Brumarei nov.dec.2011 (44) - Ne rugam pt Lia73 !
Raspunsuri - Pagina 12
alinuknuknuk spune:
Hello fete,
vin si eu dupa un weekend sufocant la propriu (atata caldura) si dureri de cap permanenete...si de spate.
acu parca mi-e mai bine...
dana si eu m-am indragostit de carutul tau, foarte cool!sa-l folositi sanatosi!
mi-am facut si eu progr de analize pt trim II, ca maine facem si noi 20 S.
oau discutia cu uterinele astea la prima eco de 14 S erau IRd=0,78 si IRs =0,82....dar la a doua scazusera era una 0,6 si cealalta 0,58 parca...abia astept eco morfo de 23S
cam atat am retinut cu un singur neuronmai citesc si revin!
19+
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Brambu mersi de cafea!
Azi am lasat'o pe Emily plangand la "centre de loisir" - un fel de spatiu de joaca in timpul vacantelor ...mi'am stricat toata ziua, stiu ca la 2 minute ea a uitat de mine dar eu n'am uitat de ea ...
Sunt Z-1 inainte de eco si aflarea misterului din burtica si Z-4 inaintea vacantei ... nu mai am nici o rabdare, chef de munca nici atat...
Vroiam sa va propun o data si o ora pt o intalneala (inainte sa imi aglomerez programul ca de obicei ). Sunteti disponibile Luni 18 iulie la ora 18.00 ? Locatia ramane de stabilit, eu prefer ceva central, sa se poata ajunge usor, sau poate vrun mall, terasa, voi stiti mai bine unde..
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 16+
baby_r7 spune:
buna!!!!!!!
am revenit si noi in sufocantul bucuresti............ca ce bine era la mare...........nu era asa cald........
sper ca nu mai sunt vesti proaste.........
aseara am vorbit si cu Lia la telefon si era bine, daca pot spune asa.
m-am bucurat enorm sa o aud, daca a raspuns la telefon asta inseamna ca se simte mai bine.
am facut poze cu telefonul, o sa le pun mai tarziu pe contul comun.
am vazut ca va da-ti intalnire.
eu nu pot sigur sa vin ca pe data de 18 la ora aia am morfofetala.........daca va mai intalniti in alta zi........venim si noi.
va pe toata mi-a fost dor de voi!!!!!!!!!
Roxana20+ Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
ralu_t spune:
)salutari tuturor
rapid pe fuga ca trebuia sa plec deja de acasa
mada nu luni, eu sunt in sighet la o nunta, marti nu poti? mai putin conteaza ora....bafta maine
edit: luny da, evident ca e de la pediatru citire. noi le faceam pe amandoua fiindca T nici nu isi prea sufla nasul si aerosolii erau cam sg forma de tratament pe care o primea. sa-ti zic ca e si el cu febra, muci, durere de gat si haraieli in piept? azi e la tata, nu la gradi (iupii a zis el cand a auzit ca nu tre sa mearga la gradinita)
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 22+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra
arleza spune:
Neatza si de la noi!Eu m-am saturat de atata caldura,nu mai pot ma sufoc!Mai ales ca eu stau si la etajul 4.
Am fost si eu ieri la medic,totul e bine,colul meu e de 4 cm,si eu cand am auzit nu mi-a vanit sa cred si l-am intrebat pe doctor:"Dl doctor colul se poate alungi la loc?"si el zice:"nu,se vede bine cand e vezica plina,se vede bine si colul si bebe".Atunci mi-am dat eu seama ca eu de fiecare data inainte sa intru mergeam la toaleta si de asta colul meu era scurt.Voi stiti ceva de asta ca tre sa fie vezica plina sa se vada bine colul,la eco abdominala?
I-am zis si ca vineri si sambata nu ma lasau niste dureri de burta ca la menstruatie,ca am luat de toate,si nos-pa si scobutil,am facut si injectabil si degeaba ca nu trecea si el mi-a zis ca sa ma duc la medicul de fam sa-mi dea o reteta pt Diazepam, ca cica merge mai bine.
