Zvonerul si raspandacul
Raspunsuri - Pagina 4
Laura25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Tu glumesti, dar www.antena3.ro/romania/politia-infirma-rapirile-de-copii-cei-care-au-raspandit-zvonurile-vor-fi-pedepsiti-130270.html" target="_blank">politia nu glumeste! De-acum alina nu va mai tresari la vederea ambulantelor ci a masinilor de politie. |

Ati vazut comentariile la stire? "Nu-i credeti! Politia va minte, e mana in mana cu traficantii!" 

Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
elyda spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Alina_satena,maine ai o invitatie in cutia postala sa dai cu subsemnatu' ![]() *Blackmoon Lady 9+si lipistocul meu iubit![]()
|
Impreuna cu nenea politistu de la sectia 24 din Bucuresti, ca tot are informatii.
glimmer spune:
Totusi, cum o sa descopere politia zvonerul? Adica... ala care a lansat primul zvonul, ca restul au vrut doar sa faca un bine omenirii. Si unde s-ar incadra, daca vor sa il condamne, presupunand ca il descopera?
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Laura25
![]() Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
*Blackmoon Lady
9+si lipistocul meu iubit
| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui capcaunul
Tu glumesti, dar www.antena3.ro/romania/politia-infirma-rapirile-de-copii-cei-care-au-raspandit-zvonurile-vor-fi-pedepsiti-130270.html" target="_blank">politia nu glumeste! De-acum alina nu va mai tresari la vederea ambulantelor ci a masinilor de politie. |
stiam de acest lucru...ce naiba,tocmai eu sa nu stiu!
*Blackmoon Lady
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
elyda spune:
| citat din mesajul lui glimmer Totusi, cum o sa descopere politia zvonerul? Adica... ala care a lansat primul zvonul, ca restul au vrut doar sa faca un bine omenirii. Si unde s-ar incadra, daca vor sa il condamne, presupunand ca il descopera? |
Si care af fi binele asta??????Ce bine face omenirii asemenea tampenie???

Ar trebui sa-i intrebam despre acest bine si pe cei care au asteptat ambulanta si nu a ajuns .Dana
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Laura25
![]() Ati vazut comentariile la stire? "Nu-i credeti! Politia va minte, e mana in mana cu traficantii!" ![]() ![]() Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
mda,si eu primesc doua perechi de ochi prin posta,diseara
*Blackmoon Lady
ramiris spune:
citat din mesajul lui elyda
Si care af fi binele asta??????Ce bine face omenirii asemenea tampenie??? ![]() Ar trebui sa-i intrebam despre acest bine si pe cei care au asteptat ambulanta si nu a ajuns .Dana |
Si aia la care a ajuns ambulanta au avut ciudatii lor printre ei. Dupa cum spunea directoarea de la ambulanta unii au refuzat sa lase copilul in ambulanta pana la spital insotit numai de mama si au vrut sa se urce tot neamul (am dedus din context ca era mare neamul respectiv :)).
Asta dupa ce ei sunasera la ambulanta si ii legitimasera si perchezitionasera pe ambulantieri.
In ce lume traim?!?!
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui elyda
Si care af fi binele asta??????Ce bine face omenirii asemenea tampenie??? ![]() Ar trebui sa-i intrebam despre acest bine si pe cei care au asteptat ambulanta si nu a ajuns .Dana |
Dana, glimmer era doar ironica...nu i-ai inteles mesajul
*Blackmoon Lady
My_Lady0091 spune:
| citat din mesajul lui ramiris Asta dupa ce ei sunasera la ambulanta si ii legitimasera si perchezitionasera pe ambulantieri. In ce lume traim?!?! |
In viitoarea Romania in care Dan Diaconescu se vrea presedinte

*Blackmoon Lady