Brumarei nov.dec.2011 (44) - Ne rugam pt Lia73 !

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

actualizare semnatura....ca ne-am facut mai mari...

22+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana - aha, merci. Ma uitam acum pe site, imi place si Zippy Free System, tot ceva pe mov-lila .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 21s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

da culoarea este super...cel putin eu m-am inmdragostit pe loc cum l-am vazut.si este bine ca totul este foarte usor detasabil si se poate spala..vezi ca mai sunt pe youtube filmulete despre carut...si acolo arata tot cum se srtange cum se monteaza...

22+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bau!
inca-s p-aici, dar ieri ne-am balacit in aer liber si taaare bine fu, mai putin faptul ca seara a inceput Mate sa muceasca.. si maine plecam la mare... il doftoricesc cu homeopate, vit C natural, propolis, sper sa nu avanseze ca ma lasa nervii, se duce naibii concediul nostru...
Ralu, ca sa vezi, azi dimi m-am simtit cam naspa.. o presiune cu durere destul de serioasa pe abdomenul inferior, pe oase, de nu puteam sta in fund pe scaun.. zic sa iau un nospa, si al meu zice exact ce ai discutat tu cu dr.. in general a avut efect la mine, dar de data asta nu... a fost alta buba, gen usoara constipatie, ce-mi apasa probabil colonul, matzele, am mai patit-o de vreo 2 ori de cand am ramas, s-a rezolvat dupa vreo ora.. asa ca eu zic ca depinde cat se potriveste pe problema care o ai, cat de serioasa e contractia, daca chiar e...

ma duc sa ma apuc de bagaje..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

luny noi am plecat la mare cu tudorica avand febra (38.9) si tuse, eu cu un arsenal de medicamente si aparatul de aerosoli...si ma asteptam la ce e mai rau. dupa 2 zile de stat in apa de mare non stop s-a dres. eu nu i-am dat decat nurofen sau panadol, vit c si oscillo. marea e f buna la raceli. toti cei 4 copii care au fost la mare au ajuns acolo gata raciti si toti si-au revenit f repede. deci nu dispera, va fi bine, vacanta placuta. in ce priveste nospa (si nu numai) eu cred (nu dati cu rosii, e parerea mea personala bazata pe reactia mea si a prietenlor apropiate) ca ori are efect placebo, ori nu. acum, placebo sau nu,. e important ca la unele gravide merge
dana sa stapanesti sanatoasa carutul. zippy avem si noi, modelul 2008, deci mai invechiti un pic, dar bun carut. sg lui problema e ca-i scartzaie rotile dupa o vreme(uleiul de floarea soarelui a fost nemaipomenit) si ca rotile mici se misca greu pe teren accidentat. in rest e f misto. arpopos de IR, crescut se considera peste 0.6, deci iosup o mai ia si pe aratura.
anna nu cred sa gasesti pe piata carut mai ergonomic ca inglesina sau ca mclaren, asta apropos de spatiul din portbagaj. poate doar cele pt bebei mari, de peste 6 luni, care au 2-3kg si care de obicei nu au spatar rabatabil, tip umbrela.
rania sanatate multa si felicitari pentru schimbarea semnaturii

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 22+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

salutare si de la noi
azi schimbat saptamana..inca 2 si ajungem la jumatate

dana, sa folosesti cu placere caruciorul

18+

Mergi la inceput

ralu,cori va multumesc mult
ralu eu am comparat rezultatele morfofetalelor intre ele si la aia de 14 sapt aveam IR mult mai mari...acum au scazut...DAR...el zice ca stanga tot mare e...deci vorba ta o ia pe aratura

22+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=dana&year=2011&month=11&day=12&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=dana&year=2011&month=11&day=12&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

Mergi la inceput

aolei acum am vazut ce porologhie am facu la semnatura....fetelor cum fac sa ascund toata tampenia aia???

22+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=dana&year=2011&month=11&day=12&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=dana&year=2011&month=11&day=12&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

Mergi la inceput

gata cred ca am reusit sa o fac sa apara cat de cat normal

22+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=dana&year=2011&month=11&day=12&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ralu, si eu cred ca e ceva adevar cu efectul placebo, nu doar la nospa, la mine una, poate fi... in general, la pastile
ap de aerosoli il iau si eu, am niste acc si flixotide in casa, insa nu stiu prea bine in ce situatii merg... cat a stat al tau cu febra?.. altceva a mai avut?

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput