Brumarei nov.dec.2011 (44) - Ne rugam pt Lia73 !
Raspunsuri - Pagina 13
baby_r7 spune:
arleza la mine, cand eram gravida cu bianca nospa il luam degeaba, acum in schibm isi face efectul, nu stiu care o fi explicatia....
Petro asa e mereu ies in castig copii......
am vazut ca intrebai de grasunicul meu, la ultima echo avea 19 saptamani.
Roxana21+ Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
carola spune:
Brambu, am scris de eco. Joi. Mai merg maine la a 2 a.
Nepotelul este tot la reanimare. Cred ca il mai tin 1 saptamana acolo si apoi il muta in salon. Dureaza cel putin 1 luna recuperarea. Daca cei de la Timisoara isi faceau treaba nu se ajungea aici. Bateria trebuia scoasa in maximum 6 ore pentru a nu-i provoca leziuni pe esofag.
Noi am mai crescut cu o saptamana.
22+
www.flickr.com/photos/carola456
abramburika spune:
Da, am zis ca-s . acum mi-am amintit ca vb de presiune pe artere, daca nu ma insel te-am si felicitat pt. grasunel. Scuze. Ooooff, simt ca ma topesc ... si fizic, da' vad ca si psihic ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
madabout2003 spune:
Gata reformulez :
Sunteti disponibile :
Marti 19 iulie la ora 18.00 ?
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 16+
carola spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madabout2003 Gata reformulez : Sunteti disponibile : Marti 19 iulie la ora 18.00 ? MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 16+ |
eu din pacate nu ma pot deplasa.
22+
www.flickr.com/photos/carola456
abramburika spune:
roxana - wooww, ce burtica mare ai!! Frumoasa!! Si Bianca, superba!!
Si cu ocazia asta ii spun si lui beatrice acelasi lucru, am vazut poza zilele trecute, da' m-am luat cu altele. Sarcina usoara in continuare!!
mada - numai azi a plans E. la gradi? La S. e a doua sapt. de gradi estiva si e incantata la maxim, mai mult decat in timpul anului. Cred si eu, numai se zbenguie, se joaca, au iesiri (picnic, piscina etc). Ii place mult!!
madabout2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika mada - numai azi a plans E. la gradi? La S. e a doua sapt. de gradi estiva si e incantata la maxim, mai mult decat in timpul anului. Cred si eu, numai se zbenguie, se joaca, au iesiri (picnic, piscina etc). Ii place mult!! ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
Brambu cam de vreo luna e foarte lipicioasa cand o las chiar si la scola... dar ca azi niciodata... Si aici e la fel au tot felul de iesiri, spectacole, piscina... dar nu sunt toate prietenele ei... Oricum mai are 2 zile si apoi oficial e in vacanta
Carola stiu ca nu poti sa te deplasezi O sa ne vedem poate cand om' avea bbeii in brate! Mai ales ca stai aproape de ai mei (in Tei)
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 16+
alinuknuknuk spune:
si eu mai am 2 sapt pana la concediu
il astept ca pe painea calda....
No spala mine isi face efectul al durerile de burtica si la contractii...dar probabil ale mele sunt mai usoare???
19+
abramburika spune:
am pus si eu pozele promise ...
emilyjeuly spune:
salut toate burticutele!
brambu ti-am vazut burtica desenata ! super haioasa, iar cea mica este dulcica foc
am pus si eu doua poze cu burtoiul meu, sa vedeti cat de mare este
Emily 21+ cu
Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!