Brumarei nov.dec.2011 (44) - Ne rugam pt Lia73 !
Raspunsuri - Pagina 14
rania_s spune:
Buna dimineata,la amiaza si de la mine
Raceala a trecut in proportie de 80%sa zic asamai am doar nasul infundat si am sunat azi pe doctor sa=i zic de nas si mi-a zis sa fac o plimbare la mare ca face binedeci maine seara la mare cu mine.
Am mai intrebat odata ieri,intreb si azieu cate luni am la 23 de saptamani?Ca pe prima pagina scrie ca am 6 luni si dupa calculele mele am 5luni si 3 sapt?deci cum e corect???
burticile o sapt frumoasa la toate!!!
23+
baby_r7 spune:
super pozele burticilor!!!!!!!!! sa va traiasca tuturor piticutii din burtici!!!!!!!!!!!
am vazut acum pozele si am o intrebare Petro, nu ai facut poze si la toata burtica din picioare sa o vedem si noi????
multumim pentru aprecieri la adresa burtici
fimea se balaceste in piscina deja........si mami face mancarica...nu mai pot de cald..........
o sa o filmez si o sa pun filmuletul pe contul comun......
va pe toate!!!!!!
Roxana21+ Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
abramburika spune:
emily - . Am vazut si eu burtica de gemenasi si o gravida radioasa!!
roxana - astea-s cele mai intregi poze pe care le am pana acum .
everything - la cat mai multe inainte, max. 40 insa .
rania - nu stiu cum e cu calculatul pe luni, imi e mai usor pe sapt.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
arleza spune:
Am vazut si eu pozele de pe contul comun,si aveti toate niste burtici minunate.
BRAMBU,fff frumoasa fetita ta si burtica la fel.
ROXANA(BABY)ce burtica mare ai si fetita ta e o scumpa,seamana cu mama ei.
EMILY,burtica ta cu baieteii e tare faina.Sa fie sanatosi si nastere usoara.
TOATE sunteti frumoase.
AAA,FIRICEL,te-am vazut si pe tine,imaginile alea sunt nice rau,iar hainutele pe care le-ai luat sunt misto.
gravi 21+ cu Sara Elena
arleza spune:
sper sa ma lase caldura si lenea sa pun si eu cateva poze cu hainutele pe care le-am luat ca de mult zic si nu m-am tinut de cuvant.
gravi 21+ cu Sara Elena
arleza spune:
Frate nu stiu inainte parca suportam mai usor caldura,dar acum simt ca ma topesc mai rau ca o inghetata(buna).O fi de la sarcina?Nu stiu dar cateodata chiar simt ca nu mai pot,ma ia cu lesin in casa,pai daca as iesi afara atunci chiar as lesina.
gravi 21+ cu Sara Elena
alinutza2bby spune:
Buna fetele,
Prezent la catalog
Fetele si mie mi-e cald raaaau
si eu sunt in dubiu cu lunile si saptamanile
Lia asa ma bucur ca esti bine sa dea DD sa fii bine si tu si BB pana la 40 s
Brambu ma ajuti si pe mine sa-mi spui cum sa va vad si eu pozele pe contul comun....ca am citit mai de mult sar sunt cam .....blonda.
Va pup
PS daca lasati intalnirea pe 19 eu nu o sa pot veni ca sunt in vacanta saptamana viitoare,dar asta e....inevitabil cel putin una dintre noi o sa fie in vacanta indiferent de ziua care o alegem
abramburika spune:
alinutza - e simplu, ai datele? Parola si userul comun?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!