Brumarei nov.dec.2011 (44) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

luny si acc si flixotide merg la muci si tuse, la eliberarea cailor respiratorii. trebuiesc combinate cu ser fiziologic. Acc (juma de fiola 1.5ml)+ flixo (juma de fiola 1ml)+2.5ml ser, facut aerosoli 5 min (nu pana termini tot continutul). asta e pt 15-16kg. ce nu folosesti din acc si flixo poate sta la frigider 12 ore.
al meu a avut febra cu o zi inainte de plecare, in ziua in care am plecat si cel putin inca o zi dupa, plus starile de iritatie aferente (la care s-a adaugat oboseala drumului+ stresul nostru cu politia). tusea in timpul noptii, o tuse ciudata, eu am crezut ca face iar laringita (el tipa de felul lui cat il tine gura)si la gradi au zis ca e si rosu in gat. noi cu cateva ore inainte de plecare am facut un test streptococic rapid, la medicover (ne-a costat 300mii), e un fel de exudat cu rezultat pe loc, de tipul pozitiv sau negativ in caz de streptococ, fiindca in seara de dinaintea plecarii ne-au sunat de la gradi ca au suspiciune de streptococ betahemolitic tip B in gradinita, ca s-a confirmat la o educatoare. asta a iesit negativ, deci am presupus ca e viral si nu i-am dat decat imunostimulatoare si ceva de febra. febra s-a dus dupa 3 zile, tusea a mai tinut probabil o saptamana, doar in somn. dupa care n-a mai avut nimic, nici ceilalti nu s-au imbonlavit de la el, nici el de la ei

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 22+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Imi place mult carutul acela, mai ales ca este f usor!

Multa sanatate bolnaviorilor, al meu inca mai tuseste nitel dar e ok, am fost cu el la doctor si cu ocazia asta l-am si cantarit, 15.5 kg la doi ani jumate si un metru inaltime, il imbrac cu haine de 3-4 ani, i-am facut inventarul si am constatat ca pt toamna-iarna nu mai are nimic care sa il incapa:)))

La bebelina Nadia nu i-am luat mai nimic, ieri am reusit sa cumpar 3 perechi de pantalonasi, 2 body-uri si 2 camasute de noapte, in rest am mai scototcit de la A. si am mai gasit ceva hainute, paturici, am primit o sacosa de rochite de la o prietena si urmeaza sa mai primesc niste haine si o scoica/scaun de masina de la o alta prietena. al doilea scaun de masina il primeste mostenire de la frate-su dar inca mai stau in dubii pt ca mi se pare ca un nou nascut nu prea sta bine acolo, ar trebui sa cumpar un suport de gat...mai vedem. Nu mai am scoica de la fi-miu, de fapt nu mai am aproape nimic de la el.

Si am primit si o pompa electrica dubla Medela (folosita, am avut-o si la aidan apoi s-a tot plimbat pe la diverse mamici), trebuie sa cumpar partile alea individuale tuburi, si ventuzele care se aplica pe sani plus sticlutele colectoare. Dar sunt f bucuroasa pt ca am scapat de o cheltuiala maaare...pompa aia e 250 de dolari:(( si imi va fi indispensabila avand in vedere ca ma intorc la servici devreme.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Tiny baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ralu, si eu am mai facut si flixo si acc, dar nu mi s-a recomandat la fel, ci in functie de afectiune.. plus ca niciodata nu le-am combinat pe cele doua.. merge asa, ti-a spus pediatrul varianta asta?.. oricum, eu am notat, in caz de Doamne feri..
il astept sa se trezeasca sa vad cum ma e, doarme de mai bine de 2 ore...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

luny, irina - sanatate la bolnaviori!! Si eu am auzit de copii muciosi si tusitori la mare care s-au facut repede bine. Aerosolii marini fac minuni.

Trebuie deci sa il vad in realitate carutul ala .. imi place!! E cam cum zice dana, dragoste la prima vedere.

Azi mi-a pictat S. burtica, cam cum o vede ea pe Lizuca (sper totusi sa fie mai "in carne", ca ea a desenat-o cam scheletica, hahahhahaa). Am sa pun poze.

irina - si eu am medela electrica, dubla. O investitie buna, ff buna pt. cine are nevoie de pompa. Sa le stapaneasca sanatoasa lucrusoarele Nadia!!

Mor de cald, sunt aproape 40 grade ... si pana miercuri asa va fi!! Vreau la mareeeeeeeee!!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana84

aolei acum am vazut ce porologhie am facu la semnatura....fetelor cum fac sa ascund toata tampenia aia???

22+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=dana&year=2011&month=11&day=12&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=dana&year=2011&month=11&day=12&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

Da quote la mesajul asta al meu si scrie la semnatura ta, in loc de polologhia asta, ceea ce scriu mai jos

Dana's baby

Sau inlocuieste Dana's baby cu ce vrei tu sa apara scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

brambumercic mult de tot

22+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Dana's baby

Mergi la inceput

Neata!! SI-o .

O sapt. cat mai placuta, racoroasa si cu vesti bune. SI vacante distractive, cine are!

dana -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata
multumim brambu pt cafea

am ajuns si eu la munca..e cald tare de dimineata..si se anunta caldura mare zilele astea

18+

Mergi la inceput

Si pe-aici, 40j de grade cica. Eu ma topesc precum o inghetata .
Apropo, andreea, ai mancat inghetata aia de care vorbeai?

Si mi-am adus aminte, ca am vb ieri, cautand prin box, am gasit o pompa medela manuala noua. Pe care o ofer cu drag, cui vrea. Mi-au dat-o din spital (la G.), dar nu am folosit-o deloc, ca o aveam pe a mea, electrica. Am uitat complet de ea. Daca e cineva doritor, astept PM pt. a ne pune de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

am trecut in saptamana 19 joia care a trecut....iupy!!!!suntem in luna a 5 a...

18+

Mergi la inceput