garsoniera aproape de mare

garsoniera aproape de mare | Autor: monalac

Link direct la acest mesaj

stiti pe cineva care inchiriaza o garsoniera aproape de mare[5 minute de mers pe jos]?nu conteaza statiunea,ci doar ca in garsoniera sa fie curat si sa pot gati[m am saturat de mancarea proasta de la terase].
in plus,pretul sa fie accesibil.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Acelasi lucru ma intereseaza si pe mine.

_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

In Mangalia sunt mai mult apartamente insa se inchiriaza la preturi relativ bune, 100-120 lei.
Eu zic ca se merita si pentru 2 persoane sa nu mai vorbesc de familiile cu copii unde este ideal (mai poti prepara o supica, un ou fiert, un piure 100% din cartofi).

Nu am o recomandare, sunt cateva anunturi pe net insa m-ar interesa si pe mine o astfel de cazare, particular in regim hotelier!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

se gasesc in zona delfinariu din constanta .... cam 120-140 ron/noapte.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi am mers anul trecut si vom merge si anul acesta (am rezervat deja) la garsoniere Monica din Saturn - le gasiti pe net.

Sant doua blocuri acolo in Saturn cu garsoniere de inchiriat, dar pe net sant doar aceste garsoniere Monica (proprietarul, Dl. Stancu, are 3 gars.).
Sotzul mai avea nr. de telefon de la un domn de acolo, care avea vreo 5 garsoniere de inchiriat... daca vreti, dati-mi p.m.
Acum, in plin sezon, e cca. 120 Ron pe noapte.
Noi plecam abia pe 31 august, atunci vom plati 70 Ron/noapte

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

ingridnen, dupa recomandarea ta, la un alt subiect, am ales si noi aceste garsoniere, incepand cu 23August, insa nu mi-e clar, se vede marea de la fereastra? In Saturn nu am mai fost, ati mers la plaja doar in statiune? cum e plaja? oriunde ai fi e nisip si intrare lina?

Mergi la inceput

Buna,

nu se vede marea de la fereastra... ai de mers cam 10 minute pana la plaja.
Ca localizare, ca nici eu nu am stiut pe unde sant, desi am fost multi ani la rand in Saturn: cand vii dinspre Constanta pe soseaua spre Mangalia, faci stanga chiar la semnul cu Saturn (cu planeta) si de acolo mai sant cca. 100 de metri. Cam vis-a-vis de intrarea in fostul camping, daca stii.
Noi am fost ani de-a randul in Saturn, dar la hoteluri, care sant in marea majoritate chiar la plaja. Acum, avand caine, ne-am reorientat

Sant zone cu intrare mai lina si altele cu intrare mai brusca in mare.
Cam in dreptul hotelurilor Hora - Sirena e OK... noi am cam evitat acolo din cauza aglomeratiei, cu cainele fiind...

Stati la etaj sau la parter ? Noi am stat la parter (tot din ratiuni de caine)

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Vom sta la etj 1. Nu cunoastem deloc Saturn! Indicatiile tale ne vor folosi. Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacipri spune:

Bun a,
Dar in Olimp Neptun puteti sa- mi recomandati un apartament sau garsoniera direct de la proprietar si cat mai aproape de plaja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

noi tocmai ne am intors de la saturn,am stat in garsoniera monica.a fost ok,f curat,proprietarul nu ne a deranjat deloc,l am vazut doar la venire si la plecare,nu ne a grabit la plecare,desi astepta deja o familie sa se cazeze,insa ne spusese ca tb sa eliberam camera la 12 si am profitat de inca o zi de plaja[am eliberat camera la 11 30].
m a impresionat faptul ca imediat ce am plecat el s a apucat sa stearga geamurile[il vedeam din masina cum se cocotase pe geam],asternuturile le au luat imediat de pe pat,desi noi nu le folosisem si ii spusesem asta[am adus lenjerie de acasa pt ambele paturi].
plaja e ok pt famiile cu copii,iar ca punct forte mentionez faptul ca se poate ajunge cu masina pana in dreptul plajei,gasesti de fiecare data loc de parcare gratuit[desi nu e mult de mers pana la plaja,am preferat sa mergem cu masina,pt ca cel mic cerea mereu in brate si in plus aveam si tot felul de masinute,galetuse,saltelute etc]
la garsoniera,de asemenea,ai loc de parcare gratuit,chiar in fata geamului.
am putut gati in camera[au aragaz,hota,chiar si vesela,insa vesela eu mi am luat de acasa] si ne a pus la dispozitie inclusiv burete si pasta de vase noi[insa si pe astea le am avut de acasa].
mancarea la terase era f ieftina si f proaspata[pacat ca am descoperit asta de abia a patra zi,ca nu ma mai chinuiam sa gatesc
,meniul zilei era 14 lei si cuprindea o ciorba,felul doi[piure cu chiftelute sau piure cu ostropel de pui sau mazare cu pui-asta am prins eu],o salata,o chifla plus o prajitura.
va recomand terasa denis[e la 2 minute de mers de plaja,are o copertina albastra si cam toata lumea mananca acolo.seara se servesc alte feluri,in permanenta mancarea e f proaspata.
mama,cat am scris,zici ca ma plateste cineva pt reclama.
in saturn gasiti cazare si la 80\90 lei,noi aici am dat 650 lei pe 6 nopti[pe site scrie 120 lei pe noapte,insa sotul a negociat].chiar in acelasi bloc inchiria cineva cu 80 ron,insa nu erau aceleasi conditii[au venit niste prieteni sa vada o camera si s a dus si sotul cu ei],nu aveau aragaz ci resou,al doilea pat era pliant[asta era pat normal],tv era din ala mic,sport[noi l am avut normal].

Mergi la inceput

ma bucur ca v-a placut ! Noi plecam abia pe 31 august, abia astept. E al doilea an deja cand mergem la Dl. Stancu

Ingrid si Cristi 8 ani

Mergi la inceput