despre cum sa ne descurcam cu copiii, eu va recomand 'attachemnt parenting'
gasiti aici
http://attachmentparenting. ro/cms/front_content.php?idcat=3
am last spatiu intre . si ro, ca nu ma lasa sa postez, bleah...
arleza spune:
Ce bine ca Lia a iesit cu bine din operatia de cerclaj.
LUNY,felicitari pt bebele in grafic.Vacanta placuta acum!
CORINA KELLY pai pana la urma daca tu te bucuri ca bebe e fetita atunci e bine.Sa fie sanatoasa.
CAROLA,nasol cu IR-urile aslea mari(nici nu stiu ce sunt)dar te admir a lot,ca incerci sa nu te panichezi.
Vroiam sa te intreb si eu ceva.Tie la cat timp iti trec contractiile dupa ce faci nos-pa si scobutil injectabil?Eu astazi aveam contractii(dureri ca la menstruatie,nu presiune pe burta)ba la 10 min,ba la 20,apoi la 30,si luasem si nospa si scobutil 40mg,cate o pastila din fiecare.Si daca am vazut ca nu imi trec am facut injectabil si tot asa ma durea burta din 20 de min in 20,din 15min in 15,in sfarsit asa cam 2 ore.Acum eu ma intreb nu era normal ca aceste contractii sa treca macar la o oara dupa de facusem injectia cu calmante?Si hu tineau mult contractiile doar 2,3 sec max si reveneau asa la intervale mai lungi,cum am zis mai sus.Acum nu mai am nimic,dar ma ia groaza daca o sa ma ia iar burta,atunci ce mai fac,daca nici cu injectii nu trece decat dupa ore?
gravi 20+ cu Sara Elena