In rest bebe e bine creste,mi-a zis sa stau linistita si sa ma odihnesc mai mult,sa nu iau in greutate,bineinteles,ca e obsedat de kg,si sa nu ma mai panichez(de parca ar fi asa de usor).
Maine merg si la medicul pe care il am si aici(ca eu merg la o gramada de medici)si sa vad ce mai zice si asta.O sa merg si cu sotul sa o vada si el pe bebelina la eco ca la Buc a zis ca el nu a inteles nimic de fiecare data cand ne-am dus(asta pt ca medicul era si grabit si el saracu daca nu se pricepe nu intelege ce se vede acolo,tre sa stai sa ii explici,si asta la care mergem maine e mai rabdator si o sa-i arate lui mai pe indelete).
gravi 21+ cu Sara Elena
baby_r7 spune:
am incarcat pozele de la mare........
fug sa ii prind parul lui bianca..............eu vreu in casa la aer conditionat......ea vrea afara un pic.in curte.........a castigat ea....merg sa ii pun umbrela si sa umflu piscina........am un chef.....
Roxana21+ Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
arleza spune:
BRAMBU,pai nu era inghetata din aia de stiam eu,era la caserole.Dar totusi am luat vreo 4 caserole mici si nu era nici pe departe la gust cu ce stiam eu din copilarie.Acum m-am convins intradevar ca nu se mai fabrica niciunde cu siguranta ingetata aia.Asta e,ma multumesc cu cea de pepene galben la cupa care e cea mai asemanatoare cu cea veche.
DANA foarte fain caruciorul,si imi place si culoarea la nebunie,mai ales ca si eu o sa am fetita.Felicitari,sa fie bebelina sanatoasa si sa se plimbe muuult in el.
gravi 21+ cu Sara Elena
abramburika spune:
roxana - bine ai revenit!! Merg imediat sa vad si pozele. Cum se face de castiga mereu prichindeii?? Si eu as sta numai la racoare, sa lenevesc ...
georgia - cum mai esti, cum te mai simti? Te-au lasat starile alea de rau? Sper ca da ...
carola - cum se mai simte nepotelul dupa aventura cu bateria? Nu trebuia sa mergi si tu la eco? Sau ai scris deja si eu is ?
Acusica strig si catalogul ...
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
arleza spune:
Apropo ca am vazut ca discutati despre exectul pe care il are sau nu,nos-pa,asta pe care il luam noi toate.Pai si eu cred ca nu are nici un exect,cel putin la mine,pai daca am luat cu pumnul si nu imi trecea durerea de burta.
Ca de fiecare data cand merg la medic toti imi zic,cand le spun ca ma doare burtica,daca iau nos-pa,si ieri la fel aceiasi intrebare am primit si bineinteles ca eram exasperata de ea.Si am zis si eu,ca da chiar ffff multe si ca burtica nu trece si de asta probabil mi-o fi zis sa iau Dizepam.
gravi 21+ cu Sara Elena
abramburika spune:
ramonzca (parca-i in vacanta, nu? Esti motivata atunci )
rania (cum te mai simti, a trecut raceala?)
deea comsa
firicelanita
uratica
bianca
denisamiron
walkiria
leonardo
any1978
ioana iasi
inna
albert
alecori
loredana (ori a ramas suparata pt. discutia privat vs stat??)
crynac
dana (hai cu poze de la nunta, cum v-ati petrecut? D. este mai bine?)
bpaula
diana simion
moniQQ
dia filipasalinuk
cristina
carlaV
matza
alinutza
mariucas
pica
tia mia
ela82
madyi
Mihaela1975 (ce ai mai facut? Ai decis pt. amnio?)
andreea78
raluci
dianalaura (cum se mai simte baiatul?)
popescu geanina
varga silvia
mikidutza
mada86
scumpi
simo ???? Asteptam un semn de la toate voi!!
Prietenele noastre dragi, foste si viitoare burtici??? ruxulic, ne-ai lasat in suspans cu sarcina ... cum te mai simti?
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!