Zvonerul si raspandacul
Raspunsuri - Pagina 3
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chiccutza Acum 2 minute pe antena3 a aparut si mesajul de la alina_satena.Sa intelegem ca forumul este privit ca si raspandac de cei de la tv din cauza acestui tip de mesaje? ![]() MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005) ALTE POZE BLOGU' MEU |
Uau, alina, esti vedeta!

Raspunsurile celor care au adus contra-argumente in discutie nu au fost citate?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Doamne, cati cretini sunt in tara asta!! 

http://www.antena3.ro/romania/ambulante-atacate-cu-pietre-in-capitala-oamenii-au-crezut-ca-le-vor-fura-copiii-pentru-organe-130277.html
ramiris spune:
| citat din mesajul lui Laura25 Doamne, cati cretini sunt in tara asta!! ![]() ![]() http://www.antena3.ro/romania/ambulante-atacate-cu-pietre-in-capitala-oamenii-au-crezut-ca-le-vor-fura-copiii-pentru-organe-130277.html Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Intrebarea e daca tot aia care chemasera ambulanta dadeau cu pietre dupa ea. Ca ma gandesc ca amaratii aia nu venisera nechemati. Mare gradina....
chiccutza spune:
Nu a fost decat un exemplu de mesaj care creeaza panica.Bineinteles ca restul discutiilor nu au fost mentionate.
MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU
My_Lady0091 spune:
Alina_satena,maine ai o invitatie in cutia postala sa dai cu subsemnatu'
(glumesc)
*Blackmoon Lady
9+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Si zic si eu ca omu' fara cap prin targ:
la teveu' se tot striga "vaaaai cum draga Doamne sa scot zvonuri ce creeaza panica"...da' ma rog..ei ce fac,promovand stiri ca cea de mai sus?Diaconescu ce face,facand emisiuni dupa ce Politia Romana a dat comunicat oficial prin care infirma zvonul si atrage atentia ca se vor lua masuri impotriva zvonerilor&co?
*Blackmoon Lady
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
ramiris spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Si zic si eu ca omu' fara cap prin targ: la teveu' se tot striga "vaaaai cum draga Doamne sa scot zvonuri ce creeaza panica"...da' ma rog..ei ce fac,promovand stiri ca cea de mai sus?Diaconescu ce face,facand emisiuni dupa ce Politia Romana a dat comunicat oficial prin care infirma zvonul si atrage atentia ca se vor lua masuri impotriva zvonerilor&co? ![]() *Blackmoon Lady 9+si lipistocul meu iubit![]()
|
Pai Zero teve poate fi considerata televiziune?
My_Lady0091 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ramiris
Pai Zero teve poate fi considerata televiziune? |
daca functioneste,da...tehnic e televiziune
*Blackmoon Lady
Laura25 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Alina_satena,maine ai o invitatie in cutia postala sa dai cu subsemnatu' ![]() *Blackmoon Lady 9+si lipistocul meu iubit![]()
|

capcaunul spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Alina_satena,maine ai o invitatie in cutia postala sa dai cu subsemnatu' ![]() |
Tu glumesti, dar www.antena3.ro/romania/politia-infirma-rapirile-de-copii-cei-care-au-raspandit-zvonurile-vor-fi-pedepsiti-130270.html" target="_blank">politia nu glumeste! De-acum alina nu va mai tresari la vederea ambulantelor ci a masinilor de politie.