Zvonerul si raspandacul

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
Alina_satena,maine ai o invitatie in cutia postala sa dai cu subsemnatu'(glumesc)

Tu glumesti, dar www.antena3.ro/romania/politia-infirma-rapirile-de-copii-cei-care-au-raspandit-zvonurile-vor-fi-pedepsiti-130270.html" target="_blank">politia nu glumeste! De-acum alina nu va mai tresari la vederea ambulantelor ci a masinilor de politie.

Ati vazut comentariile la stire? "Nu-i credeti! Politia va minte, e mana in mana cu traficantii!"

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

mda,si eu primesc doua perechi de ochi prin posta,diseara(glumesc...stipulez,in spiritul conversatiei,ptiu poate ma trezesc cu vreo cercetare prealabila)

*Blackmoon Lady 9+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Or sa fie ochi albastrii.

Dana

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui elyda

Citat:
citat din mesajul lui glimmer

Totusi, cum o sa descopere politia zvonerul? Adica... ala care a lansat primul zvonul, ca restul au vrut doar sa faca un bine omenirii. Si unde s-ar incadra, daca vor sa il condamne, presupunand ca il descopera?

Si care af fi binele asta??????Ce bine face omenirii asemenea tampenie???Ar trebui sa-i intrebam despre acest bine si pe cei care au asteptat ambulanta si nu a ajuns .

Dana

Dana, glimmer era doar ironica...nu i-ai inteles mesajul

*Blackmoon Lady 9+si lipistocul meu iubit
[quote]
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

[/quote
Nu m-am prins ca m-a cuprins isteria.
Ma calmez....ma calmez...totul este bine...trebuie sa ies de sub pat...sunt calma...

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

nimik nou sub soare, zvonistica e sport national. de la precupetele din piata pana la pretentiosii de la otv, toti il practica. unii mai patimas ca altii.
pe mine ma omoara cand aud pe la stiri expresii de genul "surse apropiate au declarat ca...." jurnalistii care se respecta ar trebui sa precizeze intotdeauna sursa iar daca n-o au, sa taca.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui glimmer

Totusi, cum o sa descopere politia zvonerul? Adica... ala care a lansat primul zvonul, ca restul au vrut doar sa faca un bine omenirii. Si unde s-ar incadra, daca vor sa il condamne, presupunand ca il descopera?

Si care af fi binele asta??????Ce bine face omenirii asemenea tampenie???Ar trebui sa-i intrebam despre acest bine si pe cei care au asteptat ambulanta si nu a ajuns .

Dana

Ma refeream, intr-adevar, la faptul ca justificarea lor este ca au vrut sa avertizeze lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:

Acum am niste intrebari pentru cei care bantuie ca si mine pe acest forum:

Cine poarta partea mai mare de vina, zvonerul care a aparut cu "stirea"si o da ca fiind adevarata, sau raspandacii care o duc mai departe si o imprastie ca fiind primita de la o prietena, de la un vecin sau vecina...dar care "sigur este adevarata"?

Dana

vina e a celui care pleaca urechea la balarii de-astea
fiecare are dreptul la libertatea cuvintului... prin urmare trebuie sa ne dotam cu spirit critic prin care sa filtram informatia, stii, e ca sita de faina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

este un mit urban cu raspandire in lumea larga http://poundpuplegacy.org/node/14245 numai bun de studiu pentru antropologi, sociologi etc. Eu cred ca este foarte vechi si doar se adapteaza vremurilor moderne, incepand de la legenda fluierasului din Hamelin, continuand cu mitul evreilor care faceau pasca cu sange de copil si pana in zilele noastre, sectantii din perioada comunista samd. Umbla la ceva esential, spaima parintilor ca s-ar putea intampla ceva cu copilul lor. Asadar zvonerul nu e deloc original, iar raspandacul e doar o biata victima

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Problema e ca raspandacii respectivi nu numai ca nu inteleg ceea ce fac si anume raspandesc informatii false pur si simplu din plictiseala, naivitate, sau sa captiveze atentia cuiva dar te mai si contrazic cu vehementa cand le demonstrezi cu dovezi tari ca nu au dreptate si continua sa raspandeasca. Si mai sunt si aplaudacii, pupatorii de funduri, care le fac galerie din pura inertie si sunt in stare sa-ti dea peste ochi pentru ca nu apreciezi cat de important e raspandacul respectiv!

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Tocmai asta ma supara pe mine !Raspandacii dau mai departe informatiile si sunt in stare sa le sustina pana in panzele albe. Daca indraznesti sa le spui ca nu este asa apeleaza la chestii de genul"mi-a spus un prieten....am o vecina"...desi la randul lor au prins din zbor tampeniile pe care le sustin. Uneori ceea ce spun este atat de prostesc, incat stau si ma intreb cum de nu-si dau seama si continua sa le sustina, sunt totusi oameni maturi si te astepti sa gandeasca...(?).Si toate astea pentru ce?! Sa fie 5 minute in centru atentiei?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

De multe ori am zis ca unele persoane de pe forumul asta si nu numai au prea mult timp liber si nu stiu cum sa si-l ocupe!
Pai, Dana, cum sa iasa in evidenta decat raspandind zvonuri absurde?

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput